• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Abych byl urpimny na konci 80 hod hrani jsem mel 1 Darkstone ... A udelal jsem si Darkstone ten mec co ma ta hezka Slecna s divadelni maskou a lucnisnickym kloboukem, Mirabeth nebo tak nejak, ten jeji mec ma unikatni moveset tak ten jsem udelal Dark a spokojenost , az s podivem kolyk kreatur ma weakness na Lightning a Dark, rekl bych ze jsou to dva elementy , co jsem ve hre potreboval. Co nevyresil Lightning vyresil Dark a obracene.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jj, v te jedne sose, to vim, to mam uz nastudovane.

vcera jsem asi 8 lidem pomohl s bossem v Iron Keep. On je celkem jednoduchej, ty pohyby ma hodne citelne. Ale verim, ze kdybych na nej sel sam, tak mam problem....

Ale chci si vysperkovat katanu DARKNIGHT Stone a ne a ne ho najit. Podle wiki bude u kostlivcu... chjo, nechci tam :)

a hlavne nemuzu najit toho typka, co prodava poison veci.... toho Gavla ci jak se mu nadava...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Kdyz si s NPC promluvis dost tak se vetsina vrati do Majuly az na ty valecniky kteri se s tebou trajdaj napric mape.

Orniflex je prijemna postarsi dama ktera sice potrebuje zachranit, ale klic je v te same lokaci jak je ona.

A smrt pri skakani do studny je nic proti failu kdyz te ve vyplosovanem Havlovi s Havl stitem a +10 mega mecem parryjne lvl 1 trotl s kopim a propichne te ... ostuda na 50 let, hru vypinas a jdes brecet.
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem hledal typka, co ma klice od zamceneho baraku v Majule. Nasel jsem nasel :-D ale az za pomoci youtube :) Do te jeskyne jsem proste nezabloudil a nevim proc :) A ten barak je taky docela slusne rozlehly.

Dneska zkusim osvobodit Orniflexe ci jak si nadava :)

a kdybyste videli... kolikrat jsem se vcera zabil pri skoku do studny.... ble :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: zas na druhou stranu když dáš jenom mandatory bosse tak se ti to taky zkrátí.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: taky taky - mám dva a opravuju oba.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Jestli to nekdo dohraje na SL1 a splni oba "Archivementy" tak budu vypadat takhle.

VESNACH
    VESNACH --- ---
    tak jako proc ne, bosse uz mas nauceny a kdyz uz clovek vi, kde co je... jenom mi to proste prijde fakt dlouhy, a to i kdyz budes bezet z a do z. Nevim kolik takovej run muze zabrat casu, ale sranda na hodinu to asi nebude.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EPICFAIL: Co jsem ziskal ring tak jsem neumrel ... ale ring opravoval asi 350x :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: No, jenomze v DIII nejsou invaderi :))
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    FRIZER:
    KONDIK:

Jo to bych chtel taky videt jak to nekdo da :) Zase pokud by se nepocitala smrt z toho ringu, tak bez te smrti je to asi i mozny pro obyc smrtelniky :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Na druhou stranu taky byly kecy že Nightmare Hardcore v Diablu 3 nikdo nikdy nedá...po týdnu se to nekomu povedlo
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Na SL1 a oba challenge najednou ! Zadna Smrt a zadne Vysedavani u ohne !
    Za epizodu bych klidne platit $10 a za live stream $25

Boze ja jsem takova Smoughovska uplatna svine ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    EPICFAIL: To bych chtel videt toho magora co to dá
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EPICFAIL: pomalu si odrezavam orezavatkem kuzi na tvari a az to dodelam hodim ji na zed ... protoze tohle je presne to same, akorat ze v JPN to nedelaji orezavatkem ale solnym krystalem s citronovym extraktem na ostri.
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    KONDIK: mno jestli to neni jen bullshit taaaak :

Per the Dark Souls II Collector's edition guidebook.
    Illusory Ring of A Conqueror - Clear the game without dying - The ring will make your left hand weapon becomes invisible.
    Illusory Ring of the Exalted - Clear the game without resting at a bonfire - Ring will make your right hand weapon invisible.

snad to neni nejakej spoiler :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EPICFAIL: Doubt it, ona je tam takova kravovina ?!
    Technicky vzato zemre za tebe prsten a realne asi neni mozne aby to nekdo dohral bez smrti, takze rekl bych ano, ale premejslim , ze hru delali japonci ... a bojim se, ze kdyz nekdo v japonsku umre pri hrani Collectorky , pribehnou lidi z FROM SOFTWARE, podaji mu Wakizashi a nechaji ho spachat Harakiri, takze se to nikdy nedovime.
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    dalsi vec, netusi nekdo jestli pro odmenu za dokonceni hry bez smrti se zapocitava i smrt s ring of life protection?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EPICFAIL: Ja mam pocit ze od NG+ se zmenilo i podnembi v Majule , protoze nez jsem se prosekal Rytirema v Blue Cathedrale az k Ornsteinovi tak jsem mel mec na 1/3 ne , a to je jich tam kolik, 9 ? Kazdeho davam na 4 rany , 36 ran mi snizilo druabilitu o 66% , holt se vyplati nosit ten prsten co snizuje opotrebeni nebo zacat snupat repair prasek, protoze zbrane se nici kurva ze rychle.

Dokonce jhsem se vcera zarazil a zjistil ze HAVEL GREATHSIELD, shield kterej ma nejvetsi durabilitu ze hry byl sezvejkanej na pulku po utoku 3 fantomu co jsou v NG+ u katedraly

Az moc na muj vkus.

Takze staci to pouzivat na to k cemu to je a durabilita podle me pada automaticky a okamzite jak se to dotkne cehokoliv, zed, mrtvola, xicht zelvy ... hre na tom nezalezi, automaticky to bere jako hit a durability loss
    JOPS
    JOPS --- ---
    EPICFAIL: sekani do zeleznejch zelv :)) to mi obrousi zbrane celkem rychle :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam