• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: nemel by jsi radsi makat ? :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Old King down, Pavouci Kralovna Freja down.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hele mlha byla ok, ty fantomy je trosku videt a vykuchal jsem je vsechny, pak si behal horu dolu a sbiral itemy. Ale nevim jestli je tam neco duleziteho.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: si dělej prdel z někoho jiného :-) včera jsem to zapíchl v mlze... Zkurvenina to je... Pomůže mi tam ten prsten na lepší detekci nepřátel co má kocour? Tam je fakt hovno vidět..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Ah ty jsi Xkar, me napadlo co dat nejakyho spicha konecne NYXoidniho a bezet treba na Duke's Dear Freju a nechat treba JOPSe sezrat, nebo tak neco, aby z nasi navstevy mela uzitek i holka dlouhonoha.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Zajímavý že spousta věcí je jinak než lidi čekali....soul gemy skoro vůbec nepoužívám, je jich málo a 9 estusů je lepší a stížnosti na snižování zdraví po tom co je člověk hollow jsou taky divný....hollow sem nebyl už tak 20 hodin možná víc a human effigy mám asi 20 úplně zbytečně....3 prsteny na záchranu které se dají opravovat dělají své....jinak čim sem dál tim víc sem nadšenej....kdyby to někdo hrál náhodou na xboxu a potřeboval protáhnout nebo naopak PvP tak at dá vědět.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ah Lagstaby v Belfry Sol jsou zpet ... backstablej na 5 km , bezne.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Hmm prisel jsem na to, jine NPC
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Jelikoz Straid of Olaphis vymeni jen par soulu na itemu, ostatni budou pro jine NPC ? ja bych to klidne popapal :))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Byly jsme tři
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: to muselo bejt epický ale nechci to vědět
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Mirror Knight padnul u mě
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Smelter Demon padnul, ale trosku jsem se zapotil, prijemna kombinace Pavoucice z Dark Souls a Tower Knighta liznuteho penetratorem z Demon Souls
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Já dal dnes sinnera a pomohl jsem jednomu človíčkovi, a pochopil jsem jak fungují apostels of the blue a jak to je s tou pomocí. od jiného covenantu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Iron Keep je fakt krasnej, libi se mi jak vypada, jak je slozeny i potvory v nem ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak Dragenleic castle je zatim hodně výživná...(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Plodny vecer

Skeleton Lords - Down
    Mythra the poison Queen - Down
    Prowling Magus and the Congregation - Down
    Covertous demon - Down

A ten demom me SILENE rozesmal ... ale fakt silene, best boss ever.
    JOPS
    JOPS --- ---
    nechapu, kde jsem videl s certikama problem... easy

horsi bylo, kdyz k certikovi jeste nakracel explosivni muzik, to jsem mel plnej palcat prace :)))

mel jsem moznost si vyzkouset les... to je hnus... to je hnus a jeste jednou HNUS :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: jsem debil, teď jsem se koukal za ho nahodou nemam a já ho mám :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Uz jste nekdo zvedal silu nepratel u ohniste? Mame potvrzeni ze to ozivi bosse?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam