• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LLGHOSTLL: výhoda je v originalitě. Za pár let to bude stát možná 10x tolik. Jednoduše investice.

KONDIK
    KONDIK
    to nejsou všechny prsteny že ? Že bych se na tu bonbonieru konečně vrhnul ;)

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: jsou někde výherci?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tyvole proste velkej rytir :D old knighti. Jednotlivy verze sou mi sumak. Kazdopadne na ty uz sem uvalil genocidu a zustali tam asi 3 a stit zadnej. Ale podivam se pro jistotu do boxu, skladuju vsechno.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: tak jsem ho teda nekde minul :) oba jsem vykostil a stit nikde :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Sentinel Knights are found around Heide's Tower of Flame and outside the Cathedral of Blue.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    jinak tohle mi uplne uteklo, skoda.

These winning community-made Dark Souls II shields rock - Destructoid
    http://www.destructoid.com/these-winning-community-made-dark-souls-ii-shields-rock-258343.phtml
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tak myslis ty royal swordsmany nebo toho jednoho hajzla pod hradbama, a nebo "vylepseny" zombiky? sry ted si me trochu zmat, kdes na ne narazil?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Tohle neni velkej rytir ... tohle je obycejny rytir. Velci rytiri jsou u Dragonridera a Ornsteina Mk.II
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: myslis z tech velkejch rytiru? Z tech mi padlo snad vsechno krom stitu... a uz jich moc nezbejva.
    Tower shield neni spatnej na zacatek a stejne jedu silu a kouzla, takze lepsi luk nejak zatim nepotrebuju.
    Kazdopadne sem vcera nasel tenhle a chce taky silu pres 30... je to slusny hovadko a ma moc peknou vlastnost :)

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Proto jsem psal kam potřebuju pár desítek příspěvků zpět.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ah ten notoricky cichac , ktery tam macha kladivem. Mno tak mu musime obstarat ember ... odnekad, z nekoho ...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: To bude počítám mcDuff co chce ember
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tower shield co chce 30 STR z nekoho padnul, ale doporucuju si z Rytiru vyfarmit Old King's Shield, ma sice jen 20 durability, ale vydrzi dyl nez zbrane ktere maji 70 - 80 a ma 100% Fyzicky blok a zkurvene vysoke magicke , 60 - 65% a Stabilitu skoro jako towerak a vyzaduje nejakych 16 STR.

Pomer cena vykon daleko lepsi stit nez ten Towerak, ja statoval 30 STR kvuli nemu a pak jsem to radsi resetnul na 25 STR a 20 DEX abych mohl pouzivat Bell Gargoyle Bow, dokad nevymenim dusi za ten boss luk co tady nekdo spominal.

Apropo, kdyz jsme u toho , ten nimrod u ktereho se to meni je kde ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Mno tohle jsem vypozoroval proste pri celem dni mlaceni do pavouka, vzdy nekdo chcipnul na "tlakovou vlnu" , ne na pavouky, ne na laser, na "Ghost tlamu" :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: to uz bych ti mel asi spojlnout, ale az vykostis dragonridera a old dragonsleyera tak na nej urcite narazis. Jestli ne, tak si neco prehlid.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: postupem najdeš všechno o čem se tu baví. Já jsem většinu prodal.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: kde je Tower Shield ? ja jsem jenom koupil za 2k dusi Eagle Shield, zatim mi staci, ale verim, ze mi nastanou trochu problemy :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Já bohužel nemám ani jedno neb jsem neporazil zasraného nasraného vězně, který evidentně nemá nic lepšího na práci než se do mě furt navážet.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a na kolik "rozmrazovadel" (odstranění zkamenění z figur) jste už narazili? já za celou dobu hry jsem si ani neuvědomil že něco takového beru... :(
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BTW všimli jste si té kalibrace v DS2? To je podle mě náznak ladění.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam