• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: tak attunement je na sloty, ten mam na nule :) ja to dohanim prstenem :))))

a k cemu inteligenci ? Ta na to snad vliv nema ne ?

ESY: to jsem nejak nikdy moc nepochopil... ten riposte. Najednou se mi odhodi stit a je po mne....

KONDIK: no povidej mi o tom... on me netrefi a zabije me. Kdyby to bylo o kousek, tak primhourim oci, ale oni to jsou metry :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Ja PvP moc neholduju, trpim strasne ghostingem zbrani a backstaby zepredu, na me riposte neni potreba, ja vidim hrace kterej me najednou backstabnul ... thle by fungovalo kdybychom hrali PvP v jedne mistnosti vedle sebe mozna ...
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: v pvp je blby ze kdyz se moc krejes tak dostanes hrozne, odrazi ti stit a dostanes riposte ik:D

JOPS:

ja beham ted v alva helme protoze je sexy a llevelyn (snad jsem to napsal dobre kurva) setu.
    v pravy mam manslayer a poison ricard rapier
    v levy mam Llewellyn Shield stit a dark hunters bow s poison sipama :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Tak pyromancie bez int a attunment je o nicem :) int ti ovlivnuje dmg jestli se nepletu a attunment c. speed. Ve dvojce to neni jenom o tom si namaxovat rukavici.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pyromancery je na PVP OP a proto maji byt nektere veci nerfovany dalsim patchem, aspon tak rikal EpicNameBro, kazdopadne ty prdnes na target Lingering Flame nebo Flame Sweathe a jsi vysmaty , protoze je po nem.

JA radsi vytam variantu podpurnych veci do PVP , Anti Fire Dmg "poceni" pyromancie a pak Replenishment miracle a jsi v cajku, kdyz uz ches byt meele. Ikdyz globalne povazuj healing flaskama za srabacky a jakmile to druha strana udela , delam emoci "PROCRASTINATION" a nechavam se vykuchat.... je to nedustojne.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    JOPS: Já jsem zkoušel arény u Brotherhood of Blood, mám Old Knight's Shield a Bastard Sword +10. Šlo mi to asi stejně jako tobě... :) Největší výprask jsem dostával od lidí, co mají jakési obouruční kopí. Strašně rychlá a zbraň a navíc strašně nakládá.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK:

ESY:

hosi, ja beham s katanou, TOWER SHIELDEM a oblecek mam HEXER.

Poprve jsem jel tak, abych mohl delat normalni kotrmelec a ne delat sudy jak po desatem pivu :)

Ale s timhle materialem dostavam v PVP strasne naprdel. Ale fakt strasne, jestli vyhraju jeden z 10ti, tak jsem moc rad.

Pak jsem zjistil, ze pyromancy na PVP moc pouzitelna neni. Nez hodi zasranej fireball, tak me protivnik 6x obehne a 3x vykucha... A pritom mi prijde, ze kdyz oni zacnou hazet po me, tak se nestihnu ani nadechnout....

A pak na PVP jsem zjistil, ze kdyz me poprve trefi mecem, tak automaticky dostanu jeste druhou a castokrat me jebnou i potreti :) Tady to musim vychytat, ale nevim jak. Jestli udelat kotrmelec, nebo si vzit lehci stit.

A dalsi vesela story je, kdyz se do me nekdo pusti a ja do nej hustim katanou, dostane 4x seknuti po 250-350 HP a on ma pak jeste pulku zdravi.... Ja s myma 1200 HP nebo kolik mam, bych lezel s nozkama nahore....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Predtim jsem na sebe natahl Drangleic , ten nesl az do Vengarla a ten nosil az do Havla ... Alva je daleko lehci , co je sice pozitivum, ale na dex build to fakt zatim nevypada, potreboval jsem 20 STR na Greatshield ( Classu ne nazev stitu ) , protoze jsem na dodge lempl radsi mit neco co nejakou ranu vykreje. A uvarime neco co ma bleed , hodne bleedu a dame na to lightning nastackujeme Miracle, a hlavne at to ma DEX modifier aspon C m nejlip B ... a ma normalni moveset.

Bude bzunda
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: tohle znam, skrz vsechny hry vetisnou hraju +- to stejny:D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak jsem to jako vcera rozbehl, ALVA Armor , Velkej stit a Morning Star co je hned na zacatku v Majule ... Hmm co mi to pripomina , ACH ANO , muj prvni build. Jsem uplne zoufaly :/ neumim vymyslet nic kreativniho.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: budu běhat ve Forestu :-) u mě to je na dlouhou trať :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: hmm tak v tom mam bordel, dex faith it is, bleef lightning, zni jako zradlo.
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: tak poison se scaluje s dex a adapt.. ktezto bleed s dex a fiath.. :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: ja planuji str miracle lightning, sunbrah ! nebo dex bleed, poison se lehce countruje, bleed hur
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: vsechny kouzla jsou hrozne gay! :D ja si jedu cistej poison dex build :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: vsichni spamuji flame swathe :D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: tam moc neivaduju :D ale rekni kde behas, ze bych to nachvilku zapnul :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: no vlezl jsem do Forrest of Giants a nez jsem se rozkoukal, tak bum bac a uz jsem mel invadera... :) kurva bolsevicka :-)
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: a pockej v pvp :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nemas rad ptacky ?!
    JOPS
    JOPS --- ---
    to jste mi nemohli rict, ze v NG+ dostanu hned na zacatku strasnou facku ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam