• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Co přesně dostáváš za pomoc? Měpřijde že jsem dostal hovno
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jo, 3 upgrades má přímo ta pyromanka... stojej 8k a upgrade 1k...

já včera naskočil na "Praise the Sun" a asi 2 hodiny pomáhal se slepým vězněm... odnesl jsem si 100k (nasadil jsem si prsten +1 na sběr více duší) a narval to do dalších 10 levelů, čili aktualně level 70...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: hm v jaké konkrétně? v no man's wharf? tam jsem nic takovýho neviděl
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: neni to v te piratske lodi, co priplula ? :) ted jsi me znejistel dost....
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: a item na vylepšování taky
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: nevím kde vzít ruku na pyro flame. kouzla na to mám
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Mam na to nekolik itemu co to upgraduji ale pyro flame nepouzivam. Ja jsem cista plechovka, ani miracle ani pyromancie.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a uz jste nekdo zkousel upgrade pyromancy flame ? Po mne ta baba zase chce nejakou cast.... sere me. V DS1 jsem vytunil pyromancy flame a byl ze me chodi zhar :))) ted, kdyz jsem pouzil fireball na certika, tak ho to lehce polechtalo na gulích a nic :))))

zkousel jste nekdo se dostat pres tu potvoru na zacatku, co hlida fire longsword ? :)
    hodil jsem summon na zem, sel jsem farmit a nekdo me zavolal. Toz jsme naklusali k te jesterce, co flusa ohnive koule, umlatili jsme ji (laicky receno srabacky z dalky strileli vsim, co jsme meli po ruce :) ) Pak tam byl kurevskej problem vyskocit na to misto, odkud na nas flusala. Ale dostali jsme se tam. Pak jsme potkali jeste dve, ale bohuzel mi chcipnul typek co si me zavolal. Samotnemu se mi tam nechtelo :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Oh ja mam unlimited Titanite Shardy a Large Shardu jsem v dobe, kdy jsem zacal reinforcovat fakt pozehnane, vcetne docela dost Chunku. Kvanta toho padaji ze zelev v Iron Keepu a tech velkych sasku co vypadaji jako Pyramid headi a na zadech jim jezdi trpajzlici, + hazeji Plasmakoule .

Tak tam jsem toho nabagroval kvantum.

Vykutal jsem si Tower Shield na +7 , 75 Stability , 80 Fire Defense, stridam s Pursurers Greatshieldem, ma mensi stabilitu ale o 25% vetsi obrany vuci elementum.

Jinak Dragonrider Bow je zradlo, na +1 a ikdyz jsem vlastne STR charakter, pouzivam jej docela dost.

Akorat zacinam mit problem kdyz naskladam plnej gear tak jsem brambora, tak musim nosit horis brneni nez mam, protoze viz zbrani > brneni. +1 Protection Ring to docela kompenzuje, pridava cca + 88 Def ke vsemu.

Jinak za pavoucici je fantasticky tezky armor, lepsi nez ten obligatni z prvniho hradu. Kor po vyplusovani.

SUMI: Ja mivam obcas problem se summoningem a obcas me to vyhodi z multaku celkoive, ale po chvice zase pripoji, Kazdopadne v Belfry Sol bohuzel umiram jen a pouze na Lagstabbery a to mam povolenej jen svuj region ...

LOVE_DALI: Ok pockej si :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Mno, můžu si zajet k bejvalý pro PS3 a koupit si DS, ale já si počkám :P
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ja pouzivam porad nejvic bastarda +5 a na nej magic weapon. Je rychlej, relativne lehkej i docela presnej a hlavne z nedostatku sutru si zatim ani nemuzu moc vybirat. Kdyz uz sem ho zacal ladit, tak ho taky doladim. JOPS: ta zbran je fakt pekna. Hlavne se mi libi jak to kolem postavy udela jakoze blur, kdyz ji protocis kolem osy :) radius musi mit jako krava. Skoda, ze to nemuzu poradne otestovat, resetovat postavu se mi kvuli tomu nechce. Zatim bych si troufnul tvrdit, ze mam ten str, int char dobre vymyslenej.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Včera jsem nechtěl nikam postupovat, tak jsem celej večer pomáhal hráčům ve Forestu...:D Hrozně mě baví ta interakce s cizími hráči, hlavně když ten mp na rozdíl od pc verze ds 1 bez problému funguje..:D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: He he he he , par PC cekacu mi sem chodi slintat.

JOPS: Ja jel STR build , pak jsem se resetnul na STR/DEX a ted jsem se zase vyplazil na STR build, ale jelikoz dvourucky stoji za pikacu, tak to dalsim vesselem resetnu na 32 STR ( mam 42 atm ) a hodim 12 do DEX cili budu mit 32 DEX tzn 32 32 abych mohl vse az na ty nejvetsi silenosti
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Sakra, přemýšlím o unbooku, protože nemůžu vydržet čekat na PC verzi a na PS3 to hrát nechci. Takže jinak. Praha -> Tento víkend -> Pivo nakoupím a nějak vymyslíme jídlo. Takže pánové, kdo mě adoptuje na Dark Souls 2 víkend?
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: jedu DEX a pouzivam STRENGHT zbrane :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: TWIN BLADE CHCI... ja jedu DEX charakter a pouzivam fire longsword+4 nebo MACE+6

ale musim rict, ze jsem moc spokojenej s lukem. Mam Short Bow +2 a saje docela slusne. Ma to "A" na DEX a je to znat. Pouzivam ty nejlevnejsi sipy a zere to kolem 120 dmg. Coz neni moc spatny. Ja takhle upizlal ty bile svine na plazi u rakve :)

Tam jsem radsi nelez :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ja jsem na nej vyhodil 5 Dragonbonu , na +3 Kovaruv Obojrucny Megaflamzodor mec a ... na pikacu. Zacal jsem si kutat Morning Staru na +10 a Magic Mace ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jojo, mam uplne stejnej pocit, takhle debilne se to v jednicce nehovalo ani nahodou. Vcera sem nasel great axe a great hammer (velkou sukovici) a po chvilce testovani to zase ulozil, protoze s tim neslo hrat, i kdyz to (kladivo?) melo roztomilej moveset a svihalo rychle. Dopadalo to vsude jenom ne na locknutej target..taky sem nazel pri zpetnym pruzkumu twin blade a uz se tesim na dex char :) pekna vec.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Jinak musim rict ze jsem z 2H zbrani silene sklamany, zatim nedelaji nijak extra rozdilny dmg, saji staminu , jakoby byla zdarma a obcas trefit neco behajici kolem vas vypada spise na Quijotovske vypady na mlyny, seka to kam mi zrovna miri pandulak, ne tam kam miri target kolecko ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Rymicka doma :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: nemel by jsi radsi makat ? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam