• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Vyrabim totiz hrozne dementi build kterej ale zazrakem funguje i v PVP , 2x Estoc, + Ring na Poise Dmg , Power Stance , 2x Vyplusovane estocy , a jelikoz to v power stanci utoci strasne rychle , PVP stunlock zaruceny.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Vcera jsem zabil Lost Witch of Izalith a mam 896 K Dusi (; ELABORATE
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: to ne, ale ten milion dusi neni jen tak :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na vstup do Drangleic Castlu nepotrebujes zabit 4 Bosse (;
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no vzhledem k tomu, ze ma dva, tak uz jich moc nezbyva :-D a do Undead Crypt se jeste asi nedostane
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nekaz to, je vic moznosti nejenom Iron Keep , proto potrebuju vedet kde vsude byl. Ty jej rovnou poslel do plynu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: musis do Iron Keep.

v Majule vlez do toho vchodu, co je za barakem, ktery ma obyva kocka. Je to ta dira ve skale, jak jsi sel do Heidis Tower ci jak se tomu nadavalo.

A tam uvidis tu zenskou, co prodavala miracle a za 2000 dusi ti otoci koleckem a muzes jit dal. Dal si uz poradis :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Staci vizuelne,ja to zvladnu (;
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak to nebude jednoduchy. Ja je neznam menama, ale muzu se doma podivat na souly.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Napis , ktere bosse jsi uz vykuchal, at se zorientuju co mas a nemas unlocked.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak Rotten dole a Siner dole ale jsem nejak ztracenej a nevim kudy dal ... Poradite?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS:
    DON'T EVEN GO THERE !

JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: no, ja mam pocit, ze staci v majule zapalit nejakou vec v bonfire a jsi jakoby v ng+ a v truhle u obchodnika, co prodava brneni se ta kridla mozna objevi.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NJORL: Já jel první postavu taky v podstatě bez wiki a dohrál sem s longsword +10...jde to dohrát s čímkoliv.....u druhé jsem jel morning star ve střídání s heide knight sword, ten mě baví má pěknej moveset....a třetí postavu jedu na magii a pvp....ale už mě vytáčej magoři s křidýlkama....kde je vemou sakra když jsou na NG + nejdřív a já mám level jen 80 a udržuju se na nízkym levelu...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ale zase jim to zere staminu a na 3 - 4 rany jsou bez :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no, ja u dex buildu mam problem s tim, ze neprerusim souperuv utok. Kdyz se nekdo naprahne obourucakam a chce mi ji jebnout po palici, tak jak ho pri tom naprahu seknu 1 ci 2x a stejne pohyb dokonci a je ze me polovicni Jopsik...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    STRANGERD: U life to pada z 30 na 20 a pak na 5 , jakmile mi to dava 5 na HP uz je to Soft Capepd a nedam do toho ani point, kor kdyz 2nd a 3rd Dragon Ring davaji % , nema to proste smysl, pak co vim Stamina se prestane taky po 40 zvedat a jde to jen prsteny tak pocitam ze jine staty to budou mit podobne. Ale sapomozrejme jakozto plechovka je mi znam soft cap plechovkovych statu a substatu.

STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KONDIK: jasny, myslel jsem jako prvni snizeni a je to dost drasticky... ze je lepsi to pak prave cpat do zbylejch statu. ktery skalujou linearne mnohem dyl; (?) navic teda podle http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Stats#.U14r9ld_qDp fakt nejde rict, ze 39 je soft, pac je to u kazdyho statu ted uplne jinak, konkretne endurance mi prijde zajimava, hmmm:))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Jak se dostanes k buchte pokecas s ni dost krat a rekne ze se vraci do Majuly, v Majule uz bude mit unlimited stock Titanite Shardu, kdyz ziskas kraluv prsten ziskava unlimited stock Large Titanit Shardu, a chunky se elegatne farmi dolu u Rottena.

STRANGERD: Me to na jednu stranu dost sere, na druhou ale, porad lepsi 36 adaptability nez mit 36 resistance jako v DS1 , totalne USELESS STAT :)

JOPS: Dex build je postavenej na tom nebyt trefeny. Ikdyz Dobrej dex build je 16 STR ( Na Drangleic Shield ) 40 Dex 40 Vit 30 Staminy, 2x +10 Rapir v main Hande Lightnimng v Off Dark, das si oba do hnatu, zapnes power stance a musim rict ze Mirror Knight zmizel za 14 vterin ....

STRANGERD: 39 je Soft cap (; 20 nebo 29 je jen prvni snizeni ale za soft cap se povazuje 40, krome Primary statu jako STR , DEX INT a FTH samozrejme. Ono je sice rozdil dostavat 30 HP z 1 bodu Vigoru pak 20 , ale pak dostavas od XX+ jen 5 bodu, a to je teprve cap :D

Jinak silena prasarna je mit na dex buildu jeste faith kvuli lightning dmg boostu ( na lightning rapir) a nosit Sunlight Blade miraclu , to se teprve poserete ... absolutne nemozne zradlo. Jedine cim se mi tyhle bacstabujic srace s touhle prasarnou darilo countrovat je ten prsten , ktery vam na zada povezi 5 duchu, a jste imunni na 5 bacstabu. Ten vymrdava s temtato sracema v PVP drsne.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: tak soft cap je VIG 20, END 20, VIT 29, coz se asi u vetsiny NG buildu vyplati neprekrocit, alespon podle cisel... mozna jeste tak END, aby vychazely naky specificky komba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam