• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: COZE ?! Ja sedel tyden u Sinnera, ano jsem linej ale tohle je extrem :)) ! Acid Granat na tebe !
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: ta naberacka vydrzi asi 15 uderu a pak se poskodi :-D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: lol :D ja pomalu dojizdim ng+ a pak se konecne vrhnu na poradny pvp :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Pokud ted mate cas, tak bezi stream typka, kterej jede speedrun pouze s naberackou :)

docela funny, jak ted zrovna mlati bosse :)))

Twitch
    http://www.twitch.tv/lobosjr
    ESY
    ESY --- ---
    jako sice je to optional.. Ale i tak me to v ng+ nasralo :D
    ESY
    ESY --- ---
    Nevypinejte v marns wharf ps3! kdyz jede lod :D cely se vam to bugne.. :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: ááááá už vim díky
    ESY
    ESY --- ---
    FRIZER: ja nez jsem si vzal spravnej equip, jedu dex build co jsem hral v ds1. Tak to byl orisek.. Jelikoz v ds 2 je riposte mnohem tezsi :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Do lesa k zavrenejm dveřím---jedna csta od bonfiru vede k tý mlhový oblasti...tak jinou....

Jinak sinner pro velkej štít a str charakter výsměh....protáh sem jim už asi 20 hráčů a pokud se ho clovek nauci tak je lehkej....to samy pavoucice...staci krouzit okolo ni.....nikdy se nevzdalovat...jinak spusti proud a je to na prd
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    kam mam jít když jsem zabil rottena, freyu, sinnera i iron kinga? buchta říká jdi do hradu ale co tam?
    ESY
    ESY --- ---
    prvni dohrani mam za asi 30 hodin cistyho casu, pak jsem travil cas pvp. Ted jsem kopnul ng+ a jsem nasranej, pac musim zase dolezt k zajimavejm pvp lokacim :))
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    Jak jste na tom s parry? Jak jsem parry v jednicce vyuzival na vetsinu souboju, tak ve dvojce ani prd. (Nehlede na to, ze se mi ta nova animace ani nelibi) Ma adpt. vliv na velikost parry window?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja sem ted v dragon shrine a jak to tak vypada, tak se blizim ke konci. T. watchera a t. defendera a myslim, ze i vsechny ostatni, uz mam a musel sem si od toho udelat chvili pauzu. Level neco pres 150, 90 hodin (shodou okolnosti 90h sem mel i pri prvnim dohrani ds1), ale prolezal sem kazdy kout a online nebyl ani jednou, takze sem se s tim porval myslim docela slusne.
    Podle casu usuzuju, ze to je sice vetsi nez ds1, ale zase lehci, i kdyz to je relativni. Pravdepodobne pomohlo jenom to, ze sem dal predchozi ds hry, jinak by mi to "lehci" asi neprislo a casu bych na tom nechal daleko vic. Takhle sem vedel, ze na prvni run je idealni namaxovat stit se stabilitou. Tusil sem, kde hledat tajny cesty a znal ostani podobny mechanizmy, coz pomohlo dost si myslim (navic nejvetsi zrout casu v jednicce byly rozhodne bitvy o taboraky, coz tady odpada). Treba jako dex char nebo cistej gargamel, bez velkyho stitu, si nektery bosse nedovedu moc dobre predstavit, ale zas je fakt, ze luk je tady ultimatni jak prase a v hexech i ve fejtu se najdou pekny veci, takze by to asi slo. Uvidime, dex char zkusim v ng+ :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Nedivim se ti jak je vse nove , tak jsem taky dlopuho koukal a par dnu ne a ne se hnout ... linej, levej, frustrovan ... asi tak, takze plne chapu, dokonce Sinnera jsem delal 3 dny ...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: nene první hraní - jde mi to pomalej než jsem čekal.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: NG+ ? :)
    Rozhodl jsem se ummonit zlate hrace, to jsou lidi co chapou koncept Sunbros a vetsinou maji co to nahrano, takze ti v BOSS fightech fakt poradi vic nez nahodny new player, je to odeme hloupe ale je to tak.

Lost Sinnera jsem na NG+ dal jenom s dvojkou SUNBROS, videli, ze bosse tankuju v poho, tak sli zabit ty dva Pyromancery co se na NG+ spawnou. Protoze ty by nas vyzabijeli a pak bezeli k bossovi dokuchat jej.

Byl jsem tam s obyc hracema a vypadalo to jako duel v taiwanskych lodenicich s kohouty , jenom bez hlavy.
    Prijel Pyromancr , MLASK , jeden dolu ... tohle 5x a prejde te to rychle.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Smutné. BTW chápu tě s tou pavoučicí. Pokaýdé jsem umřel na náhodu a už mě to sere,. ani s dvěma snubors to nedáváme. Protože Ghostone vždycky chcípne. :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Porad nedorazila :/
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BTW Kondiku jaká je ta japonská sběratelka? psal jsi že dáš vědět abychom mohli společně pobračet a ty nic.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak mam vsechny tri duse :)

a ted jdu nekam nafarmit titanite chunky... zadny nemam.

KONDIK: tak jeden Darkstone jsem nasel za krysama, jak bojujes proti RAT KINGOVI. To byl asi pro me druhy nejlehci boss. A ten sutr mel ten svitici hajzl, co ma na zadech diamant co pochvili mizi. Z toho mi to vypadlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam