• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    EZEE
    EZEE --- ---
    aj :-) kazdopqdne odkazy na wikiny jsou v zahlavi..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS:
    1)
    Iron - McDuff
    Fire - Ornifex
    Magic - Budto sorcerer ve Wharfu nebo nejakej jinej cucak :)

2) Posouva se s tebou po mape, vsechny NPC cestuji jak s nima mluvis a zabijis bosse.

3) V Dark Souls 2 je pochoden, lahoda.

4) Titanite Chunky padaji ze Zubatych Dlani pred Rottenem nebo pak az ziskas prsten Krale a kovarova dcera co prodava sutry jich bude mit unlimited, do te doby je uprime nepotrebujes , +6 staci.

EZEE: To je na DS2 , on mluvi o DS1 :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    a mam par dotazu :)

1) kde koupit jine sipy nez obycejne ? :) nikde jsem nenasel nikoho, kdo by mi treba prodal poison/fire/magic sipy....
    2) kam zmizel ten typek s Moonlight Greatswordem, co byl v Majule ?

3) musim do katakomb ? nesnasel jsem je v jednicce, predpokladam, ze je nebudu mit rad ani ve dvojce :-D

4) potrebuju nafarmit par titanite chunku... Jsem v te lokaci s rytirema... Iron nevim co :)))

a kdyz jsem zkoumal luky, tak mi zatim porad nejlip vychazi Short Bow oproti jinym. Na jedno nabiti staminy s nim vystrelim 4x, zatimco s ostatnima maximalne 2x .... A hlavne ma "A" na dexterity, takze to celkem kouse :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Trolloval sem je sipama a kouzlama tak dlouho az sem je nahnal do tý soutesky pred mostem v lese kde se na ne vrhli manici s bicema atd ze sloupu...
    EZEE
    EZEE --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    HABEAL: DS I - http://darksouls.wikia.com/wiki/Weapon_Modification
    +5 ma sutr
    +10 ma dalsi
    +15 treti ember

A zbran pri tom preskoku zapadne do jineho chlivecku , takze +1 az +5 je nekde a +6 se zjevi kovari v jine zalozce, obcas jsem z toho kvetl
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    HABEAL: ne ze bych ten tvuj dotaz nejak extra pochopil, ale hrajes asi jednicku, takze tady ted pusobis trochu jako zjeveni. Kazdopadne pokud ti obycejna zbran, kterou vylepsujes normalnim titanitem nejde vylepsit, tak si bud za a) nenasel large ember, ktery ti dovoli vylepsovat na +10 b) ta zbran uz je nejak ocarovana c) nemas dost prostredku.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER:
    Prasacky = Miracla Force z utesu ?
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    Zdar, poradtemi, chci si vylepšit zbran na +6 z +5. Ale, jo, Ember z Depths už mám, jo už sem si vylepšil zbraň na +10, ale problem je v tom že si chci vylepšit 2. ale neni v menu modify Eq. či Reinforce. Poradí mi někdo jak se toho zbavit? díky :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Právě sem pěkně prasácky oddělal 2 fantomy s jednim hráčem....:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: 6 ti daj iv urcite fazy hry zensky v chatrci na zacatku kdyz s ni vycerpas "Talk" moznosti
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Jedina nezabita vec je bohuzel Dracek na te plosince ( pristavaci plose pro Alien lode ze Dni Nezavislosti ) , vykuchal jsem vsechn ygianty a Giant Lorda , Kralovnu, Darklurkera , jedina dalsi nemrta vec je Royal Rat Authority a na nejakou zdechlou krysu pecu.

Takze nejak budu zkouset draka, pak vsechny NPC a pak si dam NG+ :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: psi v bastille, ale brzo zmizej. jinak nic moc spíš random. Tak jsem v pasti. to za mlhou nedávám všude curse a kraviny, smelter demon padnul ale dál mi to nejde a do díry se dosat nemůžu ani s jedním žebříkem. když chci někam přeskočit tak zdechnu, jde to i bez kočičáckého prstenu?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: kralovnu sem se vydal zabít ale zmizla...nevim kam
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Od doby co jsem to nasel jsem nemusel jedinkrat pouzivat Effigy, kurevsky dobra vec tento prsten ... opravil jsem ho tak 250 x :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Dik, hra dohrana :) Kralovna Tuha , Kral tuhy , Duse Krale nalezena a jde se zurive vyvrazdovat pred NG+ :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: ja na nej casto zapominam...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já jich mel na konci asi 30 fakt se vyplati pouzivat ten ring of life protection
    JOPS
    JOPS --- ---
    potrebuji nahrabat Humanitu :) mam asi posledni tri kousky... je nekde farming ? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já ten forest taky probeh...sice jsem ho sundal..ale bylo jich tam vic...nema smysl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam