• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak musim rict ze jsem zabil rottena a misto toho abych se hnal do castlu zacal jsem objevovat lokace a nasel jsem druheho blacksmitha , zjistil ze veci za duse stoji za pikacu a vsechny pozral a ted jsem nasycen :))

Apropo, ten "Warrior"armor z Bety, kde je, z koho je, slysel jse mze neni moc dobry ale libi se mi jak vypada.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    FRIZER: tak ona to je kombinace tech ctyrech malejch coklu. Mi daj na jeden utok toxik, protoze nemam zadnou rezitenci. Dva stihnu sejmout kouzlama a nez ukoncim ty zbyly dva, tak je za mnou velka cubka co dava instant hlavou.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VESNACH: nesmis ho zamerovat,stejne jako sifa
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja sem ted dostal solidne pres drzku, od toho cokla plesnivyho. To mam za to jak sem mektal, ze to je moc jednoduchy. Po gargojlech druhej boss, kteryho prozatim odkladam.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Hmm ja mam ale na sobe vsechno +6, protoze mi bylo jasne ze titanitu na ty "lepsi "brneni bude min a male a velke shardy jdou nakupovat, stit taky pouzivam obyc a zbrane taky ... protoze mi ty boss zbrane proste az na par vyjimek prijdou zbytecne, kdyz si muzu za 2000 soulu a sutr prekovat +8 mace na + 8 I INSTANT KILL YOUR FACE Mace
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Sem vytrenovanej z dark souls že upgrade je mnohem důležitější než level...nicméně rozjedu NG + a jeste new game za mága....kouzel sem se ani nedotk prozatim
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Ah takze Kral neni finalni boss , stejne jako Alant v Demon Soulech tedy predpokladam ? Vsichni od zacatku mektaji o nejakem krali. Kazdopadne na lvl 100 a 50 hod gratuluju, ja jsem se asi silene preleveloval a jsem 120 a porad jsem dal Rotten az na druhy pokus, rezave nacini holt ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: King taky....:) No já se ted hodně zaměřim na PvP...tak proč ne
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: NG+ ? King down ? Well predpokladam ze gratulace by meli byt na miste ale tohle je Dark Souls svet, poison bleeding lightning cursed kudlu ti do zad v pvp !
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Konec...50 hodin...Level 100...Ted začíná pravá zábava....)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Mr.Hnilicko padl , docela ... smesny boss na to jakej POROD to byl dostat se k nemu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hledat smudlo. Ja prochazim znovu nektere key lokace a zjistuju ze jsem prehlidl schudecky,m skviry, diry , anjezdy, podjezdy ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Gargoyoly za mnou..
    Kováře jsem nasel a nevím kam dál... Potřebuji nejakej tip..
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: To nevim...ted lezu do vzpominek tech stromku
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: To je final ne ?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dragon Shrine včera padnul...ale zapotil sem se....King Vendrik je ale dobytek...zkusim ho dneska....pižlal sem ho 15 minut pak se na to vybod....
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jasny, ja pouzil tri na jedny dvere a mam z toho takovy sranda kopi s balvanem za hrotem. Casem se tam asi vratim, ale zatim si ty kameny setrim, dokud nebudu poradne vedet co nebo kam s nima.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kdyz jsem vbehl ke skeleton lordum s halaparnou s fire praskem na ostri a roztocil se R2kou a zmizelo jim 40% HP vedel jsem ,ze jsem tady asi ein bischen prelevleny ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Clovece ja ti uplne presne nereknu zatim jsm pouzil asi 6 Pharos stonu a snad jednou z toho bylo neco kloudneho. Zvysek jsou takove veci, ktere v dobe kdyz je nachazim, uz jsou na prd.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LLGHOSTLL: mam pocit ze prodava akorat homing soul arrow, kterej je vcelku na nic, ale nerad bych kecal. KONDIK: vsechno resil na tower shieldu vycasteny strong magic shield (pro jistotu...) a byla holka docela zoufala, cupitala kolem tema svejma chlupatejma nozickama a nevedela co delat.
    Ted sem u door of pharos a jako... predpokladam, ze 90% der na pharos stony sou jenom navnady ze?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam