• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: tam moc neivaduju :D ale rekni kde behas, ze bych to nachvilku zapnul :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: no vlezl jsem do Forrest of Giants a nez jsem se rozkoukal, tak bum bac a uz jsem mel invadera... :) kurva bolsevicka :-)
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: a pockej v pvp :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nemas rad ptacky ?!
    JOPS
    JOPS --- ---
    to jste mi nemohli rict, ze v NG+ dostanu hned na zacatku strasnou facku ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Delam 20/20 Build , zatim lvl 62 , vsechny staty musi byt 20 az s tim veledilem skoncim ! :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no, to myslim, by ti necinilo moc velke potize :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: rkeni kde a kdy rad te vykucham :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: hmmm, tak ty dvere jdou otevrit v nezive forme... hmmm fok :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem v Shrine of Amana, projizdim si mapy znova a hledam ruzna zakouti a dvere, ktere jsem jeste neodemkl, ci jsem je nevidel...

No a tam u posledniho bonfire jsou velke zamcene dvere. A ja netusim, kde vezmu klic. Mam tam napsano Locked :) projizdim youtube a kazdej tam v pohode vleze, ale nevim, kde berou klice....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Ale na druhou stranu, tu Gorgoni trubku jsem dal bez vypnuti poisonu takze jsem se koupal v Poisonu permanetne a kuchal ji ! Teakze MACHO MODE ! Ztrapni me nejaky boss ale zase to vykompenzuju u bosse Y !
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: tak ty skoky do toho malyho jezirka lavy u zdi nepocitam ... jsem malem prohodil gamepad oknem :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Ten boss me zabil 8x , 1x me zabil skutecne on 7x enviroment ... ja mam co rikat.
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: tos me pripomel kdyz jsem zabijel old kinga :D poprve to bylo nadejny....dal jsem mu posledni rano.. Victory a rolnul do lavy :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jj kolega je taky typ jako ty, zabijeji jej bossove , pak jsem toho bosse videl nazivo, bezel k nemu a najednou utes = Boss :F
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: já vím, jednou jsem chcípnul na prvním šutru, kdy jsem zahucel do díry a pak na mě zezadu zaútočil kouzelník... Zákeřně zezadu...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: No, tak to si je pridej do misky polij estus flaskem a pud se do svych Maccho Ceralii , protoze je budes potrebovat na ty dungeony. Protoze jak v nem chcipnes, musis zaplatit Effigy aby se portal otevrel znovu ... HA !
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: na tech blbeccich u shrine of amana to jde nejlip
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: blbecku :)

nezapomen, ze po kapsach se mi vali asi 4000 sipu, takze to by bylo, kdybych to nedal :)) challenge accepted :)

A uz mam aj Havel brneni...

A mate nejakej tip, kde nafarmit Twinklink Titanite ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ja tu trubku roztrhnul vejpul , 2x vlastne...
    Ale je to Challenge pro JOPSe , kterej umira tak ze uklouzne na bonefiru, ztrhne saty ze Shanalotte a ta ho zmlati pak do bezvedomi. Tak takovy talent at to zkousi ne veterani (;
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam