BELIEVER: old Dragonknight je starej znamej, Dragonrider jsou Movesety Giantu z Anor londa a nenazval bych je bossema, pak je potkas v lepsi forme, vyckej casu, je to zacatecni boss.
Last Giant byl prvni bos na rozjezd, trotl jako byl Phalanx v Demon Soulech, taky trotl ktero by jsi ukroutil pochodni. Oboustranny pirat ma zabavnej gimmick , stoupajici vodu, to ze jsi jej vykuchal driv, je jeho smula. Vanguard je jedina krysa co ma veprove chlupy na zadech a cela ta lokace je tam jen kvuli tomu PVP elementu , tam bcy hz tech bossu globalne nebyl odvareny.
Peknej boss byl urcite Charriot , zabavnej Boss byl Demon v Hunters Valley , trapne snadnej ale ma zabavny gimmick a jedini bossove co za neco stoji jsou velka 4ka , I Stary Kral je boss bohuzel tak tupy, ze nicim nepobavi a neprekvapi.
Kazdopadne nejvic srandy jsem si URCITE uzil na defendrech Dragon Peaku, ten hloucek mobu jestli na ne pojedes Meele ty vynahradi vsechny bosse.
A design bossu bych nerekl ze je spatny ... oni jsou pouze zabavnejsi jen od NG+