• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: No, jenomze v DIII nejsou invaderi :))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Na druhou stranu taky byly kecy že Nightmare Hardcore v Diablu 3 nikdo nikdy nedá...po týdnu se to nekomu povedlo
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Na SL1 a oba challenge najednou ! Zadna Smrt a zadne Vysedavani u ohne !
    Za epizodu bych klidne platit $10 a za live stream $25

Boze ja jsem takova Smoughovska uplatna svine ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    EPICFAIL: To bych chtel videt toho magora co to dá
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EPICFAIL: pomalu si odrezavam orezavatkem kuzi na tvari a az to dodelam hodim ji na zed ... protoze tohle je presne to same, akorat ze v JPN to nedelaji orezavatkem ale solnym krystalem s citronovym extraktem na ostri.
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    KONDIK: mno jestli to neni jen bullshit taaaak :

Per the Dark Souls II Collector's edition guidebook.
    Illusory Ring of A Conqueror - Clear the game without dying - The ring will make your left hand weapon becomes invisible.
    Illusory Ring of the Exalted - Clear the game without resting at a bonfire - Ring will make your right hand weapon invisible.

snad to neni nejakej spoiler :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EPICFAIL: Doubt it, ona je tam takova kravovina ?!
    Technicky vzato zemre za tebe prsten a realne asi neni mozne aby to nekdo dohral bez smrti, takze rekl bych ano, ale premejslim , ze hru delali japonci ... a bojim se, ze kdyz nekdo v japonsku umre pri hrani Collectorky , pribehnou lidi z FROM SOFTWARE, podaji mu Wakizashi a nechaji ho spachat Harakiri, takze se to nikdy nedovime.
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    dalsi vec, netusi nekdo jestli pro odmenu za dokonceni hry bez smrti se zapocitava i smrt s ring of life protection?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EPICFAIL: Ja mam pocit ze od NG+ se zmenilo i podnembi v Majule , protoze nez jsem se prosekal Rytirema v Blue Cathedrale az k Ornsteinovi tak jsem mel mec na 1/3 ne , a to je jich tam kolik, 9 ? Kazdeho davam na 4 rany , 36 ran mi snizilo druabilitu o 66% , holt se vyplati nosit ten prsten co snizuje opotrebeni nebo zacat snupat repair prasek, protoze zbrane se nici kurva ze rychle.

Dokonce jhsem se vcera zarazil a zjistil ze HAVEL GREATHSIELD, shield kterej ma nejvetsi durabilitu ze hry byl sezvejkanej na pulku po utoku 3 fantomu co jsou v NG+ u katedraly

Az moc na muj vkus.

Takze staci to pouzivat na to k cemu to je a durabilita podle me pada automaticky a okamzite jak se to dotkne cehokoliv, zed, mrtvola, xicht zelvy ... hre na tom nezalezi, automaticky to bere jako hit a durability loss
    JOPS
    JOPS --- ---
    EPICFAIL: sekani do zeleznejch zelv :)) to mi obrousi zbrane celkem rychle :)
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    btw poskozuji se (ultra) great swordy stejne rychle jako jednorucky? A nesledoval nekdo co na snizeni dura. ma nejvetsi vliv? (krom sekani do zdi :) )
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Havel , Rotten , Klic k Gigantum , Zkurvena alej Poison panenek , tma, kterou ale vyresi pochoden, takze stravis prvnich par smrti zapalovanim pochodni po cele mape.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: zebriky mam, natahane dolu, ale jeste jsem se tam neodvazil :) Takze uz jenom hura do podzemi :)

A je neco v Catakombach, co stoji za to ??
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Final Bossove jsou Pavoucice, Lost Sinner, Rotten dole pod Majulo v te dire a Budliky Budliky v Lave , jestli mas 3 oranzove duse a chybi ti 4ta, tak se musis dostat dolu do Majuly, jelikzo jsi byl v Hunters Valley musis mit u diry zebrikare a kup si zemriky a dolu se dostanes v pohode.

Tam je Black Gulch a v ni Rotten, posledni , 4ty boss

Jak zabijes vsechny 4 big Quarteto , tak pujdes do lokace, jak byla ta mlha vpravo, rovne zavrene dvere co chteji ring krale a v pravo zavrene dvere tak se das doleva, presne naproti mlze a ty dvere se ti otevrou a dostanes se do Drangleic Castlu, kte hra pokracuje.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tam jsem to vyčistil až k pavoukovi tam byl za nim nejakej typek, se kterým jsem si chtěl pokecat a on na mě zaútočil než jsem k němu dosel. Tož jsem ho umlatil a dostal klíč. A tam byl bonfire a ten mě kopnul na začátek
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Velkyho Lavovyho Pekelnika ?
    Good Job. Jakmile ziskas velkou oranzovou dusi, jsi na konci , musis jinam.
    Promluv dostkrat s tou priestkou nad Dragonriderem, ona se presune do podchodu a za 2000 dusi ti otoci cestu do Hunters Valley
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak jinak. Včera jsem zabil bosse v Iron Keep. Netvářilo se to, že by šlo dál pokračovat :-) je tam něco? Nebo si můžu hodit zpátečku?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pletes si hry.
    DS2 je neuveritelne roztahana a vubec netusim co uz mas objeveno a co jsi zabil tak jhak ti mame asi poradit.

Dobry den, chtel bych auto ... Jake ? ... s koly ... big fucking help.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem zjistil, ze dceruska kovare prodava nekonecne mnozstvi titanite shardu az po zabiti bosse v Iron Keep.

Kam dal ? Jedina lokace o ktere jeste vim a nechce se mi jsou Catacombs.... ble
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ja na tu NG+ nemam
    Spadl jsem z lavky hned na zacatku.
    Zabil me pursuer na tom nadvori, protoze jsem mel equiply stamina kytky misto flasku.
    A Invader me shodil k salamandrum po tom co jsem tim sperem couval a on jen ke me kracel, intimidace, nebo nevim.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    A tento item se i s dusema Giantu a Klicema neprenasi do NG+ takze zadnej Stockpile Thomas :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam