• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a vy v těch brněních chodíte bez postihu? nebo takhle, kolik máte staminu a load u těch levelů 80 kde jste...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja si zase koupil Elite Knighta u obchodnika ... nejak mam to brneni rad. Pak mam to Drangelic , co je na tele vojaka u Dragonridera, jde se tam nejak kreativne sesypat , za Pavouci Lady je chlapek z ktereho padne jeste lepsi set no a pak ze Smelting demona je unikatni brneni ve kterem ale vypada pandulak jako Lady Gaga , takze je to fuk.

Jak jsem ziskal =1 Ring of steel protection tak mam v Elite Knightovi stejne staty jako v Drangleicu bez prstene takze ... who cares. Stejne rozdil mezi 500 a 600 je 10% co v DS serii nic moc neznamena, kdyz te ta vec ma zabit tak te zabije, kdyz ne , tak to skonci ve stitu. Tam jde stejne o Stabilitu.

Doporucuju nechat si tury na Morning Staru, je to mace s Bleedem, nebo Magic Mace, co je Mace s Magic utokem ale prijde mi ze je horsi zatim uplne na vse vcetne bossu nez obycejna cista Mace s +
    JOPS
    JOPS --- ---
    a brneni porad pouzivam to uplne puvodni co jsem dostal ke swordsmanovi... nemam nejak duvod zatim menit
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak ja beham s MACEM +6 a jsem taky celkem spokojenej :) ale kdybych vedel, ze kdyz zabiju obchodnika v tom prvnim baracku a zase z nej vypadne uchigitana, tak to bez vycitek svedomi udelam :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja behal s UPLNE zakladnim palcatem do lvlu 89 , kdy jsem si dekarbonizoval Kovare v celach mezi Pupendakama nedaleko Lost Sinnera , a u nej jsem koupil jen luk, porad chodim s Morning Starou na +7 a Magic Macou na +6 , vsechny unikatni zbrane mi proste prijdou desne stupid ...

LLGHOSTLL: jsem 117 ~_~
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja to prochazim jak posranej, protoze hledam nejakou katanu, proste poradnou zbran pro DEX.... a ono hovno furt...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: mno já se vracím dost často akorát mi to způsobilo že mám level asi 87 a stojím před huntsman corpse. A challenge nikde. Jen boss občas potrápí. Ale to se asi zase spraví. :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Jak Vas tak ctu tak zjistuju ze jsem vsechny lokace prolitl od fog gate k fog gate ... za dnesek jsem polozil asi 6 bossu a v levlech mezi nima jsem sebral tak max 1 - 2 itemy, zadnej exploring. Asi pujdu pekne krasne pesky od zacatku po vsech zakoutich s pochodni v ruce.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: nic, jen medals, které pak odevzdáváš u té rozpadlé sochy a pokud je to stejné, tak za ně se ti zvyšuje rank covenantu a na každém dalším ranku dostaneš kouzlo (pokud jedeš build s faith – já ne) ale obecně za to dostávám poklonu, někdy i během boje když zachráním život nebo stáhnu na sebe pozornost... dá se narazit na skvělé role play hráče... taky na blbce ale to se odpojím...

co mě ale zarazilo že jsem si toho vězně dal tak 10krát a stále jsem hollow, podezírám že v tomto covenantu nejde po zabití bosse dostat se zpět do lidské podoby... nebo je to jen s old one bossama, nebo nevím .)

KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Jestli js iv korektnim covenantu tak dostavas takove klaciky a pak samozrejme 50% boss soulu. Tzn ze jestli fantomujes pred nejakym levym bossem jako ku prikladu ten velkej Ex-Kovari Demon v lave, kterej jde umlatit trpelivosti nafarmis si za chvilku 17500 soulu , dostanes klacik pro covenant Way of Blue a jeste ti zbyde na bublifuk
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Portal:Dark Souls II - Dark Souls Wiki
    http://darksouls.wikia.com/wiki/Portal:Dark_Souls_II
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Co přesně dostáváš za pomoc? Měpřijde že jsem dostal hovno
    JOPS
    JOPS --- ---
    ktera wiki Vam prijde nej ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ano ano, naprosto nejskriplenejsi lokace ve vesmiru. Tramy se pod tebou sesypavaj, cas od casu je muzes rozmlatit, a to zrovna kdyz na nich stojis. Diry se objevujou z niceho nic na mistech, kde by je clovek necekal... ja mel silnej blighttown/tombs of giants flashback, i s tema psama. A uz se tam vylozene nechci znova vracet. Sviti mi sice este par veci nekde v dalce, ale snad uz nic zasadniho. Nasel sem tam toho vic, nez zatim pisou na wiki mam ten pocit.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Dneska v 1 rano jsem nestastne padl s rozbitym prstenem do nejake skviry na tech Poison Fields v te lokaci co vypada jako z Prince of Persia, pouze je tam vice moru

Tak jsem tam zahucel s 97K soulama a koukam, kurva, prsten kruplej ... no nez jsem nasel v inventari anti poison lehnul jsem. Vratil jsem se do mesta opravit prsten , bezim si pro souly, koukam ... souly nejsou na plani takze jsou v dire, koukam do diry ... hmm jsou tam , seskocim dolu .... ZADNA HOMEWARD BONE ... tak rikam ... hm chcipnu, objevim se u ohne , jo jo. Bozenka si totiz ten prsten neasadila a sel jsem si pro souly potreti a sesypal se do jine diry ... bye bye 97K souls ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jako, malokdy zacnu trpet samomluvou, vetsinou to je v poslednim stadiu frustrace a psychickyho vycerpani, ale potom co sem v Gutteru zabil darkspirita Butchera, nasel tajnou lokaci na kterou se musi docela rafinovane spadnout a svez se na lanovce, tak sem si nepricetne zvatlal o 106 a nebyl schopnej rozumne pokracovat. A prakticky vubec souvisle myslet :D poison ti zacal stoupat kvuli tem kamenejm soskam, bacha na ne.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Tam jsem dnes sjel po rebricich co mi udelal hosan za 17500 Soulu az dolu a proskakal jsem platformy cumel nekam , zacal mi stoupat poison tka jsem zbalil svoje svestky a sel farmit dusicky do Iron Keepu.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LLGHOSTLL: je to v no man's wharf, kdyz zabijes bosse ji dostanes myslim, nebo je tam na lodi v truhle nebo tak, ted nevim presne.
    KONDIK: bramborarani resim sverazne :) jelikoz mam VIT na 7 tak beham s tower shieldem na +4, s bastardem a v wanderer nebo traveling merchant setu (nevim pletu si je) a uplne v pohode delam rychly kotrmelce, akorat mi nic nesmi projit pres stit. Ty lokace jak popisujes tam este nejsem. Vcera sem zabil gargojly a odemknul druhyho kovare + prolezl horni a centralni Gutter, coz zabralo pomalu celej vecer a stalo me chomac sedivejch vlasu. Ty cerny jeskyne s masaozravkama co pod gutterem sem zatim vzdal. Na to mam zatim hodne malou poison def a tam to je fakt otravny.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: bud tam, kdyz zabijes bosse, tak jsou tam dalsi dvere a za nima neco bylo...

a pak me jeste napada, ze to mohlo byt za bossem v Sinners Rise (toho jsem umlatil vcera), tam je truhla a za ni bonfire. Jinak si myslim, ze jinde to bejt nemuze
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jo, 3 upgrades má přímo ta pyromanka... stojej 8k a upgrade 1k...

já včera naskočil na "Praise the Sun" a asi 2 hodiny pomáhal se slepým vězněm... odnesl jsem si 100k (nasadil jsem si prsten +1 na sběr více duší) a narval to do dalších 10 levelů, čili aktualně level 70...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam