• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Jestli js iv korektnim covenantu tak dostavas takove klaciky a pak samozrejme 50% boss soulu. Tzn ze jestli fantomujes pred nejakym levym bossem jako ku prikladu ten velkej Ex-Kovari Demon v lave, kterej jde umlatit trpelivosti nafarmis si za chvilku 17500 soulu , dostanes klacik pro covenant Way of Blue a jeste ti zbyde na bublifuk
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Portal:Dark Souls II - Dark Souls Wiki
    http://darksouls.wikia.com/wiki/Portal:Dark_Souls_II
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Co přesně dostáváš za pomoc? Měpřijde že jsem dostal hovno
    JOPS
    JOPS --- ---
    ktera wiki Vam prijde nej ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ano ano, naprosto nejskriplenejsi lokace ve vesmiru. Tramy se pod tebou sesypavaj, cas od casu je muzes rozmlatit, a to zrovna kdyz na nich stojis. Diry se objevujou z niceho nic na mistech, kde by je clovek necekal... ja mel silnej blighttown/tombs of giants flashback, i s tema psama. A uz se tam vylozene nechci znova vracet. Sviti mi sice este par veci nekde v dalce, ale snad uz nic zasadniho. Nasel sem tam toho vic, nez zatim pisou na wiki mam ten pocit.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Dneska v 1 rano jsem nestastne padl s rozbitym prstenem do nejake skviry na tech Poison Fields v te lokaci co vypada jako z Prince of Persia, pouze je tam vice moru

Tak jsem tam zahucel s 97K soulama a koukam, kurva, prsten kruplej ... no nez jsem nasel v inventari anti poison lehnul jsem. Vratil jsem se do mesta opravit prsten , bezim si pro souly, koukam ... souly nejsou na plani takze jsou v dire, koukam do diry ... hmm jsou tam , seskocim dolu .... ZADNA HOMEWARD BONE ... tak rikam ... hm chcipnu, objevim se u ohne , jo jo. Bozenka si totiz ten prsten neasadila a sel jsem si pro souly potreti a sesypal se do jine diry ... bye bye 97K souls ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jako, malokdy zacnu trpet samomluvou, vetsinou to je v poslednim stadiu frustrace a psychickyho vycerpani, ale potom co sem v Gutteru zabil darkspirita Butchera, nasel tajnou lokaci na kterou se musi docela rafinovane spadnout a svez se na lanovce, tak sem si nepricetne zvatlal o 106 a nebyl schopnej rozumne pokracovat. A prakticky vubec souvisle myslet :D poison ti zacal stoupat kvuli tem kamenejm soskam, bacha na ne.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Tam jsem dnes sjel po rebricich co mi udelal hosan za 17500 Soulu az dolu a proskakal jsem platformy cumel nekam , zacal mi stoupat poison tka jsem zbalil svoje svestky a sel farmit dusicky do Iron Keepu.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LLGHOSTLL: je to v no man's wharf, kdyz zabijes bosse ji dostanes myslim, nebo je tam na lodi v truhle nebo tak, ted nevim presne.
    KONDIK: bramborarani resim sverazne :) jelikoz mam VIT na 7 tak beham s tower shieldem na +4, s bastardem a v wanderer nebo traveling merchant setu (nevim pletu si je) a uplne v pohode delam rychly kotrmelce, akorat mi nic nesmi projit pres stit. Ty lokace jak popisujes tam este nejsem. Vcera sem zabil gargojly a odemknul druhyho kovare + prolezl horni a centralni Gutter, coz zabralo pomalu celej vecer a stalo me chomac sedivejch vlasu. Ty cerny jeskyne s masaozravkama co pod gutterem sem zatim vzdal. Na to mam zatim hodne malou poison def a tam to je fakt otravny.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: bud tam, kdyz zabijes bosse, tak jsou tam dalsi dvere a za nima neco bylo...

a pak me jeste napada, ze to mohlo byt za bossem v Sinners Rise (toho jsem umlatil vcera), tam je truhla a za ni bonfire. Jinak si myslim, ze jinde to bejt nemuze
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jo, 3 upgrades má přímo ta pyromanka... stojej 8k a upgrade 1k...

já včera naskočil na "Praise the Sun" a asi 2 hodiny pomáhal se slepým vězněm... odnesl jsem si 100k (nasadil jsem si prsten +1 na sběr více duší) a narval to do dalších 10 levelů, čili aktualně level 70...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: hm v jaké konkrétně? v no man's wharf? tam jsem nic takovýho neviděl
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: neni to v te piratske lodi, co priplula ? :) ted jsi me znejistel dost....
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: a item na vylepšování taky
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: nevím kde vzít ruku na pyro flame. kouzla na to mám
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Mam na to nekolik itemu co to upgraduji ale pyro flame nepouzivam. Ja jsem cista plechovka, ani miracle ani pyromancie.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a uz jste nekdo zkousel upgrade pyromancy flame ? Po mne ta baba zase chce nejakou cast.... sere me. V DS1 jsem vytunil pyromancy flame a byl ze me chodi zhar :))) ted, kdyz jsem pouzil fireball na certika, tak ho to lehce polechtalo na gulích a nic :))))

zkousel jste nekdo se dostat pres tu potvoru na zacatku, co hlida fire longsword ? :)
    hodil jsem summon na zem, sel jsem farmit a nekdo me zavolal. Toz jsme naklusali k te jesterce, co flusa ohnive koule, umlatili jsme ji (laicky receno srabacky z dalky strileli vsim, co jsme meli po ruce :) ) Pak tam byl kurevskej problem vyskocit na to misto, odkud na nas flusala. Ale dostali jsme se tam. Pak jsme potkali jeste dve, ale bohuzel mi chcipnul typek co si me zavolal. Samotnemu se mi tam nechtelo :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Oh ja mam unlimited Titanite Shardy a Large Shardu jsem v dobe, kdy jsem zacal reinforcovat fakt pozehnane, vcetne docela dost Chunku. Kvanta toho padaji ze zelev v Iron Keepu a tech velkych sasku co vypadaji jako Pyramid headi a na zadech jim jezdi trpajzlici, + hazeji Plasmakoule .

Tak tam jsem toho nabagroval kvantum.

Vykutal jsem si Tower Shield na +7 , 75 Stability , 80 Fire Defense, stridam s Pursurers Greatshieldem, ma mensi stabilitu ale o 25% vetsi obrany vuci elementum.

Jinak Dragonrider Bow je zradlo, na +1 a ikdyz jsem vlastne STR charakter, pouzivam jej docela dost.

Akorat zacinam mit problem kdyz naskladam plnej gear tak jsem brambora, tak musim nosit horis brneni nez mam, protoze viz zbrani > brneni. +1 Protection Ring to docela kompenzuje, pridava cca + 88 Def ke vsemu.

Jinak za pavoucici je fantasticky tezky armor, lepsi nez ten obligatni z prvniho hradu. Kor po vyplusovani.

SUMI: Ja mivam obcas problem se summoningem a obcas me to vyhodi z multaku celkoive, ale po chvice zase pripoji, Kazdopadne v Belfry Sol bohuzel umiram jen a pouze na Lagstabbery a to mam povolenej jen svuj region ...

LOVE_DALI: Ok pockej si :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Mno, můžu si zajet k bejvalý pro PS3 a koupit si DS, ale já si počkám :P
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ja pouzivam porad nejvic bastarda +5 a na nej magic weapon. Je rychlej, relativne lehkej i docela presnej a hlavne z nedostatku sutru si zatim ani nemuzu moc vybirat. Kdyz uz sem ho zacal ladit, tak ho taky doladim. JOPS: ta zbran je fakt pekna. Hlavne se mi libi jak to kolem postavy udela jakoze blur, kdyz ji protocis kolem osy :) radius musi mit jako krava. Skoda, ze to nemuzu poradne otestovat, resetovat postavu se mi kvuli tomu nechce. Zatim bych si troufnul tvrdit, ze mam ten str, int char dobre vymyslenej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam