• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: taky moznost :D me jenom trochu prekvapilo, ze varianta s greatswordem, co je 2x na schodech, davala i pres towershield na +9 :) tim se nemohla pochlubit ani vetsina bossu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ale jde ! Moje taktika fungovala, headbuttnul jsem jej a jak jsme si zacali vymenovat rany, on padl prnvi, ja mel vic HP :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tower knight byl mnam, ach!
    tam jsem si pofarmil a zapomáhal :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ty s tim palcatem jedine ustrilet, to snad ani nejde jinak udelat.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ano, ty jsou strasny zradlo. Ja tam stal a koukal jak do me byl schopnej proste 30 sec mlatit uplne jako posedlej. Jak mam tezky charakter, ktery ikdyz ma nosnost pod 70% tak jse stejne pomalejsi ( malo agility ) jsem NEMEL sanci si udelat okno na vpad a proste jsem se spolehal na poise a ustaggeroval a umlatil jeho. Kor ti s tim Palcatem, strasny masox.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: v dragon peaku? myslis ty blby s tema palicema? to sou strasliva hovada :) 1vs1 na blizko ok, je to tak 50/50 prezit, kdyz vychytas jedno jediny malinkaty okno a dostanes se mu za zada, dva rovna se jista smrt. Ja je nastesti vzdycky hrdinne rozmetal magii.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER: old Dragonknight je starej znamej, Dragonrider jsou Movesety Giantu z Anor londa a nenazval bych je bossema, pak je potkas v lepsi forme, vyckej casu, je to zacatecni boss.
    Last Giant byl prvni bos na rozjezd, trotl jako byl Phalanx v Demon Soulech, taky trotl ktero by jsi ukroutil pochodni. Oboustranny pirat ma zabavnej gimmick , stoupajici vodu, to ze jsi jej vykuchal driv, je jeho smula. Vanguard je jedina krysa co ma veprove chlupy na zadech a cela ta lokace je tam jen kvuli tomu PVP elementu , tam bcy hz tech bossu globalne nebyl odvareny.

Peknej boss byl urcite Charriot , zabavnej Boss byl Demon v Hunters Valley , trapne snadnej ale ma zabavny gimmick a jedini bossove co za neco stoji jsou velka 4ka , I Stary Kral je boss bohuzel tak tupy, ze nicim nepobavi a neprekvapi.

Kazdopadne nejvic srandy jsem si URCITE uzil na defendrech Dragon Peaku, ten hloucek mobu jestli na ne pojedes Meele ty vynahradi vsechny bosse.

A design bossu bych nerekl ze je spatny ... oni jsou pouze zabavnejsi jen od NG+
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Bossové v DS2 nejsou zatím moc epický... Mám za sebou Old Dragonknighta, Dragonridera, Last Gianta, tu krysu, co je boss, ačkoli vypadá stejně, jako hromada ostatních krys, oboustranného piráta a Skeleton Lords. Včera jsem namátkou skouknul video Tower Knighta z Demons Souls a nic takovýho jsem v DS2 teda zatím nepotkal...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tak lokace mi budou delat jeste nejakou chvilku , ale nazvat krysou kralem tsk tsk, to je na povazenou! Apropo uz jsi si konecne udella katanu c oti vyhovuje ? Jak ztratili bleed stali se pro me naprosot nezajmave ... jedien ze ti vyhovuje ten move set, ale prijde mi ze na slash a thrust maji nekter potvory daleko vetsi obranu nez na stary dobry palcat s bleedem a lightningem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja mam verzi for noob kids, bosse zabijes jednou ranou naberackou a stejne s tim mam problem :))))

Yep, tak myslim tu velkou Royalitu :) mne se to vsechno micha dohromady. Ja uz fakt nevim co je co, cestu si tak trochu pamatuju, ale nektere lokace jsou pro me porad prekvapeni i kdyz jsem tam predtim uz byl :) Ale obcas kouknu do inventare a divim se, kde jsem tam vzal nektere katany, o kterejch jsem nemel ani tuseni.... :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Já naběhnu - zkouším bosse a až ho dám tak procházím lokaci :D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: Ta my sje srandovni, kdyz to nacasujes, takse si pockas na miste kde se objevi :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Rat King je to NPC co te zve do Covenantu,
    to stado prednim obsahuje VANGUARDA a ta velka mys je ROYALITA, nikde zadnej kral :F
    Mas nejakou unikatni verzi DS ? JOPS EDITION WITH NOOB BOSSES ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja mu ukazu :))

ale vcera jsem si konecne zabil Rat Kinga. Zpocenej az na prdeli, ale slo to. On je tak jednoduchej, az me sral :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ten je fakt simple. Ale fakt jej upyzlas i sam, pouze to zbytecne nehon a dockej casu, ten boss ma stupidni pattern jen to chce cas jej umlatit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: ha, na Demon of Song dneska jdu :) Stojim pred branou a nechce se mi tam :-D

LLGHOSTLL: ja taky nejsem v NG+ a jsem happy. Nevim jak tu hru hrajete vy, ale ja beham podel steny a mackam X jak zbesilej :))) treba tam bude illusory wall :)
    ESY
    ESY --- ---
    LLGHOSTLL: me to opravovani prsenu prijde spis jako bug nez featura teda :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    ESY: ok dík, prstýnky mám tři a všechny pořád opravuju, sice pruda s cestováním ale neztrácím humanitu ani duše. Docela mě to sere dost se tím vymazal pocit přicházení o duše.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LLGHOSTLL: ve shrine of amana ta druha baba co tam beka.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Proč bys byl za blbce tak prostě akorát nejsem v ng+ no. Jinak já jsem na to asi zhruba stejně jako ty teď se probírám drangleic castlem a tam se mi to líbí víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam