NJORL: Cau kapitane, vsehcno po porade.
1. Online hra je jednoducha varovani je vsude, ale ne kazdej to cte vid Vesnach byl sezran kovovou krabici, protze veril, ze v ni nemuze byt Mimic, jelikoz jsem to rekl (;
2. Halberda a Spear jsou super i se STR charakterem, problem je ale v Ghost Weaponech, tzn hitboxy potvor a tebe. Vec ktera by te realne nemela trefit te trefi protoze je to vse vybalancovano pro nejaky stupen Adaptability cili Agility. Ja jsem Dohral charakter na NG+ jen s Morning STarama, jednu Fire Jednu Lightning. Protoze mi prisel pomer sila / reach / stamina drain nejlepsi.
3. Zbrane se strasne rychle nici, od toho je ve hre prsten ktery tohle snizuje, nutnost mit aspon dve zbrane a par repair powderu vzdy u sebe. Udelali to pro to, aby jsi hru nedohral jednou zbrani, nepocitali s tim, ze na zacatku jde splasilt 2 morning stary a 3 koupit, tak kondil behal se trema stejnyma zbranema a nepoznal rozdil :) - Prsten se jmenuje Brass Knuckle Ring ale kde se bere si nevzpomenu, nos dve zbrane, at mas pokrytej Strike , Slash a Thrust a jsi v cajku
4. Ne kazdej boss ma NPC summon, a tri nebo 4 bossove jsou v PVP oblastech kde nejde summonovat NPC, DEAL WITH IT :)
5. Morning Stara jde ziskat hned v Majule kdyz vis kam skocit, beham s ni na NG+ , asi je ti jasne , ze je to proste o preferencich, kazda super extra ultra zbran treba jako skutecny Bluemoon Greatsword je UZASNE SHINY ale v konecnem dusledku je jeji gimmick prave jeji slabina a tak nakonec stejne kazde klasicke meele skonci u nejakeho Greatswordu, nez lidi pochopi jak funguji Ultra Greatswordy a ze se s nima nesmi targetovat :)
6. 4 Prsteny jsou pro to ze jsou slabsi ale dodavaji vic varability nez v DS1
7. Tlustoprd ? Mr. Na Hlilicko ? Rotten ? Nebo koho myslis.
8. NPC u Vikinga, kus sutru, musis najit BRanch of Yore, unpetrifienout ji ,dat ji handry a ona ti bude prodavat Pyromancii. Rukavice jde najit za bossem v No-Mans Wharf na lodi, ktera v dobe kdy je dfusi malo a lid hladovi je spaluje jako by se nic nedelo. To je jako dorazit na sraz rakouskych aktivistu v nejakem silenem Fordu s V8 naftovym Cummingsem bez filtru pevnych castic a proslapnout to abys je zahalil v cernem oblaku.