• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Ja vykupuju NPC , Enchantim vse co se mi libi, a nakupuju vsechny veci, veskerej equip. Jako Souls ink to staci a pripadne zvedam Adaptabilitu, chci ji videt na 40 kde je jeji soft cap.
    ESY
    ESY --- ---
    Takova mala otazka, co vlastne delat s dusena ? Do SL to uz cpat nechci.. 160 uz je i tak vic nez je zdravo..
    mam momentalne 0.5M dusi a porad to roste... :)
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: tak jelikoz jedu csitej dex build s poison rapierem / katanou tak havla neberu :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Alva ? Ve hre je jinej nez HAVEL?
    Jakej to ma smysl na sebe lepit papir kdyz muzes mit na sobe brneni pro muze :) !
    Kouzelnici nejsou muzi ... ! Ikdyz na ne umiram jako hovno, protoze vzdy kdyz vybehne na me prskavka, ja nemam mirror shield v ruce .
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: totalne :))

A ja ted uz jen nahanim chydaky u zvonu :D Aspon jsem si naharvil titanite chunky na alva armor +10 vsechny casti, a muzu rict ze nic moc pro dex build.. Ale uz mam vyhlydlej kombinovanej set tak zitra zacnu prestatovat :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Je , divnej .
    Chybi mu nejaka unikatni abilita, mohl by zacit zpivat a hrace zpomalolvat, zrat mu staminu, nebo ja nevim, neco. Vypada jako 50% boss.
    ESY
    ESY --- ---
    pri druhym zabijeni deamon of song, musim konstatovat ze je hrozne lame a je je jeden z nejnudnejisch bosu :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Taky sem nepřišel na to jak tam vysbírat nesmysly...žádnej ring protection against lava sem nenašel...co se dá dělat....

KONDIK: Je to idiot i se třema vohnoutama sem ho pižlal 15 minut....to si mohly odpustit...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Ne prostě ne já se na tu zpičenou lávu nedostanu a ne a ne a ne
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ono si myslim ze jeden Lingering Flame a duel je u Konce, protoze jeho kouzla jdou vyrazit stitama urcenyma na vyrazeni direct target sorceries, Lingering Flame e-e :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: To je ten pan o kterem mluvi Ta zrzava ruznoocne barevna stabajzna v Majule, to je on, sam ten jediny a slavny pan... bohuzel ve stavu jemne zaslem. Vypadlo mu par kolecek. Jde vyprovokovat ale nepadne z nej duse, tu si musis jit ulovit , je za nej 90K Soulu, Fight je desne stupid kdyz se nenechas trefit .... ale dlouhej a na nervy a musis k nemu mit par drobnosti, jinak se po 30 min odportujes bonou, po tom co jsi mu prave udelal prvnich 1000 dmg

DS2 to ma v tomto pripade slozitejsi nez ostatni DS, tady musis nazbirat nekolik dusi starych vohnoutu , aby jsi jej mohl "vyzvat" a nenechal u nej svoje mladi.

V pripade, ze si nebudes vedet dale rady klidne napis do soukrome zpravy, napisu ti presne detajly , protoze tady mluvim o silne neurcitych mlhavych studiich.
    JOPS
    JOPS --- ---
    mozna spoil, mozna ne :)

na konci Undead Crypt je prsten (king ring) a u nej typek. Rekl bych, ze je slepej jak patrona, takze jsem vzal prsten a nechal ho byt. Mam mu ji jednu caknout ? :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    FRIZER: kdyz spalis aesthetics v majule, tak najdes kridla u armorera v truhle :)

Nashandra, dcera manuse padla, hura. Konec suchej, ale vic sem ani necekal. Muzete sem prosim vas hodit nekdo do spojlu jak chapete pribeh? Ja sem z toho porad trochu zmatenej.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: To je mi jasný ale zatim si to užívám....)....Hexy ani pyromance ani miracli sem neměl čas vůbec zkoušet, zatim sem jenom experimentoval se sorceries a když mi došla tahle kombinace tak sem se plácal po zádech samo...navíc jí fakt udržuju na 80 levelu kde je spousta lidí v podstatě se základem, nebo narazim na spoustu hráčů s Ultra mega prd který jim sou k ničemu....ale je fakt že už sem narazil na hráče s motýlíma křidélkama které se snad dají sehnat až na NG++ coz je zvláštní, vůbec nevim podle čeho se lidi conectujou....

Ale taky to vyvazuju druhou postavou kde zas lidi protahuju za sunlight coiny nebo co bossama a levelama
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    supportovací dark hex kouzla... je jich několik...
    jako chápu že ted budeš s homing crystal souls king, ale dej tomu čas :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Co to je?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FRIZER: to si ještě nenarazil na někoho kdo ti na to castí Profound Still?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    "Gavlan wheel, Gavlan Deal"
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ESY: Fire ornifex, poison gavlan
    ESY
    ESY --- ---
    mam dva dotazy :) kde se daji shanet sipy posion/fire ve vetsim mnozstvi ?:)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PvP je super....mám výbornou kombinaci pro svýho mága na levelu 80.. homing crystal soul mass 8x na začátek aby se obávali přiběhnout....jamile někdo přifrčí na blízko 8x soul shower, to je odradí....a když zdrhaj nebo klickujou tak Heavy homing soul arrow....a když už se někdo dostane moc na blízko tak long firesword + 10 většinu vyřeší....od tý doby co tohle používám tak mám skore tak 20:1....dost často pobaví nekdo kdo si lžíci posype fire dustem....ale jinak super....

Jinak kdyby nekdo nevěděl tak pokud máte kouzlo víckrát můžete je cpát do slotů....tzn. na PVE třeba 120 Soul Arrow s čimž už se dá chvilku běhat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam