VESNACH: Oh ja mam unlimited Titanite Shardy a Large Shardu jsem v dobe, kdy jsem zacal reinforcovat fakt pozehnane, vcetne docela dost Chunku. Kvanta toho padaji ze zelev v Iron Keepu a tech velkych sasku co vypadaji jako Pyramid headi a na zadech jim jezdi trpajzlici, + hazeji Plasmakoule .
Tak tam jsem toho nabagroval kvantum.
Vykutal jsem si Tower Shield na +7 , 75 Stability , 80 Fire Defense, stridam s Pursurers Greatshieldem, ma mensi stabilitu ale o 25% vetsi obrany vuci elementum.
Jinak Dragonrider Bow je zradlo, na +1 a ikdyz jsem vlastne STR charakter, pouzivam jej docela dost.
Akorat zacinam mit problem kdyz naskladam plnej gear tak jsem brambora, tak musim nosit horis brneni nez mam, protoze viz zbrani > brneni. +1 Protection Ring to docela kompenzuje, pridava cca + 88 Def ke vsemu.
Jinak za pavoucici je fantasticky tezky armor, lepsi nez ten obligatni z prvniho hradu. Kor po vyplusovani.
SUMI: Ja mivam obcas problem se summoningem a obcas me to vyhodi z multaku celkoive, ale po chvice zase pripoji, Kazdopadne v Belfry Sol bohuzel umiram jen a pouze na Lagstabbery a to mam povolenej jen svuj region ...
LOVE_DALI: Ok pockej si :D