• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tak myslis ty royal swordsmany nebo toho jednoho hajzla pod hradbama, a nebo "vylepseny" zombiky? sry ted si me trochu zmat, kdes na ne narazil?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Tohle neni velkej rytir ... tohle je obycejny rytir. Velci rytiri jsou u Dragonridera a Ornsteina Mk.II
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: myslis z tech velkejch rytiru? Z tech mi padlo snad vsechno krom stitu... a uz jich moc nezbejva.
    Tower shield neni spatnej na zacatek a stejne jedu silu a kouzla, takze lepsi luk nejak zatim nepotrebuju.
    Kazdopadne sem vcera nasel tenhle a chce taky silu pres 30... je to slusny hovadko a ma moc peknou vlastnost :)

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Proto jsem psal kam potřebuju pár desítek příspěvků zpět.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ah ten notoricky cichac , ktery tam macha kladivem. Mno tak mu musime obstarat ember ... odnekad, z nekoho ...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: To bude počítám mcDuff co chce ember
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tower shield co chce 30 STR z nekoho padnul, ale doporucuju si z Rytiru vyfarmit Old King's Shield, ma sice jen 20 durability, ale vydrzi dyl nez zbrane ktere maji 70 - 80 a ma 100% Fyzicky blok a zkurvene vysoke magicke , 60 - 65% a Stabilitu skoro jako towerak a vyzaduje nejakych 16 STR.

Pomer cena vykon daleko lepsi stit nez ten Towerak, ja statoval 30 STR kvuli nemu a pak jsem to radsi resetnul na 25 STR a 20 DEX abych mohl pouzivat Bell Gargoyle Bow, dokad nevymenim dusi za ten boss luk co tady nekdo spominal.

Apropo, kdyz jsme u toho , ten nimrod u ktereho se to meni je kde ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Mno tohle jsem vypozoroval proste pri celem dni mlaceni do pavouka, vzdy nekdo chcipnul na "tlakovou vlnu" , ne na pavouky, ne na laser, na "Ghost tlamu" :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: to uz bych ti mel asi spojlnout, ale az vykostis dragonridera a old dragonsleyera tak na nej urcite narazis. Jestli ne, tak si neco prehlid.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: postupem najdeš všechno o čem se tu baví. Já jsem většinu prodal.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: kde je Tower Shield ? ja jsem jenom koupil za 2k dusi Eagle Shield, zatim mi staci, ale verim, ze mi nastanou trochu problemy :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Já bohužel nemám ani jedno neb jsem neporazil zasraného nasraného vězně, který evidentně nemá nic lepšího na práci než se do mě furt navážet.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a na kolik "rozmrazovadel" (odstranění zkamenění z figur) jste už narazili? já za celou dobu hry jsem si ani neuvědomil že něco takového beru... :(
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BTW všimli jste si té kalibrace v DS2? To je podle mě náznak ladění.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tohle co pises sem nejak zatim nemel moc potrebu resit. Uz na pursuera sem mel tower shield co chtel silu 30 a zatim nebylo sefa co by se na nem nevylamal. Krome gargojlu teda, protoze tam mi strategie "necham ho tri rany vymlatit, pak ho jednou klovnu, nacerpam staminu a jedem to cely od zacatku" nefungovala. A krysy, tam sem teda taky musel hodne kouzlit a hodne behat, coz bylo pochopitelne nepohodlny a od tech hlodavcu velmi nesportovni.
    Co sem si zatim ale urcite vsimnul byl vyprznenej move set u greatswordu a jak pises: trefoval sem veci ktery sem trefovat nemel a naopak netrefoval veci, ktery sem trefovat evidentne mel + divny glitche. Jako davam este sanci tomu, ze to za a) neumim s velkym mecem hrat a nerozumim mu b) mam malo dex, vit nebo adapt (na coz prekvapive jako str, int char davam minimalne nebo vubec) c) ty co sem chtel trefit meli hodne dex, vit, adapt d) je neco shnileho ve state drangckem (haha, tak urcite).
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: ねこ うんこ :D
    Jo, proste tak mi to prijde, ikdyz takhle vyrazny rasismus jsem tam ja osobne nezazil, verim ze stejne v tech starsich porad existuje. Mladi podle toho jak rychle zdejchli a kolik se toho na ne nalepilo.

Kazdopadne doufam, ze patchema opravi delku loadingu a ghost hitting hitboxu ... docela se mi z toho krci koutky, umirat na "metr dira" je proste na bossech jako Velka 4ka je proste dle meho trapne.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: pravděpodobně. Seš prostě Gaikokudžin a nic s tím nenaděláš - tumáš poser se z figurky.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Tento tyden by nam mela JPN verze dorazit domu, tak uvidime jestli jsou ty zbrane lip udelany nez ty EU a USA Warriori. Jestli to bude vypiplane , zabelene v sametu , tak se rozbrecim a budu se citin inferior. Ikdyz jsou Japonci rasisti, tak je porad povazuju za bussines many a vi ze obal prodava, jedine ze by nas meli za hovna co koupi vse s nalepkou LIMITED a COLLECTOR, vim ze slovo LIMITED v JPN znamena smrt cloveka v ceste k LIMITED veci ... ale to je druha vec.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Tak to závist já na tu figurku sice nadávám , ale bral bych ji na stůl do práce to zas jo. Ale ty zbraně pro JPN mě nasraly, proč si kurva myslí že se to tady neprodá? Collectorky jsou hned pryč skoro u všeho co má cenu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: JPN verze ma male modylky zbrani a stitu, to je dle meho daleko lepsi.
    Jelikoz toho Warriora mam doma 8x , vidim jak je "prumerny" , mam doma sosky z colelctorek jako Final Fantasy XIII a musim rict ze Eclaire Farron je daleko lip udelana nez Warrior z DS2 , dokonce musim rict ze ty dva mece co jsou k nemu vypadaji jako usni vatovy dispenser .... fakt odflakle. Ale lidi si stezovali ze to Warriorovo brneni je hodne LOW RES , takze to nejakej cinan asi spatne pochopil a figurna je stejne LOW RES :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: třeba, jako chápu že to není jak assassin's creed kde vytěžují celou značku, ale do piče aspoň něco ne? jediný na co se zmohli je zmoklá slepice jako figurka v debilní póze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam