• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: 6 ti daj iv urcite fazy hry zensky v chatrci na zacatku kdyz s ni vycerpas "Talk" moznosti
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Jedina nezabita vec je bohuzel Dracek na te plosince ( pristavaci plose pro Alien lode ze Dni Nezavislosti ) , vykuchal jsem vsechn ygianty a Giant Lorda , Kralovnu, Darklurkera , jedina dalsi nemrta vec je Royal Rat Authority a na nejakou zdechlou krysu pecu.

Takze nejak budu zkouset draka, pak vsechny NPC a pak si dam NG+ :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: psi v bastille, ale brzo zmizej. jinak nic moc spíš random. Tak jsem v pasti. to za mlhou nedávám všude curse a kraviny, smelter demon padnul ale dál mi to nejde a do díry se dosat nemůžu ani s jedním žebříkem. když chci někam přeskočit tak zdechnu, jde to i bez kočičáckého prstenu?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: kralovnu sem se vydal zabít ale zmizla...nevim kam
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Od doby co jsem to nasel jsem nemusel jedinkrat pouzivat Effigy, kurevsky dobra vec tento prsten ... opravil jsem ho tak 250 x :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Dik, hra dohrana :) Kralovna Tuha , Kral tuhy , Duse Krale nalezena a jde se zurive vyvrazdovat pred NG+ :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: ja na nej casto zapominam...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já jich mel na konci asi 30 fakt se vyplati pouzivat ten ring of life protection
    JOPS
    JOPS --- ---
    potrebuji nahrabat Humanitu :) mam asi posledni tri kousky... je nekde farming ? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já ten forest taky probeh...sice jsem ho sundal..ale bylo jich tam vic...nema smysl
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: na to se vykasli... prchej, pak uvidis, ze to zase celkem v pohode budes dal davat. Ja to tam zkusil 5x, pokazdy se povedlo duchovi mi dostat za zada a to byla pro me konecna. Jsou tam asi dve truhly a tusim, ze jedna je i s pasti...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: jo ti normální nepřátele ze mě udělali fašírku, asi mám blbě staty protože na levelu 100 to nedávám
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: No,je to pacholek...ale můžeš si povolat NPC toho manika s modrym mecem...vydrzi toho dost...kotoul kdyz chce dupnout a jinak ho nech zamerit na modráska....vydrží dost...ale sám sem ho taky nedal...hlavne se nesrat s těma dvěm dementama a jen k nemu probehnout
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: ja to probehl... zbabele...

drz se po leve strane, tam je obchodnik (uz nevim co prodava, ale neco tam ma) a pak porad zase utikej po leve strane a dostanes se nekam nahoru a tam uz to je bez mlhy s normalnima nepratelema i s bonfirem
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    btw. jednou se do nich trefis a pak nad nima vidis hp bar, to staci.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LLGHOSTLL: myslis duchy? :) to sou pekne kurvy. Ale krom dvou truhel (prsten myslim), tam nic moc zasadniho neni. Staci se drzet podle skaly vlevo a dobehnes kam potrebujes.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    co to má jako znamenat v tom lese? co to je s tim co se nedá lockovat? jak rpoti tomu mám bojovat?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Hele nacelniku, jak si daval sny ? Vammara , Orra a Jeigha.
    Ten Giant Lord me i prez 1100 Fyzicke def sunda ranou pod 25 % HP :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Potrebujes hodne drsne zasitej klic s docela funny ochrnakou.

VESNACH: ZKURVENEJ DARKLURKER , to je naprosto prastenej boss ... ja z nej kvetu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a dotaz. Jedna se mi o tu mapu, kde je vsude zelena voda. Tak tam kdyz jdu po schodech nahoru, tak napravo je neco jako vezenska cela a lze tam skocit pouze z tech schodu (musi se rozebehnout nahoru a skocit doprava na takovou zkurvene malou plosinku). No ja pokazde trefim plosinku, ale zaroven ten blboun jeste udela kotrmelec a spadnu do "vody"a utopim se :) Je tam neco, za cim ma smysl skakat ? :)

Jinak konecne mam UCHIGATANU :) na +8 :) dobre, zatim dobre to je :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam