• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: na co ma nejvetsi smysl to povysovat? Asi je nesmysl mit dvě zbrane na lightning.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: ok :) rozumim :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Loxodon Greatsword je pokracovani Drangleic Greatswordu co je jak rikas Bastard movesetem. Ale Loxodonacky ma vetsi reach a na + 10 ma proste nejvyssi top tier dmg, a musis srovnavat adekvat . +10 vLightning versus +10 Lightning, RAW je dost kravovina , kdyz mas tak vysoke staty ze ti Bckove skalovani Mastodonta udela rozdil jako vepr pri 52 STR

Vigor / Vitalita , ja pouzivam puvodni terminus technikus, az v DS2 z toho udelali Vigor , takze sila zvyku.
    Mastodont Greatswordu rikam taky Loxodon, protoze jsou to proste Loxodoni :)

http://www.matthew-stewart.com/...ture/loxodon%20partisan.jpg?pictureId=10421329&asGalleryImage=true
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: OK. Diky moc :) To zni dobre. Hele kdo si plete Vigor a Vitality, Ty nebo Wiki? :)

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Stats#.U2NSsFckzAM

Jeste jedna vec. Vytahl jsem Bastarda na +10 a udelal z nej lightninig a vedle toho mam +7 Mastodont Greatsword u udelal jsem jej na Raw a ten Bastard naklada teda neskutecne vic. Nehlede na to, ze s nim dost casteji machnu ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Vic se vyplati mit STR a DEX reneme 40 40 nez mit prehnane jednoho, jelikoz vetsina zbrani skaluje z obou statu, popripade se dobry luk vzdy hodi, 52 str je na prvni playthrough prehnane moc, bohate si vystacis se 46 ( havel greatshield ) nenasel jsem nic, pro co by se vyplatilo mit vic, to uz tu DEX popripade pak cpat do statu z ktereho cerpas stat na Infuse ve zbrani, v Lightning Faith v Bleed a Poison DEX atp.

Ja mam Vigor 49 co je CAP
    END 30
    VIT 35
    STR 40
    DEX 40
    ATN 5 , pyromancy zatim nepotrebuju , vse jde vyresit Greatswordem
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak vcera jsem byl nezastavitelnej! Bosy jedu uz sam napoprve vetisnou ... :) Stale v zakladni hre. Zastavil me az pan zabak ... ale asi ho dam dnes vecer .)

Jinak staty mam ted

VIG 40
    END 30
    VIT 29
    STR 52
    DEX 18
    ATN 13

Mam uz maxovat jen STR nebo i dalsi?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Ne, jedina vec co nema absolutne zadny vlyv, bylo by to bohuzel vic OP nez je zdravo.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SUMI: už mam taky dvě :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    hele nevite jestli ma lvl pyromacy flame vliv na ocarovani zbrane... jestli kdyz pouziju flame weapon s rukou +10 nebo +1 tak to bude rozdil nebo stejne ?
    SUMI
    SUMI --- ---
    https://www.qwertee.com/ dneska souls trička, beru obě..:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Ale zase mas hodne redudantnich lokaci kde je fuk jestli nima probihas na NG+2 nebo NG+6 , jako ten Iron Keep a jine Soul Farmici lokace.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ale zas v ds1 bylo nekonecne priser takze se farmit dalo donekonecna tady je asi 18 spawnu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Penalizace za to, ze jsi si KOMPLETNE prekopal hru je downgrade itemu z +10 na +6 ? Awww ... podle me je penalta moc mala, Shardy jsou pak Unlimited, Chunky dofarmis Bonefire Ascentionem v Aerie takze penalta fakt zadna neni :/

Sam jsem mel tu lvl 180 asi 2x Plechovkou a 2x Kouzelnikem, jednou Miracle Sorcery jednou Hex ... bez penalt, protoze jsem si sutry dofarmil prez jesterky v Aerie a souly v Iron Keepu taky prez ascention. Ten co je za Smelterem. Udelal jsem tam 250K dusi bez mrknuti oka. Fakt nepocituju penalizaci za to ze jsem se rozhodl neco zmenit. Staci dokuchat Brzdu Kralovnu, a pak mas hru otevrenou na voloviny ...

V DS1 jsi musel novej charakter, tady ti staci farmit souly a jsi v cajku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: s tim soul Vesselem mas castecne pravdu, prekopu statistiky, udelam ze sebe kouzelnika, ale stejne ty veci musis upgradnout a to je ten problem :) dojdou kameny :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: ja mam asi lvl 150 na xboxu ted hraju na pc asi na 120 a testuju pvp potrebuju nasbirat vic info a rozjedu to znova
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Trosku ano, proto jedu treti charakter, prvni mam lvl 180 a je na zacatku NG+ , druhej je nejakej miracle cleric kterej se mi nelibi a v nedeli jsem si rozjel Dex masochistku a presne vim co upradovat a co ne protoze vim kde najit kterej armor s kterym chci hrat, takze jsem vyhodil za upgrady minimum a jedine co jsem upradnul je Alva , nejlepsi light armor co me napada a 2 Estocy na +10 , takze mam masivni lvl , masivni silu a minim penez v enchantech a smrtich pac jsem bez Life Soul Ringu nezemrel , tzn jeste jsem vlastne nebyl Hollow, pac az do Old man Wharfu, kde se ten prsten da najit nebyla jedina smrt.

Takze to odmenuje zkusenejsi ale zase tresta experimentatory co je skoda. Co torsku nechapu kdyz vl;astne Soul Vessel je item kterej rika, nechci uz hrat bijce jdu castra ... vytahnes z inventare hul a hadry nakoupis spelly a jedes zase chvilku caryfuka.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    takze spatnej hrac ma tezsi pvp :D plus kdyz chces nakoupit kameny a vyzkouset si vice zbrani vylepsenejch.. tak taky vyroste memory a lvl bude stejnej, to je divny imho
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    aha tak jak ctu tak se pocita... takze kdyz clovek umira a straci duze plus moc nakupuje.. tak ma velkej pool a malej lvl ... a bude ho to matchovat ze silnejsima.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: ja vim, tak nekdy jsem se na to proste vyprdnul...a kdyz to bylo malo tak sem to neresil, tak par desitky tisic jsem urcite nekde nechal, tak prave me zajima, jestli ty se zapocitaj do soul memory..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Jak muzes stratit pool ? :)
    Ring of Life protection a pool nestratis nikdy.

Uprime nejsem si jistej jestli je pool jen pouzite souly , na nakup a levely, nebo I ty v poolu v rohu. Logicky by to ty v rohu byt nemeli, protoze ty muzes stratit a pool nemuze klesat jen rust.

Ale mozna se pletu, naposled co jsem cekoval jsem pouze nesmrtelny ne vsevedouci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam