• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ty si chytrej jak radio, kdyz nevim, kde Iron Keep je :) jeste jsem na nej nanarazil...

A jeste jeden dotaz.

Uz se Vam povedlo dostat do toho kostela v Majule ci jak se ta vesnice jmenuje ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Katanu koupis u Pomateneho kovare, dej mu Dull Ember z Iron Keepu a budes mit svoji katanu, ja ale nebudu mit funkcni 2H !
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: na ty ser, ja potrebuju Katanu :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Prosim patchnete ty Two handry PROSIM , dam za to JOPSova Jatra !
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: kurva, pisu jak prase, a ten druhej ktereho jsem videl je v Sinner's Rise dole, kdyz sjedes vytahem.

KONDIK: Kofila pise, ze na zadny NPC co jde privolat nenarazil, tak pisu, ze jich je vic :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pockej ty mluvis o zensky k Lost Sinnerovi a ja o Knechtovi pred Pavoukem :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: hned u tech tri typku v Lost of Bastill byl v jedne kobce Summon a pak je jeste NPC dole, kdyz sjedes vytahem v te mistnosti pred prvnim certikem :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Je skoro za sloupem v pravem zadnim rohu ( kdyz se koukas na mist gatu k pavoucici ) , Ahen Knight Boyle , Boyde nebo takovej nesmysl. Ale hodi se ti i treti summon hrace. Nejlip nejakej sorcerer. To pak das jako prd, me sice oba umreli na 75% , ale to je druha vec :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    na žádný npc který bych si mohl přivolat jsem ještě nenarazil :)
    sice jsem to naposledy hrál v pondělí ale i tak, bylo tam 30 hodin a nic...

dohraným přeji mnoho zradu s další dávkou trýzně v ng+

dostanu se k tomu do 14 dnů, pak to spláchnu na jeden zátah:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: On chce Dull Ember co je v Iron Keepu za nejakym drobnym platformovanim.
    A prodava Katanu, popripade osvobod Oriflexe, kovarku , weaponsmithku v lokaci se skorpioni zenou, ta ma zase Murakamo, curved greatsword.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ano, bohuzel ma bonefire strasne stupidne, ale jde tam preskakat docela rychle , v jednom z tech domecku v te rokli je dira za zdi kterou prebehnes pred kostel a z kostela je to pouze po zebriku nahoru a na pavuciny, kde postrilis tech par sasku a pockej si na nejakej summoning sign, nebo si vyssumon NPC , Ashen Knighta v zadnim rohu mistnosti. Ma relativne dost HP a pavouci jdou z nejakeho duvodu po nem ne po tobe, je chutnejsi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    kurva, to jste mi nemohli rict, ze za tou mlhou je normalni level ? :) Ja to proletel jak bodnut ohnivym sipem do prdele, ze se enemaci ani nevzmohli na to me zaregistrovat :) Ale sere me, ze jsem jeste nenasel zadnou katanu....

Nasel jsem kovare, co chce fire ember, ten samozrejme este nemam.... fok....
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: videl sem potkana vetsiho nez prumerny yorksirsky terier, ale to neni pes, takze se to asi nepocita :) jinak je roayal jerry vykuchan, naimpregnovan a predan muzeu. Stacilo si jenom prehazet kouzla a ty jeho nedonoseny mladata trochu poupravit na prudsim dark flejmu +3, podavat jako minutku. Ted resem otazku spidermani x-ray megtarantul a taborak nezvykle daleko...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jako blbá otázka, ale jak se dostanu do druhé části forestu. Hned na začátku u lešení je vidět napravo jako by na jeskyněma že se tam dá chodit a něco tam je, neví někdo jak tam?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Videl jsi nekdy krysu velkou jako pes ? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    VESNACH: oprava: neni to pes, ale "royal rat authority", ok, kdo se v tom ma vyznat :) docela sranda, ze sem se za 20+ chcipnuti ani jednou nestihnul podivat, jak se ta prasiva vec menuje :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak musim rict ze jsem zabil rottena a misto toho abych se hnal do castlu zacal jsem objevovat lokace a nasel jsem druheho blacksmitha , zjistil ze veci za duse stoji za pikacu a vsechny pozral a ted jsem nasycen :))

Apropo, ten "Warrior"armor z Bety, kde je, z koho je, slysel jse mze neni moc dobry ale libi se mi jak vypada.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    FRIZER: tak ona to je kombinace tech ctyrech malejch coklu. Mi daj na jeden utok toxik, protoze nemam zadnou rezitenci. Dva stihnu sejmout kouzlama a nez ukoncim ty zbyly dva, tak je za mnou velka cubka co dava instant hlavou.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VESNACH: nesmis ho zamerovat,stejne jako sifa
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja sem ted dostal solidne pres drzku, od toho cokla plesnivyho. To mam za to jak sem mektal, ze to je moc jednoduchy. Po gargojlech druhej boss, kteryho prozatim odkladam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam