• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: to je SRABACKE :) ! Ale ano, mas recht, kdybych mel Giants seed je to vetsi prdel ale ja jedno spalil v Belfry Sol , tam jsem se silene nasmal jak se na Invadera sesypala 4ka pandulaku a ja jej dodelal headshotem z luku.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: spal si efigy a weakneš link k sobě ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak Bell Gargoyly nedavam ... nestiham k nim dobehnout , za kazdej z 5ti pokusu jsem dostal 2 invadery brzy po sobe a jestli jednoho zabiju, ochotne dolitne treti take ne e :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: vitej v klubu taky jsem se dal k modrým
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Chariot Padnul a zacinam trosku Blue Phantomovat s prstynkem od toho namysleneho penisa v Blue Cathedrale.

KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Tu mam, ikdyz ted jsem pridal 4 do Staminy tak jsem ji sundal a nandal si +4 tu takovou s tim malym cervenym chocholem. Koukam prave Top Gear special, az dokoukam cvaknu brneni.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Siiners face
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Zelezna Panna Mark. IV ?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Máš rád bodce v obličeji?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Na tu vahu samozrejme
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Jinak docela doporucuju tento stit, vsimete si tech defensi co to ma , uplne silene.

FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Já jsem na tom takhle

KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kdy beru hrace na bosse / summony, jde to uplne krasne spot on, privolam invadera nebo jsem invadovan a mam z toho Might & Magic Heroesy
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Vubec ne
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Staci drzet weight limit mezi 60 a 70% a mas rychly roll, nad 70% brambora.
    Ja mam 90 nosnosti ( cca 36 staminy ) a Helmu na Weight Limit

FRIZER: Tobe to nelaguje jako prase ? Ja umlatil 2 invadery 8 me 4x backstablo kdyz stalo za rohem :))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Pyromanci Flame mam na +9 ale jak cpu všehno do Vitality,Str, a Dex tak nemám ani jeden attunement slot..:)....no, vyzkouset vse za jednu jízdu neni možné...

Na druhou stranu Raw longsword + 10,Mirror knight Armor a Tower shield s Elektro lukem paráda....Včera jsem si před spaním dal tři invejdnutí, všichni magové,všichni padli hned....jeden se uklonil, tak jsem taky udelal gesto ale behem toho na mě chrlil nejaky nesmysly....tak jsem ho krute ztrestal....

A pak me invejdnul jeden modrej po kterym sem palil z luku tak utek a pak my psal že chtěl jenom pozdravit a poobchodovat....kdo se v tom má ale vyznta sakra...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a vy v těch brněních chodíte bez postihu? nebo takhle, kolik máte staminu a load u těch levelů 80 kde jste...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja si zase koupil Elite Knighta u obchodnika ... nejak mam to brneni rad. Pak mam to Drangelic , co je na tele vojaka u Dragonridera, jde se tam nejak kreativne sesypat , za Pavouci Lady je chlapek z ktereho padne jeste lepsi set no a pak ze Smelting demona je unikatni brneni ve kterem ale vypada pandulak jako Lady Gaga , takze je to fuk.

Jak jsem ziskal =1 Ring of steel protection tak mam v Elite Knightovi stejne staty jako v Drangleicu bez prstene takze ... who cares. Stejne rozdil mezi 500 a 600 je 10% co v DS serii nic moc neznamena, kdyz te ta vec ma zabit tak te zabije, kdyz ne , tak to skonci ve stitu. Tam jde stejne o Stabilitu.

Doporucuju nechat si tury na Morning Staru, je to mace s Bleedem, nebo Magic Mace, co je Mace s Magic utokem ale prijde mi ze je horsi zatim uplne na vse vcetne bossu nez obycejna cista Mace s +
    JOPS
    JOPS --- ---
    a brneni porad pouzivam to uplne puvodni co jsem dostal ke swordsmanovi... nemam nejak duvod zatim menit
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak ja beham s MACEM +6 a jsem taky celkem spokojenej :) ale kdybych vedel, ze kdyz zabiju obchodnika v tom prvnim baracku a zase z nej vypadne uchigitana, tak to bez vycitek svedomi udelam :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja behal s UPLNE zakladnim palcatem do lvlu 89 , kdy jsem si dekarbonizoval Kovare v celach mezi Pupendakama nedaleko Lost Sinnera , a u nej jsem koupil jen luk, porad chodim s Morning Starou na +7 a Magic Macou na +6 , vsechny unikatni zbrane mi proste prijdou desne stupid ...

LLGHOSTLL: jsem 117 ~_~
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam