• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: aha tak to bude ono nezabil jsem toho blázna.
    zkoušel jsem zase PVP a byl jsem marnej. Dost mě překvapily křídla z dalších ng.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Možná to je ono

Note! There is a hidden pathway in the water right near the place where your third priestess is standing. Look to the left and tilt your camera down to see it easily. Use it to get the cave where Soul of the King and King's Set is. Location is in this video. This door can only be opened once you have killed the optional boss King Vendrick in the Undead Crypt, and you must be in human form
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    nikdo?:
    btw jak otveřít dveře ve shrime of amana za těmi kořeny, co se k nim jde po mostku těsně pod vodou? Od bonfiru ve zničeném domku kde čekají dva lickeři nebo co to je, je to kousek. Ví někdo?
    Nemůžu to najít zatím nikde. Nebo blbě hledám?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Já mám rád les...je tam spousta utesu, npc atd
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: muses se pripojit k bell covenants (Belfry Luna/Belfry Sol Dwarf.). Stim ze budes privolavan k zvonum. Kdyz tam nekdo vstoupi a ty mas prsten tak te to privola muze to privolat az dva ochrance. Za vitezstvi dostavas duse a titanite chunk. Za 100 killu dostanes bell armor.

Dale je tu moznost rat coventants (Grave of Saints) a dragon ode je clovek co tam vstoupi privolan k tobe.

Dragon remnants jsou privolavani tez ale muzou davat i eye sign. Za vyhry dostvas dragon scale za ktere mas potom dragon armor

pak tu mas modry ktery jsou privolavani k pk, a maji i arenu

bratrstvo krve, klasicky pk. maji arenu, za vyhry v arene dostavas red cracked orb, muzou davat red invade sign.

sad jsem to shrnul near jasne:D
    nazacatek doporucuju bell covenant je tma toho pvp hromada :) a neztracis duse
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: a jake jsou moznosti ? :)
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: zalezi jakej typ pvp chces:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Luna a Solfry
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: jde mi o to, aby mi pod kudlu chodilo dost hráčů za sebou :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Která lokace je gut na PVP?
    ESY
    ESY --- ---
    LLGHOSTLL: 100 killu v bell covenants. Teď jsem joinul bratrstvo krve a jako ty pvp jsou hustý :D vyhraju tak 1z4. Ale invady jsou celkem úspěšný, jen je hloupy když mě ty bastardi gangujou ve 3ech :D ale já to vychytam :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    btw jak otveřít dveře ve shrime of amana za těmi kořeny, co se k nim jde po mostku těsně pod vodou? Od bonfiru ve zničeném domku kde čekají dva lickeři nebo co to je, je to kousek. Ví někdo?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    ESY: A jak se to stalo?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: no počkej ale kde ty pumpy jsou? Nebo jak to myslíš? Jinak na lávě jsou dobrý kouzla který chci takže pro mě nutnost. Jinak ten set armoru prstenu a flash sweatu mi nefunguje
    ESY
    ESY --- ---
    Tak uz jsem obdrzel bell tower armor :) nic moc teda.. :D
    ESY
    ESY --- ---
    FRIZER: jsem odpovidal kondikovi sry:))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ESY: Wtf...to mě nezajímá...:)...mě zajímá jestli je nějak propojená Gargoyle bell tower s Firekeep tower....
    ESY
    ESY --- ---
    FRIZER: tak jinak, on ama pak vse ale nemela :) zalezi v jaky casti hry se vyskytujes. tak proto jsem to psal :)) nekdy v pulce ng+ to nemela ted jsem zani skocil a ma vse vcetne element. stonu
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ESY: Sou dvě, tak jestli nejsou nějak propojené jako v jedničce
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Kdyz ma Kovarova dcera unlimited chunky uz ma jiste vse predtim, jen slaby musis kseftovat prez ptacky, nebo mit nasysleno, me se povedlo nasyslit asi 6 za playthrough.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam