• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ESY
    ESY --- ---
    _KOFILA_: ok :D tak dneska sednu a dojedu to ng a zacnu ng+ :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    hele psali že v ng+ jsou jiný věci v truhlách...
    třeba v tom speedrunu ten kluk sedne k druhému bonfajru v forrest of giant a napumpuje oheň na plus 2 jen proto že v truhle dole je něco jiného než v ng... tak myslím ESY že to pro tebe smysl (když chceš hrát pvp) má... ale uvidíš...
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: ano je :) ale ja to myslel tak ze spis chvili budu harvit potrebny veci :) ja kdyz jedu vzdy novou hru mam potrebu to dat co nejrychlejc :D takze jsem u ds1 nahonec skoncil neco k 3 hodinam. coz je sice skoro 2x svetovej rekord, takze hrozne spatny. Ale pro me dobry :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: tak u PVP je fuk, zda hrajes NG, ci NG+ ci NG+++ ne ?
    ESY
    ESY --- ---
    Uz ted na ng co jsem jel neaky pvp tak dostavam dost nazadek :D
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: ja jsem dement sry :) jsem jeste nespal dneska, tak me to nemysli..
    ja se asi seknu u ng a budu pvperit, a poradne vykoumam neaky armory, prijde me ze je nedostat light armoru.. Ale zatim jsem netravil skoro zadnej cas na wiki.
    JOPS
    JOPS --- ---
    takze NG+ nejsou bossove jenom s vice HP ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Jo aha, ty jsi psal NG+ ale hrajes NG a jedes na NG+ , ja prave jedu NG+ a NG jsem dohral. Ano sinner je defka ( i skutecne, je to zena ) na NG+ EXTRA ZRADLO , 100% stit ti nepomuze, mam na sobe +5 havla a stejne me asi 6x vykuchal nez jsem objevil dva SUNBROS kteri vedeli co delat a nechali me tankovat bosse a sli zabit Pyromancry, jestli to delas nejak jinak ma Sinner tendence skakat druhym do zad a zabije je kdyz se na ni nedivaji ... takze ,sundat na 50% , jedne tankuje , dva zabijou pyromancry, zpet na bosse ... no a nez tohle doslo obema summoned ,aja byval tuhej na fireball v zadech a tak :)
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: O sinerovi me nemluv.. Tam jsem zakysnul nekolik hodin, jakoze jako nejvic na vsech bosech. Vracel jsem se knemu 3x . Jde o to najit spravnou kombinaci equipu. Hlavni je sehnat stit co dava 100fyz blok. Pak uz se to da, jen na ng+ se trosku bojim :D Tam uz si asi zavolam lidi :D ma prej dva pyromancery usebe :D

Akorat jsem vcera vecer zabijel rotenna a zjistil jsem ze se mu da useknout ruka :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: COZE ?! Ja sedel tyden u Sinnera, ano jsem linej ale tohle je extrem :)) ! Acid Granat na tebe !
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: ta naberacka vydrzi asi 15 uderu a pak se poskodi :-D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: lol :D ja pomalu dojizdim ng+ a pak se konecne vrhnu na poradny pvp :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Pokud ted mate cas, tak bezi stream typka, kterej jede speedrun pouze s naberackou :)

docela funny, jak ted zrovna mlati bosse :)))

Twitch
    http://www.twitch.tv/lobosjr
    ESY
    ESY --- ---
    jako sice je to optional.. Ale i tak me to v ng+ nasralo :D
    ESY
    ESY --- ---
    Nevypinejte v marns wharf ps3! kdyz jede lod :D cely se vam to bugne.. :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: ááááá už vim díky
    ESY
    ESY --- ---
    FRIZER: ja nez jsem si vzal spravnej equip, jedu dex build co jsem hral v ds1. Tak to byl orisek.. Jelikoz v ds 2 je riposte mnohem tezsi :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Do lesa k zavrenejm dveřím---jedna csta od bonfiru vede k tý mlhový oblasti...tak jinou....

Jinak sinner pro velkej štít a str charakter výsměh....protáh sem jim už asi 20 hráčů a pokud se ho clovek nauci tak je lehkej....to samy pavoucice...staci krouzit okolo ni.....nikdy se nevzdalovat...jinak spusti proud a je to na prd
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    kam mam jít když jsem zabil rottena, freyu, sinnera i iron kinga? buchta říká jdi do hradu ale co tam?
    ESY
    ESY --- ---
    prvni dohrani mam za asi 30 hodin cistyho casu, pak jsem travil cas pvp. Ted jsem kopnul ng+ a jsem nasranej, pac musim zase dolezt k zajimavejm pvp lokacim :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam