• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Goiganti Vrostly d oStromu, je par vzpominek co muzes navstivit a tvym ukolem je nazbirat co nejvic Giant Soulu, NEZRAT ! Nech si je v inventari.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Kam se vydat po Ancient Dragonovi v Dragon Shrine?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Me ten zpev uklidnoval stejne jako ty musky, ktere uklidnuji ty vodni svine , kterych je tam halda :) Cejtim pribuzenstvi ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    VESNACH: ne tu jak tam zpiva... kdyz ji zabijes tak je ticho :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    XLEEF: myslis tu partunovou stetku s dlouhejma nohama? :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: ja sem tam dostal amok..a sel jsem hned sundat tu stetku co tam zpiva jsem tam byl neskutecne dlouho nez jsem to prosel a to zpivani uz neslo..
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: no, asi farmil :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    jeste jeden dotaz... co boss souly? ma cenu je menit za nejaky zbrane nebo je spis smenit za duse?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Co spaleni Ascentionu to permanetni posun o 1 uroven nahoru. kdyz pouzijes bonefire ascetic 2x bude CELA dana lokace kolem toho ohne na NG++ ( 3 uroven obtiznosti ) , kdyz hru dohrajes a skocis do Skutecne NG+ plosne, tak po vbehnuti do dane zony bude vse NG+++ ( +1 za plosny a +2 za tvuj ascetic )

DS2 ma vyhodu v tom ze v NG+ a NG++ je ta hra dosti rozdila special eventama , ktere napriklad bonefire ascentionem nejdou triggernout ale ty se rekeneme necejtis jeste na celoplosnou NG+ a chces nafarmit souly, tak jdes treba do Iron Keepu, moji oblineby farme a vrazdis ta mubozaky celej vecer, vysledek je NG++ Ohen a 3M dusi Pool :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: zacinam tomu rozumet. a kdyz to udelas 2x na jednom ohnisty rekneme v NG, tak pak na tom miste jsou NG++? nebo stale jen NG+?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Po 15 smrtich se NPC prestava spawnovat = skoncila ti farma soulu, ale tyc hcces farmit souly, hodis bonefire do ohne, voila NG+ mobove pred tebou, farma pokracuje, kazdey playthrough zvladam zlikvidovat vsechny asceticy, protoze je to proste ... FUN
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Na nekterym mistech to netriggerne specialni NPC, ITEM atd atd jako by to bylo ve skutecne NG+
    Jinak v tom dalsi negativum neni, kdyz clovek na ten NG+ content ma, neni duvod to nedelat, treba na velkou 4ku bossu ze kterych pada na NG+ jeste bonusova duse to delam pravidelne, takze pak jdu hlusit Giganty ve Vspominkach s silenou vybavou a mam vic cas si lokace prochazet ,n ez se bat ze neco vyskoci kousne me a zabije me.

Pak kdyz cloveka nedokaze mimic ani troll instatnout je mu jasne, ze hru trosku overlvlnul :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: jednou si me zavolal nejakej typek do hry a na mape byly uplne novy potvory a byly cerveny. a ty potvory, ktery tam byly od zacatku byly tak 3x tezsi. pokud to dobre chapu, tak az si tenhle typek otevre NG+, tak tam bude celej tenhle megamazec a bude to jeste o to jedno + tezsi. to si ten typek pripravuje na docela krles ve vyssich NG. moc nechapu, proc se to teda dela...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: pockam si na odpoved :) taky me to zajima

NJORL: tak ja mam celkem vysperkovany luk, takze to tam kosim lukem jedna radost, ale kdyz jsem to zkousel s kouzelnikem, tak jsem myslel, ze dostanu mladata....
    NJORL
    NJORL --- ---
    nesnasim to tam ... i s lucistnikem je to porod :)

prosim a vysvetlite mi jeste bonfire ascetic? moc tomu nerozumim. kdyz to spalim u ohniste, tak se mi vrati cela mapa, ale vsechno bude o chlup tezsi tenhle efekt se mi prenese jeste do dalsich NG... to je zatim vse, jak to chapu ... v cem je problem? :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Vcera jsem si ji dal znovu s dalsim charakterem a musel jsem stat v na nekolika mistech cca 15 min a poslouchat zpivani, abych nekomu neublizil.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Shrine of Amana bez lucistnika je tezkej porod... obzvlast ta cast, pred vstupem do mlhy u predposledniho bonfire.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: uplnej souhlas! lokace jsou tezsi a bossove lehci ... mozna je to tak dobre :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ranged z nej taky nadela salat, designovej fail z meho pohledu. Stejne jako mi prijde trapne ze Guardian Dragon , pak nasledne vyverny vsude po Aerie a Ancient dragon maji jeden a ten samej move set ... proste , nevim, nejsem z toho tak odvarenej jak bych mel. z Cele DS2

Ano je to nove fresh a shiny. Ale porad mi prijde ze design urovni je delanej umyslne aby byly co nejstupidnejsi a tezke , ne zajmave.

Shrine of Amana ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: co se tyce bossu, tak ano, co se tyce lokaci, tak bych rekl, ze ze zacatku je DS2 vetsi peklo.

A pri vzpomince na bosse z DS1 se jeste ted budim hruzou :)

KONDIK: hele, ale ja ho davam naprosto v pohode. Nejsem plechovka, nosim dvoukilovej stit, plus Morning Star s ligthning a bez problemu si drobecka obehnu a zrasim ho zezadu. Ano, neni to uplne ferove, ale on netrpi nedostatkem staminy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam