• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Me az pak doslo ze se staci postavit na tu kamennou vec z ktere te nemuze vybagrovat a kdyz jsem ji daval uspesnyne, tak nezacastila jedine kouzlo, takze proste padla jako pytel brambor, predtim jsem dostal Homing Masu a byl vysmatej
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: huh? tak jsem asi blbej, jdu tam zptáky ale až večer teď musím strašně vytvářet hodnoty aby byla komunita spokojená
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Me stoji v rozku te same mistnosti ... nedavni mi dal svoje cerne hadry at sirim viru.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: no a víš kam jde potom co to vyobchoduješ nebo nevyobchoduješ? Chci od něj jedno prskátko great homing soul arrow ale on se zdejchnul
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: Taky se mi zdá že jsou lehčí ale zas jak který a jak s čím asi máš dobrej build
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: no ten, netuším kam šel nestihl jsem vyměnit ani jednu duši pač jsem je neměl s sebou
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: dik za info, vcera sem tu cubku hambatou odhmyzil. Padla pomerne snado, cekal sem vetsi brutal, jaks ji tady popisoval :) jediny co byl trochu problem sou ty jeji debilni kouzla, ktery stit nevydejchava. Zihadla do zeme sou cas na stipanou, stejne jako bagrovani (staci se postavit na zidku co se tam krasne povaluje). To vetsi brutalista byl The Rotten, tesi me - dalsi velka duse doma a celkove se nemuzu ubrani pocitu, ze sou ty bossfajty nejaky lehci nebo sem proste ja v ds uz moc dobrej :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Zatim vim o 4 tavitkach ale u Stiri zeny jsou totalne na ho, je tam hromada soch ale odmenou byva rolicka hajzlpapiru nebo podobne prkotiny.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: jo už vím... před mostem doprava dolu mezi baráky... tam jsem se bál tam jsem neskálal :) roztavovadlo už nemám, použil jsem ho na pyroženu .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Jak je bonefire u vytahu k certum , tak na druhem konci toho mostu ( musel jsi odtud prijit ) je velka straznice, kde je na patre asi 5ka "Pupendo Rowdy Booze Ozembuchu" a v jedne z cel stoji pred Bonefirem "kouzelnik" , toho kdyz roztavis bude ti menit boss duse za zbrane, ktere ale musim rict ze az na par vyjimek stoji za Pika Pika Cuuuuu~
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    toho jsem ještě nenašel :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: V lost Bastile prese ozivis snad jen toho co ti meni Boss duse za zbrane. Nebo je jich tam vic ?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Hele kam jde ten studenej penis co ho oživíš v lost bastille? Jsem ho oživil, prokecal, pak že si pudu pro duše a on se vypařil jak prd ve větru.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: to je SRABACKE :) ! Ale ano, mas recht, kdybych mel Giants seed je to vetsi prdel ale ja jedno spalil v Belfry Sol , tam jsem se silene nasmal jak se na Invadera sesypala 4ka pandulaku a ja jej dodelal headshotem z luku.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: spal si efigy a weakneš link k sobě ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak Bell Gargoyly nedavam ... nestiham k nim dobehnout , za kazdej z 5ti pokusu jsem dostal 2 invadery brzy po sobe a jestli jednoho zabiju, ochotne dolitne treti take ne e :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: vitej v klubu taky jsem se dal k modrým
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Chariot Padnul a zacinam trosku Blue Phantomovat s prstynkem od toho namysleneho penisa v Blue Cathedrale.

KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Tu mam, ikdyz ted jsem pridal 4 do Staminy tak jsem ji sundal a nandal si +4 tu takovou s tim malym cervenym chocholem. Koukam prave Top Gear special, az dokoukam cvaknu brneni.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Siiners face
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam