• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: blbecku :)

nezapomen, ze po kapsach se mi vali asi 4000 sipu, takze to by bylo, kdybych to nedal :)) challenge accepted :)

A uz mam aj Havel brneni...

A mate nejakej tip, kde nafarmit Twinklink Titanite ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ja tu trubku roztrhnul vejpul , 2x vlastne...
    Ale je to Challenge pro JOPSe , kterej umira tak ze uklouzne na bonefiru, ztrhne saty ze Shanalotte a ta ho zmlati pak do bezvedomi. Tak takovy talent at to zkousi ne veterani (;
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Chceš mi tvrdit že jsi ty tři dungeony nedal? tak já to radši dám chci vidět jak žereš botu:)
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: hlavne jsem neak blbnul jeden vecer a prisel jsem o 0.7mio dusi .... :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Chutnaji moc dobre, jsou bez cukru a je z toho 10.000 malych bifidus axeregularis pomocnicku co rozstipou tvoji potravu v zaludku ... i se zaludkem. Ja je sezral po fightu s Kralem, ne pred :) Spatne na plet
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: kdyz otom premejslim tak jsem ty z ng asi spalil :D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: jj uz jsem to na ng probehl :D jsem nakonci ng+ a dal uz nejdu protoze vetisna pvp se odehrava tam :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: asi duse Giantu

ty se nachazeji v "Forest of Fallen Giants"

jestli si pamatujes ty stromy, jak byl napis EXAMINE, tak ted ti do nich pujde vlezt :)
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: asi ho taky pujdu pokosit, co potrebuju vlastne abych ho mohl zacit nicit ?:
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: A ted muzes pro kings armor...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak Vendrick down. Žužlal jsem ho asi 10 minut, ale padnul :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ne, musis je mit u sebe v inventari, ja mu delal cca 250 dmg na ranu.
    Bez si vydolovat 5 dusi at mas klid, doporucuji tu z velkeho draka :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL:

KONDIK:

hele a musim nejak ty duse pouzit tech giantu na toho krale ?? ja kdyz do nej seknu, tak mu seberu 80-90 kousku zdravi...

KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja na nej sel s 5ti , Par krat jsem jej machnul Flammenbergou a vykrvacel :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Bozi Covenant, ale jestli ty splnis vsechny tri Dungeony a pak Darklurkera , TAK TADY NAFOTIM JOURNAL JAK ZERU BOTU ! :)

LLGHOSTLL: Probehnes 3 dungeony a pak 4ty je Darklurker, defka smradalva co mi nachcala do usmevu neuveritelnym zpusobem ... Bozi covenant ale jak zabijes Darklurkerku , totalne na prd.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: to je ten covenant těch smutnejch bratrů nebo co když projdeš tři lokace tak se toi spustí darlurker nebo tak něco
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: mam 3 Giant souly, je to malo ?

jinak jsem vcera objevil propadlinu v Drangleic Castle. Kdyz vyleze clovek od bonfire a jde doprava, jak jsou ti kamenni vojaci a 4 typci, co byli jako bossove tusim v Bastille. Tak v posledni kobce nalevo, kde je jeden z tech ctyr opicaku, kde "nic neni", tak tam jde propadnout podlahou dolu. Je tam NPC postava a ta Vas pusti dal a pak nevim, jednou jsem zahucel do vody, jednou jsem dostal od nejakyhho magika pres drzku, proste funny :-D

A problem je v tom, ze Vas tam pusti pouze za "humanitu"
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: giant souly ti stačí tři btw a je to fakt joke
    Tak včera jsem si z kamene umlátil santier's spear a moc se mi to líbí - teď jen mít faith na sunlight weapon a buder to sluníčkový
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na krale kdyz mas dost Giant Soulu nepotrebujes nikoho, ten boss je joke, nebezpecny ale vsechno telegrafuje tak silene, ze by si klidne mohl lehnout na vlastni mec a napichnout se a duse ti proste dat.

Kdyz nemas dost Giant Soulu , tak ti vic hracu nepomuze stejne z principu.

A jelikoz neni Mandatory Boss , NPC summoni na nej nejsou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ahaaaa :-D diky :) ja to mam jako farmici oblast, ale potrebuju se dostat ke slepemu krali, a trochu mu pocuchat lifebar :) a netusil jsem, ze ten zombik to privolava... ja prisel prastil do zvonu, sel je vymlatit dokud zvon zvonil a ono je to naopak privolava :) good joke :)

Ale koukam, ze ke krali si uz nemuzu nikoho asi zavolat co ? nepotkal jsem tam jedinej summon :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ano dekuji kondikovi za prelozeni do smysluplnejsi reci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam