VESNACH: Ja si nemuzu pomoct, delal jsem apr hodin SL.1 Deprived a Clerica s miraclama a proste ta nizka ataptabilita tam v klicove momenty proste extreme chybela a ja dostaval dmg z veci co me fyzicky urcite netrefili, hodne jsem se u toho mracil.
Melu lvlu 170 to nevadi, ten ma vyplusovanyho havla a nejakej skrabanec prezije ale tady clovek dostane po hlave rukou Last Gianta , kdyz u nej vubec neni , nebo Giant si slape na Pateho, ja stojim u druhe nohy a odlitnu do strany prtooze giant zrovna mel tick a pootocil se o 45 stupnu behem pulvteriny ?
Proste pocituju, ze system je vic tight, ale muj Adaptability 25 Plechovkar nema tyhle problemy jako maji tihle dva kluci a to maji nosnost do 50% , neco mi smrdi a zacinam mit pocit ze Adaptabilita je tam proste udelana jako topitko opointu. Ja pvp moc nezkousim , mam s nim docela problemuy z odezvou a kazde 4tej hrac me backstabuje zepredu atp. Jo , na NG+ se mi pri ceste ke gargoylum povdle zlikvidovat tri spirity uplne elegatne, hraci cumeli ... dostal havlem prez drzku a byl staggered, a Poison Flameberge +10 dela s poisnem a bleedem proste svoje.