• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    jo a kdo tady tvrdil, ze charmer muze bejt jenom v dreveny truhle?! :D a ze do kovovejch mlatej ovce?!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    STRANGERD: nejvic op build rikas? Na to existuje jednoducha a tradicni odpoved, nejvic op build je vzdycky to, za co umis hrat a tady v ty hre to plati xnasob. Op build je podle me zastitovana plechovka do 70% narvana dark magii, ale neni to pravidlo. Narazil sem ciste na dex, adapt. chary co proste nesli sundat ani za boha a co udelas pak, kdyz se do nej netrefis, protoze udela dva kotrmelce a je na druhym konci areny? Vyleze ti z toho hodne dlouhej souboj, kterej stoji na porostu kytek na obnoveni vseho a napnutejch nervech s nejistym vysledkem.
    Ja treba hraju str. int. char a jak uz tady jednou padlo, musel sem ho nekolikrat predelavat, protoze v pvp to bez adapt. (vysoky agi.) proste neslo a dostaval sem od veci, ktery me viditelne nemohly trefit.
    Maximalne bych hral bez adapt. pokud bych se snazil vytvorit neco jako ironclad build, kde ti nehrozi backstab, ale celkove mi agilni chary prijdou daleko drsnejsi.
    Uz jenom proto, ze muzou pouzivat target lock na dex zbrane a plynule prehazovat na ranged utoky, aniz by ho museli vypinat. Coz na druhou stranu ja, u drtivy vetsiny tech nezajimavejsich zbrani, ktery maji str. skalovani, vypinat musim, protoze maji nejak (pravdepodobne naschval) pojebany radius utoku a preferujou utocit tam, kam se zrovna diva kamera, ne tam, kde se kutali target lock, coz je oproti jednicce docela problem. Navic dex char s hodne adapt. a vig. nema vubec problem s tim, ustat nejakou tu ranu dve od heavy palice, co dava maximalne za 600 str. utoku bez buffu. Za 1200 cca maximum silnym utokem, kterej te stoji vsechnu staminu a tudiz se rovna dost velky risk, "netrefis, umres".

Kazdopadne resume a odpoved na tvoji otazku, dva nejultimatnejsi buildy, ktery sem zatim potkal, byl manik s dvouma lightning avelyn, (na toho pomalu neslo zautocit, aniz by se aspon jednou netrefil). A KRYPL DEBILNI ZASRANA B*********A v monarch setu a bezezbrane, co se behem jedny vteriny napil z estusky a behem dalsi se ti prokutalel do zad, kde (kdyz zacal nakladat pestma), nicil equip + daval poison, takze po 15 minutach souboje s timhle zmrdem, si mel vsechny veci komplet zniceny a nervy na dranc. Doslova NEJHORSI, co sem v pvp zatim potkal a vyhodnejsi je se zabit nez s tim bojovat, doslova.

KONDIK: dal sem to do pulky, ale v podstate se mu nelibi lvl design a lore. Lvl design se (v porovnani s predchozima kusama) nelibi nikomu, ale argumentoval bych porad dokola jednou jedinou a zasadni veci, ta hra je taky daleko vetsi a je tam proste vic vseho a neni mozny ji jednoduse probehnout za hodinu, tudiz bylo i mnohem slozitejsi to nejak smysluplne ukocirovat. Coz me osobne (pres vsechny zmineny nedostatky) bavi o neco vic jak v jednince, kdy sem po dohrani nemel takovou chut pokracovat za a) sem do pvp mel vsechno co sem chtel za b) se vetsina veci dala nejak ochcat a probehnout. A proc bych to teda pak mel znova hrat? Maximalne proto, ze to je dobra hra, jina motivace v tom neni.
    Tady sem v podstate na konci ng+ a porad nachazim novy a zajimavy veci, i kdyz si myslim, ze sem prvni run bral dost poctive a vymet kazdej kout. Planuju urcite dotlacit svoji prvni hru klidne na ng+7, protoze verim, ze najdu vic... detajlu. A lore...
    tam bych si asi netroufnul bejt tak prisnej. Je tam ranec postranich detajlu, ktery odkazujou na predchozi dil a pridavaj novy informace. Sam si to pochopitelne nedovedu uplne na 100% slepit a jestli ten manik z toho vide jo, tak ma muj obdiv (ale dost o tom pochybuju.) Ted treba resim lore kolem shrine of amana, malfenito a undead crypt, kde sou evidentni odkazy na nita, jaky s tim ma spojeni woman in green a embedded creature v drangleic castle? Proc je tam ta malfenito uveznena a co je treba embedded creature zac? Jenom "neznicitelnej" zamek? Ok, chytry. Takovyhle otazek je tam fakt tuna a vylozene bych si pral, aby nekde byly seriozni odpovedi.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    muzete mi nekdo dat tip, co je nejvic op build?:)) chci nosit stit a naky silnejsi brneni a pouzivat nakou jednu magii... nejspis vezmu pyro, co k tomu? dex nebo str? nebo quality? dik!
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    KONDIK: jj pocitam :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Vazne MOC pekne video srovnani, doproucuju shlednout jen hracum co dohrali vsechny dily, nebo aspon Dark Serii do konce, hodne se tam resi a srovnava pribeh a mam z te hry PRESNE ten samy pocit jako ten Youtuber

Dark Souls 2 Critique
    http://www.youtube.com/watch?v=UScsme8didI
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    oh yeah, vitam se zpatky a zitra parim - akorat nemam moc casu, tak mi to snad aspon chvili vydrzi...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SVORO: To je ale hodne starej model zaluzii !
    SVORO
    SVORO --- ---
    Bu Bu Bu!! :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Pocitas moji co jsem kupoval na PS3 pro sebe ? (;
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak dneska je to oficialne 12 kousku hry dark souls 2 v nasi domacnosti :D
    NELLI
    NELLI --- ---
    SUMI: mě v pohodě, ale někomu to údajně padá jak hrušky.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Majitele se uz davno zblaznili stoji na balkone v rouse Adama , rvou "PRAISE THE SUN" a snazi se po lidech hazet blesky ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak jak jede DS2 na pc? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Build postavenej ciste na naberacce zni zajmave. Lightning Michatko + 10
    Skoda ze to vydrzi tak 10 ran nez se rozpadne. To bych musel byt Narcotraficante Columbiana s dodavkou repair powderu ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: vzal bys naberacku a umlatil naberackou ne ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: 200+ Je extrem, ale co jsem slysel lidi si uplacaji jeden charakter na UNLIMITED POWER kolem lvl 250 - 400 a na PVP byva vetsinou jiny , protoze neumim si predstavit ze by me lvl 500 invadnul :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BELIEVER: je fakt, ze co delam alta, tak ten vetsinou vzdycky najde, ale v ng+ na lvlu 200 ty znacky nejsou tak casto. Spis vubec nebo hraju v blby hodiny, nevim.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    VESNACH: Já zatím vyvolával kamarády pouze na ty tři zmetky v Bastille a značek bylo v chodbě před bossem víc, než jsem mohl využít...
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: no, tohle bylo poprve co jsem za tech xxx hodin DSII pouzil pochoden... ja ji jeste v zadnem levelu nepotreboval
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jo, vysumel sem doslova :) ty "bobule" my dosly asi zhruba po paty smrti a hp reg. se nekonal, protoze fejt rovnez 6, takze smolik pacholik. Urcite tam ale ve finale takovejhle veci s podpalovanim musi bejt vic, to mi nerikejte.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam