• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Tento tyden by nam mela JPN verze dorazit domu, tak uvidime jestli jsou ty zbrane lip udelany nez ty EU a USA Warriori. Jestli to bude vypiplane , zabelene v sametu , tak se rozbrecim a budu se citin inferior. Ikdyz jsou Japonci rasisti, tak je porad povazuju za bussines many a vi ze obal prodava, jedine ze by nas meli za hovna co koupi vse s nalepkou LIMITED a COLLECTOR, vim ze slovo LIMITED v JPN znamena smrt cloveka v ceste k LIMITED veci ... ale to je druha vec.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Tak to závist já na tu figurku sice nadávám , ale bral bych ji na stůl do práce to zas jo. Ale ty zbraně pro JPN mě nasraly, proč si kurva myslí že se to tady neprodá? Collectorky jsou hned pryč skoro u všeho co má cenu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: JPN verze ma male modylky zbrani a stitu, to je dle meho daleko lepsi.
    Jelikoz toho Warriora mam doma 8x , vidim jak je "prumerny" , mam doma sosky z colelctorek jako Final Fantasy XIII a musim rict ze Eclaire Farron je daleko lip udelana nez Warrior z DS2 , dokonce musim rict ze ty dva mece co jsou k nemu vypadaji jako usni vatovy dispenser .... fakt odflakle. Ale lidi si stezovali ze to Warriorovo brneni je hodne LOW RES , takze to nejakej cinan asi spatne pochopil a figurna je stejne LOW RES :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: třeba, jako chápu že to není jak assassin's creed kde vytěžují celou značku, ale do piče aspoň něco ne? jediný na co se zmohli je zmoklá slepice jako figurka v debilní póze.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nejakej Battlefail 164 Me moc nevzrusuje, ikdyz chapu, ze nekoho asi sere ze da headshot do kose nalevo a zemre mu partak 3 metry vpravo.

Ale v Dark Souls II me to mrda docela dost :)
    Vetsi peklo je pokus machat obojruckou po nekom kdo neni pred vama ... to jsem nezral, vysekal jsem kolem toho zombika nove koryto reky a jeho proste netrefil ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: myslis, ze to je neco, jako si uzivame my v Battlefield 4 ? :))))

KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Me kurva sere neshoda mezi viditelnym zaberem zbrane / efektu a skutecnym hitem. Treba Pavoucice Kunda Odlehcena Archduke del utok kdy se jakoby zapre do podlahy roztahne tlamu a jede dopredu jako bagr, stojim pul metru vedle tlamy a stejne jsem zasazen neviditelnou silou , a jestli nekdo rekne tlakova vlna, tak mu rozslapu stit :)

Proste mi pridje, ze dostavam rany od veci, co vizualne prolitli kolem me ... to me sere extreme , ja byl zvyklej na tight system , kde co bylo videt bylo i skutecne, tady to vypada divne.

Treba je to krasne videt u rytiru u Dragonborna a Ornsteina Mk.II , delaji combo, tri machnuti mecem a jedno zabira ( dostavam ranu do stitu a prichazim o staminu ) ikdyz stojim na jeho slepe strane machnuti ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    jinak me panove zatim vylozene SERE jedina vec, a to ze musim teoreticky mit dva catalysty, abych moh pouzivat magic weapon a strong magic shield zaroven a nemusel furt jak jantar lezt do inventare :( kdyz chce nekdo kouzlit magii timhle zpusobem, tak se kurde snad predpoklada, ze bude chtit pouzivat oboji zaroven ne?? To sou trapeni tohle.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ja rozmrazil prave tu, to co bylo za dverma jsem ale necekal , takze bych priste asi rozmrazil nekoho jineho :)) Ta chce po vas hadry takze sebou nosta jedno nahradni brneni, ja ji koupil neco hezkeho, to si veme natahne na sebe a vyda se do Medjuly kde stoji kousek pod Nahrobkem co pocita smrti.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jojo, toho sem myslel, ten se presouva. Ta pyrozena nevim, tu sem zatim z carbonitu nerozmrazil.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Jeste jeden je na molu v pristavu. Ten dedula.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Matriošky ? :)
    Ano tam nekde to je. Stoji ve dverich cely. Pritom jsem si jistej ze +8 Palcat by z nej nadelal uhli do kamen ... ale ta hra neni tak realisticka :/
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: e e, uchylak v cernym kostymku co uci magii a hex zustane ve vezeni u bonfajru. Mel sem taky chvili tendenci ho hledat v majule, stejne jako toho prvniho vousatyho, kouzelnyho dedecka.

hele me to nedalo nekdy pred jedenactou... ve tri rano uz mi to dat muselo, protoze sem po tech 8+ hodinach pres otekly a uslzeny oci proste nevidel :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: sasek s kloboukem je v lokaci The Lost Bastille, kde blokuje vchod k bonfire. Myslim, ze to je blizkosti mistnosti, kde jsou tri vybuchujici pupkaci a vsude kolem jsou "klece" na lidi, vypadaji jako matrošky :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ja certy mlatil, protoze je z nich s prstenem cca 1760 soulu, takze 5000 za nic ? A pupenda jsou pruser ve vode, na suchu ne ...

A jestli ti to v noci nedalo, mas problem :D ja ve tri rano lezel v dece a slintal si na pyzamo ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: "certi ve vode" sou pomaly, akorat skacou. Se staminou kolem 20 se jim da v pohode utect a ty narkolepticky, zafacovany blbove te taky nedozenou - pred vlezem u sinera to vzdaji. Akorat je dobrej tip sjet dolu plosinkou a pak po ni este jednu prebehnout a poslat si ji vzdycky nahoru. Aby clovek nemusel pokazdy zabijet ty otravny nerady s kusema. A k tem mumijim dodatek: ceka te jejich urvana fire alternativa :) ale maji jednu krasnou slabost, vzdycky kdyz k tobe pribehnou na doskok, tak se na vterinu zastavej, takze do nich staci misto instinktivniho schovavani se za stit rovnou jebnout a sou kantare na jednu pecku.

Me to vcera v noci nedalo, zase sem to zapl a ve tri rano se speleologicky doplazil k prvnimu bonfajru v Gutter... venku foukal takovej divnej vitr, chvilema to znelo jako kdyz narika maly dite, jinak absolutni ticho a musim uznat, ze jestli cesta dolu do izalithu mela hloubku a takovu prostorove stisnenou atmosferu, tohle bylo daleko koncetrovanejsi peklo. Ta lokace je silena. Poprve za hru sem prestal hledat tajny cesty a soustredil se ciste na to kam slapu, prirovnal bych to k Tomb of the Giants, akorat panove vic pritvrdili na zoufalstvi a depresi. Krasa, chrochtal sem si.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Nad Medjulou sedi chlapek co mluvi jako Skot a ma Velke modre lizatko, obojrucku. A sedi nedaleko sochy co drzi vytahovatko na vrata, je to holka, kdyz ji "rozmrazis" nauci te pyromancii. U trech pidizviku v tech vezenich je v jedne cele zkamenlej sorcerer s capkou ala lukostrelec legolas. Ten te zase uci sorcery kdyz jej rozpusis.

Kdyz je rozmrazite a vycerpate dialog , presunou se do Medjuly.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    viking? učitelka pyromancie? nahoře šašek s kloboukem? kde!
    popiš podrobně prosím :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ta holka u Vikinga je ucitelka Pyromancie. Nahore ten sasek v cele s kloboukem je ucitel sorcery. A pak je par sasku ruzne u te Skorpioni Kralovny , ktery blokuji prujezdy nekam.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    takže já mám po zabití old one v inventáři něco co mi odkamení člověka jo? to je dobré vědět, snad to tam mám...
    na zkamenělé lidi jsem narazil, přesně zatím dva... jeden u toho chlápka s modrým mečem... a druhý, to je žena u těch vrat kde jsou dva skřeti s poison kyjem...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jo, vylezt z vody ven :)
    DS2 obsahuji 52 prstenu, vim zatim o 16ti ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam