• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    btw poskozuji se (ultra) great swordy stejne rychle jako jednorucky? A nesledoval nekdo co na snizeni dura. ma nejvetsi vliv? (krom sekani do zdi :) )
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Havel , Rotten , Klic k Gigantum , Zkurvena alej Poison panenek , tma, kterou ale vyresi pochoden, takze stravis prvnich par smrti zapalovanim pochodni po cele mape.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: zebriky mam, natahane dolu, ale jeste jsem se tam neodvazil :) Takze uz jenom hura do podzemi :)

A je neco v Catakombach, co stoji za to ??
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Final Bossove jsou Pavoucice, Lost Sinner, Rotten dole pod Majulo v te dire a Budliky Budliky v Lave , jestli mas 3 oranzove duse a chybi ti 4ta, tak se musis dostat dolu do Majuly, jelikzo jsi byl v Hunters Valley musis mit u diry zebrikare a kup si zemriky a dolu se dostanes v pohode.

Tam je Black Gulch a v ni Rotten, posledni , 4ty boss

Jak zabijes vsechny 4 big Quarteto , tak pujdes do lokace, jak byla ta mlha vpravo, rovne zavrene dvere co chteji ring krale a v pravo zavrene dvere tak se das doleva, presne naproti mlze a ty dvere se ti otevrou a dostanes se do Drangleic Castlu, kte hra pokracuje.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tam jsem to vyčistil až k pavoukovi tam byl za nim nejakej typek, se kterým jsem si chtěl pokecat a on na mě zaútočil než jsem k němu dosel. Tož jsem ho umlatil a dostal klíč. A tam byl bonfire a ten mě kopnul na začátek
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Velkyho Lavovyho Pekelnika ?
    Good Job. Jakmile ziskas velkou oranzovou dusi, jsi na konci , musis jinam.
    Promluv dostkrat s tou priestkou nad Dragonriderem, ona se presune do podchodu a za 2000 dusi ti otoci cestu do Hunters Valley
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak jinak. Včera jsem zabil bosse v Iron Keep. Netvářilo se to, že by šlo dál pokračovat :-) je tam něco? Nebo si můžu hodit zpátečku?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pletes si hry.
    DS2 je neuveritelne roztahana a vubec netusim co uz mas objeveno a co jsi zabil tak jhak ti mame asi poradit.

Dobry den, chtel bych auto ... Jake ? ... s koly ... big fucking help.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem zjistil, ze dceruska kovare prodava nekonecne mnozstvi titanite shardu az po zabiti bosse v Iron Keep.

Kam dal ? Jedina lokace o ktere jeste vim a nechce se mi jsou Catacombs.... ble
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ja na tu NG+ nemam
    Spadl jsem z lavky hned na zacatku.
    Zabil me pursuer na tom nadvori, protoze jsem mel equiply stamina kytky misto flasku.
    A Invader me shodil k salamandrum po tom co jsem tim sperem couval a on jen ke me kracel, intimidace, nebo nevim.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    A tento item se i s dusema Giantu a Klicema neprenasi do NG+ takze zadnej Stockpile Thomas :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tech branches na zkameneliny je asi 7 a vic, jedna po lost sinnerovi,jednu dá škorpion když máte ring od kocky, jeden je tusim v paeku atd atd...je jich dost
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: V urciticyh fazich hry kdy ziskas key items upravi se NPCckum stock.
    V posledni fazi pred NG+ ma moje kovarska dcerenka unlimited vsechno krome Titanite Slabu, kterych mam ale zase pro jistotu ja jako cihel na barak.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a jeste jsem si vzpomnel na vcerejsi problem :-D

nemam Titanite Shardy... ty nejzakladnejsi... Dceru kovare mam pred kovarnou, ale mela jich jenom 10. Nekdo psal, ze jich ma nekonecno, ale zatim to tak moc nevypada :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ten co je u vstupu k Najce je na pikacu, tam jsou jen nejake itemy, vlastne u toho druheho taky najdes jen par itemu a jiny vjezd k uz zname lokaci.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: klíš mám proto jsem se ptal na ornifex. ale ještě tam mám dva co blukjí cestu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Tam doporucuji mit dva :) Jeden ucpava cestu a jeden blbe postava, a drzi u sebe dulezity key item.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: mno já vím že jich moc nepotřebuju ale chci si projít i zákoutí v shaded woods kde mi stojí lví král a sere se mi do progressu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ty branche jsou ve hre asi 4 , Iron Keep NPC prodava 1, ale realne potrebujes jen 3 , zvysek je kvuli lootu , ja mel 4 dokupy ale uprime netusim kde kterou, 1 od NPC , 1 je za Lost Sinnerem a dale nevim.

Orniflex sla dolu do te mistnosti u toho piskoveho viru, ta mistnost s panenkama a svickou cestou k Pavouci Zene bez prdele. Sedi na zidli, je to hned u Bonefire a ona sedi v mistnosti ve vedlejsich dverich.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: chm třeba na něj něco najdu ale jestli je to taková sbíječka tak nevím. včera jsem si podal škorpionskou děvku. btw kde najdu víc těch kořenů na to unpetrifikování? prodává je ten v iron keepu? Pomatuju si to dobře? Jo a kde najdu ornifex? někam šla, prej domů ale netuším kde to je.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam