• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Tam doporucuji mit dva :) Jeden ucpava cestu a jeden blbe postava, a drzi u sebe dulezity key item.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: mno já vím že jich moc nepotřebuju ale chci si projít i zákoutí v shaded woods kde mi stojí lví král a sere se mi do progressu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ty branche jsou ve hre asi 4 , Iron Keep NPC prodava 1, ale realne potrebujes jen 3 , zvysek je kvuli lootu , ja mel 4 dokupy ale uprime netusim kde kterou, 1 od NPC , 1 je za Lost Sinnerem a dale nevim.

Orniflex sla dolu do te mistnosti u toho piskoveho viru, ta mistnost s panenkama a svickou cestou k Pavouci Zene bez prdele. Sedi na zidli, je to hned u Bonefire a ona sedi v mistnosti ve vedlejsich dverich.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: chm třeba na něj něco najdu ale jestli je to taková sbíječka tak nevím. včera jsem si podal škorpionskou děvku. btw kde najdu víc těch kořenů na to unpetrifikování? prodává je ten v iron keepu? Pomatuju si to dobře? Jo a kde najdu ornifex? někam šla, prej domů ale netuším kde to je.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Okamzite jak se do me pustil tak jsem se zacal uprostred noci smat, bylo to neuveritelne, konecne oponent ktery jen on par s moji plechovkou. Proste bil uplne silene a neuveritelne. Jina sance nez mit dlouhy roll s hodne invul framama ( ADP aspon 25+ ) jsi nemel sanci z toho urollnout.

Busi do tebe jako Rocco Siffredy do Tarry White na bilem platne.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: řeknu ti až tam budu, ale taky to vidím bledě
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ja neumim mitigovat dmg, kdyby tam byl nejakej shield , Iron Skin, neco.
    Takhle si dam enchant na shield, za minutu skonci mam jeste druhej casta co pak po 2 min sedam k ohni ?

Ty pyomancie co si poradi s potvorama maji par pouziti a jedine viable styl co jsem objevil, je po dropu toho mece z castru , kterej ma vysokej dmg , boost jeste z int a zaloven funguje jako catalyst. Blue Sword nebo tak nejak se jmenuje. Delalo to giantum decentni dmg na ranu ( 220 ) a jeste jsem mohl castit, jenomze neumim si castra predstavit treba v Dragon Shrine , kdy ku prikladu ten knecht s palcatem bije do me s Havel Greatshieldem tak, az mi vymlati staminu, ten stit ma 85 stability ... ubira mi cca 3 mm staminy na ranu a umlati me do stitu bez moznosti countrovat ... ma gigantickou poise.

Takze na tohodle knechta vyplacam dve nejsilnejsi kouzla a co pak zbylych 9 knechtu cestou k bossovi ? :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: To já jo ale i tak bych řekl že to nemají dořešené
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Hel , ja si sebral ty cerne hadry co ti da ten dekarbonizovany Mag co smenuje duse za Itemy, pak jsem mel rukavicku na +9 , Vybornou hul , delalo to strasnej dmg, ale pak jsem si nevsiml v Drangleic castlu jednoho obycejnyho pyzmone a usekal me par ranama na 5% HP a malem jsem chipnul :)

Proste to s castrem neumim, ja neumim nedostavat rany ...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Já zase zjišťuju lehkej disbalanc ve stylech hraní. na levelu 102 bych mohl masit jako prase ale vzhledem k tomu, že mají prskavpku nevyváženou pro pozdější hraní tak dostávám do huby. Viz to že furt chodím v otrhaných hadrech a jiný jsem neviděl.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Hmm jsem debil ze jsem nezacal jako lvl 1 , Knight ma totiz lvl 12 na zacatku a tech 11 pointu se mi i ted na 155ce hodi pri resetu :/ No nic ,pouceni pro priste, ale dalsi charakter rozjizdet nebudu, nedava to smysl pri moznosti resetu, zatim jsem narazil na 4 soul vessely, takze jsem zkousel kouzelnika a pyromancera a zjistil jsem, ze jsem levej jak to jen jde.

Ikdyz jedna pyromancie mi male utrhla drzku jak je unikatni, porad nic, co by porazilo muj velkej stit a Greatsword :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: jo jedinej class co má lvl1, ostatní už jsou dál .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na preruseni akce potrebujes zbran s co nejvyssi poise dmg a ten prsten co pridava, cim vetsi zbran tim vetsi dmg vetsinou ma, ty nejsilnejsi maji kolem 60 a to staci do knightu co jsou v Dragon Shrine ranu a jsou v prdeli, jinak na ne to dopurucuju to jsou nejvic RELENTLESS Moby jake jsem kdyz v Dark serii zazil, kor ty s obojruckou jsou schopni do vas busit donekonecna, proste nonstop mlati, vterina opener a mate zasazenou ranu. Neuveritelne zabavny typ mobu, skoda ze je jich v te oblasti jenom asi 10 , chtel bych videt bosse postaveneho na tomhletom. Drzi se za Havlovym stitem, takze mu ani kouzla moc nedelaji, pak pribehne, a mlati a mlati a mlati ... nezastavi se, proste vas zatluce do podlahy.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: ono to slo ukotoulovat, ale nesmel jsi udelat chybu, jinak bye bye. Ja ho zpraskal s nekym....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Opatrne, jeho prerusi max Havluv Dragon Tooth s ringem na Poise, ten stunlockuje i Bosse ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Deprived zacina jako SL1 ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Jopsovi katana na zelvaka staci. Myslim, ze mi staci tri udery a zelvak je kaputo.

Ale problem je v tom, ze katanou neprerusim jeho utok. Kdyz se naprahne, tak stihnu jednu ranu, ale on porad pokracuje v utoku a ja jsem v haji. :))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ja na nej prvne bezel jako deprived hadrak se stitem, co mi dropnul zombik na hrdbach a se short swordem. Velmi osklive sem trikrat zemrel. Jednou u samostrilu vpravo, jednou u samostrilu vlevo a jednou prikrcene za zrezlym kusem plechu, coz sem pochopil, ze tudy cesta zatim nevede. Kdyz uz ma pak clovek lepsi stit tak ma celkem jednoduchej patern, ale bez nej to moc dobre nejde.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL:

Havel
    Full Tower
    Prusuer Shield
    a tu targe ktera pri parry odrazi target kouzlo zpatky na castra.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Co používáte za štít ? Já mám pořád drangleic a už mě to s ním nebaví a mám pocit že nestačí.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Me prisel krasny start a zaklad, vsechno velice telegrafuje ale vsechny jeho rany jsou relativne fatalni. V tomhle byl vyborny Tower Knight, s jeho upgradlou verzi Penetratorem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam