• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FRIZER: to si ještě nenarazil na někoho kdo ti na to castí Profound Still?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    "Gavlan wheel, Gavlan Deal"
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ESY: Fire ornifex, poison gavlan
    ESY
    ESY --- ---
    mam dva dotazy :) kde se daji shanet sipy posion/fire ve vetsim mnozstvi ?:)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PvP je super....mám výbornou kombinaci pro svýho mága na levelu 80.. homing crystal soul mass 8x na začátek aby se obávali přiběhnout....jamile někdo přifrčí na blízko 8x soul shower, to je odradí....a když zdrhaj nebo klickujou tak Heavy homing soul arrow....a když už se někdo dostane moc na blízko tak long firesword + 10 většinu vyřeší....od tý doby co tohle používám tak mám skore tak 20:1....dost často pobaví nekdo kdo si lžíci posype fire dustem....ale jinak super....

Jinak kdyby nekdo nevěděl tak pokud máte kouzlo víckrát můžete je cpát do slotů....tzn. na PVE třeba 120 Soul Arrow s čimž už se dá chvilku běhat...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Fakt mě baví že mi z příšerek když jedu za mága padaj věci pro mellee a když jedu za borce v Havlovi tak mám super výbavu pro mága....pff
    JOPS
    JOPS --- ---
    Undead Crypt, to jsou jatka....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: gaaaaa, ah whatever :) kdyz to mas takhle rad.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BELIEVER: No zatím jsi potkal víceméně rytíře a to je taková klasika. Později je to lepší, možná ne velikostně ale zábavností určitě.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: já mám luk a hodně šípů :-) luk je konečně použitelný a snažím se ho hodně používat.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ty potvurky o kterych si povidame si mysli mze jsou pro meele tezsi nez vetsina elementarni ( ne velka 4ka ) bossu ve hre ... je to neco neuveritelneho. Predstav si Velkeho muskularniho cernocha co dostal davku adrenalinu a viagry a hodili pred nej malou asiatku.

:) !
    JOPS
    JOPS --- ---
    jezis... jak Vas tu ctu, tak me jeste perne chvilky cekaji....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Havluv Shield +2 , a ja mel fakt co delat abych od toho palcatnika odesel do mista kde jsem se mohl zasit, kor kdyz po tobe ten mrtvej zmrd z hora plive ty vybuchujici kulicky co te vyhazuji do vzduchu, skutecne misto kde konzoli odpojim online a pujdu to Offline 10x dokola abych si uzil challenge, BEZ KUSE !

Takze na tech schodech pull ty s mecem oba stejne jak ty rychel zmrdy za nima !
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: taky moznost :D me jenom trochu prekvapilo, ze varianta s greatswordem, co je 2x na schodech, davala i pres towershield na +9 :) tim se nemohla pochlubit ani vetsina bossu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ale jde ! Moje taktika fungovala, headbuttnul jsem jej a jak jsme si zacali vymenovat rany, on padl prnvi, ja mel vic HP :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tower knight byl mnam, ach!
    tam jsem si pofarmil a zapomáhal :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ty s tim palcatem jedine ustrilet, to snad ani nejde jinak udelat.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ano, ty jsou strasny zradlo. Ja tam stal a koukal jak do me byl schopnej proste 30 sec mlatit uplne jako posedlej. Jak mam tezky charakter, ktery ikdyz ma nosnost pod 70% tak jse stejne pomalejsi ( malo agility ) jsem NEMEL sanci si udelat okno na vpad a proste jsem se spolehal na poise a ustaggeroval a umlatil jeho. Kor ti s tim Palcatem, strasny masox.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: v dragon peaku? myslis ty blby s tema palicema? to sou strasliva hovada :) 1vs1 na blizko ok, je to tak 50/50 prezit, kdyz vychytas jedno jediny malinkaty okno a dostanes se mu za zada, dva rovna se jista smrt. Ja je nastesti vzdycky hrdinne rozmetal magii.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER: old Dragonknight je starej znamej, Dragonrider jsou Movesety Giantu z Anor londa a nenazval bych je bossema, pak je potkas v lepsi forme, vyckej casu, je to zacatecni boss.
    Last Giant byl prvni bos na rozjezd, trotl jako byl Phalanx v Demon Soulech, taky trotl ktero by jsi ukroutil pochodni. Oboustranny pirat ma zabavnej gimmick , stoupajici vodu, to ze jsi jej vykuchal driv, je jeho smula. Vanguard je jedina krysa co ma veprove chlupy na zadech a cela ta lokace je tam jen kvuli tomu PVP elementu , tam bcy hz tech bossu globalne nebyl odvareny.

Peknej boss byl urcite Charriot , zabavnej Boss byl Demon v Hunters Valley , trapne snadnej ale ma zabavny gimmick a jedini bossove co za neco stoji jsou velka 4ka , I Stary Kral je boss bohuzel tak tupy, ze nicim nepobavi a neprekvapi.

Kazdopadne nejvic srandy jsem si URCITE uzil na defendrech Dragon Peaku, ten hloucek mobu jestli na ne pojedes Meele ty vynahradi vsechny bosse.

A design bossu bych nerekl ze je spatny ... oni jsou pouze zabavnejsi jen od NG+
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam