• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    Branch of Yore mam. Kde je ten Viking?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Je to Gatekeeper, nabizi ti vstup k Bell Kovenantu, takovej Cheesy PVP covenant , nic masivniho si myslim. Na Pvp si mysli mze je daleko lepsi Mysi covenant , ma lepsi lokace a spontanejssi a vic unfair PVP :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Parada. Diky moc. Jeste jeden dotaz. Omylem jsembpred gorgoilama zabil takovyho malyho trpaslicka, loutku. Bylo to NPC. Vlezl jsem k nemu do covenantu a hned na me zautocili dva hraci. Jak tak po nich macham bastardem zasahl jsem i trpaslika a pak uz to slo raz na raz. Posral jsem tim neco zasadniho?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL:
    Dragonridera
    Ornsteina
    Rottena
    Sinnerku
    Bell Gargoily
    Sentinely
    Old Gianta

Za Old Giantem je na konci hradu Pursuer, od nej se da dostat do lokace se Sentinelama a Sinnerkou z druhe strany. Kdyz pokracujes od Ornsteina dal prez to nadvoricko kde puvodne klecela zenska co prodava Miracly ted, tak se dostanes po nejakem tom behani a par rytirich do Old-Mans Wharfu, kde je Flexible Sentry, Siamske Dvojcatka, jedno s palcaty jedno se savlema, prez nej vemes lodku a dostanes se k Sinnerovi. Jelikoz si Sinnera zabil, musel jsi jit prez Pursuera, Rytire s Dildomecem a Stitem jako z piskotoveho testa, nebo rpave prez Siamske Dvojcatka.

Pokracovani je pak jak rika na srazy umirajici JOPS , zaplatis te behne co provala miracly nahore ve chramove morske vyhlidce 2000 dusi a pusti te dale do takove trosku divne lokace, kde jsou dva bossove, Charriot a 3 Kostove, oba jsou desne trapni. Od Chariotta se dal jit neda a je takove slepe strevo spise, prez trojku chrastitek se dostanes dal do Tseldory, kde je dalsi Old one, Pavouci zena v obdobi mesicku a cestou muzes narazit na konregaci Scientologu v kostele.

Za Sinnerkou je truhla s Branch of Yore, doporucuju pouzit na zenskou u Vikinga Juga, kdy se ti otevre dalsi lokace ke skorpioni zenusce Najce a po jeji smrti pokracujes dal do Udoli Plynu, prez Meduzu az do Iron Keepu k emberu na prekovavani zbrani a Lordu Gwynnovi v trosku lavovejsi podobe, cestou k nemu narazis na jeho Mini Me na uplne trapneho stupidniho a designove vyzobaneho Smeltera , kterej je zajmavej jako suchej hadr na dne morskem.

Az tohle vyzabijis, dostanes dalsi domaci ukoly :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jinak zabil jsem
    Burtika s ostepem u Old Knightu
    Spejlicku z DS tamter ... Smaught myslim
    Rottena
    Sinera
    Harpije na strese
    Tri anorektiku v brneni
    a takovyho fijalovyhi divnaka s tenkejma koncetinama

omlouvam se za tento,popis. Fakt nejedu dle wiki a netu a ve fajtu ani nevim jak zjistit jmeno bosse.

To co pise JOP jako dalsi postup je dobry. Tam pujdu. ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja budu na neco muset sbirat milion soulu??? To zni jako SciFi.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Vyrabim totiz hrozne dementi build kterej ale zazrakem funguje i v PVP , 2x Estoc, + Ring na Poise Dmg , Power Stance , 2x Vyplusovane estocy , a jelikoz to v power stanci utoci strasne rychle , PVP stunlock zaruceny.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Vcera jsem zabil Lost Witch of Izalith a mam 896 K Dusi (; ELABORATE
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: to ne, ale ten milion dusi neni jen tak :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na vstup do Drangleic Castlu nepotrebujes zabit 4 Bosse (;
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no vzhledem k tomu, ze ma dva, tak uz jich moc nezbyva :-D a do Undead Crypt se jeste asi nedostane
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nekaz to, je vic moznosti nejenom Iron Keep , proto potrebuju vedet kde vsude byl. Ty jej rovnou poslel do plynu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: musis do Iron Keep.

v Majule vlez do toho vchodu, co je za barakem, ktery ma obyva kocka. Je to ta dira ve skale, jak jsi sel do Heidis Tower ci jak se tomu nadavalo.

A tam uvidis tu zenskou, co prodavala miracle a za 2000 dusi ti otoci koleckem a muzes jit dal. Dal si uz poradis :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Staci vizuelne,ja to zvladnu (;
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak to nebude jednoduchy. Ja je neznam menama, ale muzu se doma podivat na souly.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Napis , ktere bosse jsi uz vykuchal, at se zorientuju co mas a nemas unlocked.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak Rotten dole a Siner dole ale jsem nejak ztracenej a nevim kudy dal ... Poradite?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS:
    DON'T EVEN GO THERE !

JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: no, ja mam pocit, ze staci v majule zapalit nejakou vec v bonfire a jsi jakoby v ng+ a v truhle u obchodnika, co prodava brneni se ta kridla mozna objevi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam