• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Potrebujes hodne drsne zasitej klic s docela funny ochrnakou.

VESNACH: ZKURVENEJ DARKLURKER , to je naprosto prastenej boss ... ja z nej kvetu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a dotaz. Jedna se mi o tu mapu, kde je vsude zelena voda. Tak tam kdyz jdu po schodech nahoru, tak napravo je neco jako vezenska cela a lze tam skocit pouze z tech schodu (musi se rozebehnout nahoru a skocit doprava na takovou zkurvene malou plosinku). No ja pokazde trefim plosinku, ale zaroven ten blboun jeste udela kotrmelec a spadnu do "vody"a utopim se :) Je tam neco, za cim ma smysl skakat ? :)

Jinak konecne mam UCHIGATANU :) na +8 :) dobre, zatim dobre to je :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ts ts... ja porad jedu v zakladnim brneni, co jsem mel od zacatku a nejak nemam duvod ho upgradovat, ci nedej boze menit :)

A v jake lokaci se nachazi ? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: no jasne, ja osobne zjistil pomerne nedavno, ze tam vubec je :) a je docela slusny psycho se k nemu vubec dostat (ale co ne v tyhle hre). Gratulace.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    S P O I L E R - A L E R T

Kondik nasel co hledal

BRNENI

http://1drv.ms/1ezdk6H
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Grafika je obecně přeceňovaná, dobrá tak pro honiče eg nad jejich předraženejma mašinakam
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    'Dark Souls II' Graphics And Lighting Downgrade Sparks Controversy - Forbes
    http://www.forbes.com/...014/03/13/dark-souls-ii-graphics-and-lighting-downgrade-sparks-controversy/
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    to je na sežrání ovladače
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tohle mě pobavilo

Dark Souls II - PvP - Friend or Foe?
    https://www.youtube.com/watch?v=ayr-spKR0Sk
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Když ho spuští nebejt u jeho držky...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nestat pred nim jako trotl :)
    Kdyz strili laser utikej pred nim / od nej, vzdy s nim opise asi 140 stupnovy vykt=roj, = zbyva ti 220 stupnu kde muzes prchat ...

FRIZER: Ja jsem se resetnul na sorcku a jsem totalne levej ... mam sice ten bozi mec co funguje i jako sorcery catalyst a pvp pyromancie jsou supr na 2 moby , ale Greater Heavy Soul Arrow dela knechtum 200 dmg ... co pri jejich skromnych 1600 HP je ....
    JOPS
    JOPS --- ---
    Zasranej pavouk... Jak se vyhnout tomu jeho laseru? Kotoul? Štít moc nepomáhá :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jsem rozjel novou hru za Zaklínačku...zatim jedu jako nůž máslem...Heavy Great Soul Arrow,Fire Sword +5...sejmul sem Lucatiel a Bába s Budkou na zádech má její ohoz....asi nejhezčí na kterej sem zatim narazil....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Po urcite fazy hry jich bude mit nekonecno. Stejne jako ta stara seschla baba s kurinem na zadech bude mit nekonecno healing sutru atp. Stock se jim s fazema hry obnovuje ( Zabiti velkych bossu )

JOPS: To je specielni pvp mapa stejne jako Belfry Sol a Belfry Luna, vetsina sutru je na pasti, ktere ti pomahaji v pripade summonu v lokaci pro dany Mysi covenant.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem vcera zapasil vecer... Tu zkurvenou krysu jsem jeste nedal... Zacatek mam vymakanej, ty 4 male dostanu behem chvilky, ale ta velka... ta velka me taaaaakhle sere. Jednou uz mi chybely dva tri udery, ja se netrefil, stamina v pytli a drcnula do me hlavou a byl konec... A to jsem sel asi 10x....

ale dotaz, mam asi 3x ty sutry, co oteviraji ty bonusove mistnosti. A jsem v jeskyni, kde techto zdi je strasne moc :) a ja nevim, zda se mi to vyplati to tam davat. :) Zda ty veci, pokud tam jsou, stoji za to, nebo si to mam setrit nekam jinam ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Hele ta jeho dcera ma jen 10 kousku. To tam neni nokdo kdo prodava titanite? Co to je za klauny?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ta hra me nenavidi.
    Rozfoukam so ohen na NG+ u rytiru Dragonridera a Ornsteina Mk.II
    Smrti Obojrucaka pulluju ty dva shieldaky, na NG+ je tam navic jeden z mace, a on mi spawne Invadera za prdel. Rikam si .. hmm pekne, jsem jako pytel brambor . Zvedam se od hodne portuju do Majuly , opravuju prsten vracim se zpet ... pokouse se magickou trojkou jdu smerem k Ornsteinovi, na NG+ tam navic stoji nechutnej Fantom Halbertak, bojuju s nim ... Invader, za prdel ... trololol ... ~
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ja se resetnul na prskavku, ted sedim v Majule a premejslim nad zivotem a ze skocim z mola do more at mam klid ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jo, diky. Ta uz mi tam davno sedi;) Zapomnel jsem ze ma...
    No tak ja to snad jeste zapnu a Praise the Sun abych si vylepsil elite knight armor aspon na +6
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Pkecej s ni nekolik krat a presune se k tatikovi do Majuly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam