• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: King taky....:) No já se ted hodně zaměřim na PvP...tak proč ne
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: NG+ ? King down ? Well predpokladam ze gratulace by meli byt na miste ale tohle je Dark Souls svet, poison bleeding lightning cursed kudlu ti do zad v pvp !
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Konec...50 hodin...Level 100...Ted začíná pravá zábava....)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Mr.Hnilicko padl , docela ... smesny boss na to jakej POROD to byl dostat se k nemu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hledat smudlo. Ja prochazim znovu nektere key lokace a zjistuju ze jsem prehlidl schudecky,m skviry, diry , anjezdy, podjezdy ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Gargoyoly za mnou..
    Kováře jsem nasel a nevím kam dál... Potřebuji nejakej tip..
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: To nevim...ted lezu do vzpominek tech stromku
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: To je final ne ?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dragon Shrine včera padnul...ale zapotil sem se....King Vendrik je ale dobytek...zkusim ho dneska....pižlal sem ho 15 minut pak se na to vybod....
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jasny, ja pouzil tri na jedny dvere a mam z toho takovy sranda kopi s balvanem za hrotem. Casem se tam asi vratim, ale zatim si ty kameny setrim, dokud nebudu poradne vedet co nebo kam s nima.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kdyz jsem vbehl ke skeleton lordum s halaparnou s fire praskem na ostri a roztocil se R2kou a zmizelo jim 40% HP vedel jsem ,ze jsem tady asi ein bischen prelevleny ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Clovece ja ti uplne presne nereknu zatim jsm pouzil asi 6 Pharos stonu a snad jednou z toho bylo neco kloudneho. Zvysek jsou takove veci, ktere v dobe kdyz je nachazim, uz jsou na prd.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LLGHOSTLL: mam pocit ze prodava akorat homing soul arrow, kterej je vcelku na nic, ale nerad bych kecal. KONDIK: vsechno resil na tower shieldu vycasteny strong magic shield (pro jistotu...) a byla holka docela zoufala, cupitala kolem tema svejma chlupatejma nozickama a nevedela co delat.
    Ted sem u door of pharos a jako... predpokladam, ze 90% der na pharos stony sou jenom navnady ze?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: pošta?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: To je trosku slozitejsi na rezpisovani a nehodi se to do tohodle auditka.
    LLGHOSTLL: Me bavil Silver Knight a ta knezka , peknej Boss Fight a suprovej armor z nej , ti bosove cestou k nim rvali na 3 KM , MAM WEAKNESS NA FIRE ! Ale celkove to byla jen hromada domecku ktere jsi musel odnekad nekam preskakat, vyhnout se blood moucham a poison somrakum ... brrr
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: A co tvoříš? mohu-li být tak smělý?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: swamp town byl pro mě uplně super napoprvé jsem to prošel i s bossem. :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ja dneska tvorim ikdyz bych si mohl zapnout DS ale az do 13:30 musim byt tvorivy, pak ale premejslim kam, protoze lokace jako je Gutter a Black Gulch nemam rad , Ani blight town se mi nelibil ani Swamp Town v Demonech ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Me az pak doslo ze se staci postavit na tu kamennou vec z ktere te nemuze vybagrovat a kdyz jsem ji daval uspesnyne, tak nezacastila jedine kouzlo, takze proste padla jako pytel brambor, predtim jsem dostal Homing Masu a byl vysmatej
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: huh? tak jsem asi blbej, jdu tam zptáky ale až večer teď musím strašně vytvářet hodnoty aby byla komunita spokojená
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Me stoji v rozku te same mistnosti ... nedavni mi dal svoje cerne hadry at sirim viru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam