• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Gwynn je docela simple, jen jej nesmis targetovat. Uhybej mu a mlat jej do rukou. Vsechny pohyby ma docela telegrafovane a vyhybej se pouze plazmove ruce , ta instantuje. Ja ho 4ma Greater Lightningama sundal na 30 % nez ke poradne dosel.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NJORL: Schovavej se za rohem ty budovy, a nabehni vzdycky kdyz placne do zeme....s trochu trpelivost se to dá
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK:

JOPS:

Super. Tak ten stit to vyresil. Solo s prstem v nose. Zato ten dablik v lave za nim mi dava pekne zabrat ... jeste jsem si do nej nerizl a uz trikrat mrtvej. je to tezky, kdyz je char na blizko a on mi slehne trikrat ohen na dalku :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: dobry, dik:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: a co hrajes ? nepohyblivou plechovku ? Mne na nej funguje klasickej figl "hraju si s nim na schovku, a porad se mu snazim drzet za zady a tam te fakt moc nepotrapi" ale pokud lezes jak posranej, tak to jde blbe no....

Ale kdyztak pyromankyne ma neco na fire def, plus prsten na fire def a tusim, ze muzes pouzit i na pyromanskou rukavici co te ochrani proti ohni
    JOPS
    JOPS --- ---
    toz jsem si musel udelat pozadi na mobil :) je to prevzato z obrazku, akorat jsem oriznul na 1080x1920 a lehce upravil barvy, na mobilu to nemam rad moc kriklave

k dispozici zde http://podvlci.com/DSII_WP.jpg

KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Smelter je fight kde je primar nenechat se trefit. Jinak jak pise XLEEF, Grym Greatshield. Nebo si skoc ke kucharikovi nejakej prekovat na FIRE docasne, zvysis mu resis asi na 95 % , ale jestli ti dela problem 75% z nejakeho regular tak te 20% nezpasi a jde spise o taktiku.

Vyssumon si na "Tavice" Lucatiel, ta jej bude dostatecne obtezovat, ze by jsi jej bez problemu mohl dat. Jestli chces solo tak VSICHNI meele bossove maji v DS2 stejny move set, dva krat smassh a pak velkej overhead Smash kterej vyrazi stit. Pak jeden attack co likviduje stit a pak nejakej grab.
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: yep, poise
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    btw. sem zkousel pvp bez brneni :D ...a slo mi to lip :D sem vyhral asi 12x zasebou... mi do davalo jen lamy a pred tim kdyz sem hral s brnnenim tak jsem furt dostaval.. tak nevim :D btw. na cem je zavisle jestli nepriteli prerusim utok, kdyz seknu drive ? poise ?
    Dark Souls 2 PvP without armour
    https://www.youtube.com/watch?v=Zg6lyhrTSLo
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: ten kterej ma nejvesi def na fire :D ... snad Gyrm Greatshield ma jedinej 100
    NJORL
    NJORL --- ---
    Co mam mit na Smaltera za stit aby pres nej nesla fire dmg?
    NJORL
    NJORL --- ---
    tak jsem v NG+ :) pekne ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    di na krale.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Done. A dal?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ve Forest of Giants jsou roztrousene takove divne stromy do kterych je neco zarostleho, povidej si s nima, 3 z nich funguji jako portaly.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: ok :) a kde je najdui?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: ne,,, ... ale nasral jsem ho :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: tys ho zabil ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Goiganti Vrostly d oStromu, je par vzpominek co muzes navstivit a tvym ukolem je nazbirat co nejvic Giant Soulu, NEZRAT ! Nech si je v inventari.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Kam se vydat po Ancient Dragonovi v Dragon Shrine?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Me ten zpev uklidnoval stejne jako ty musky, ktere uklidnuji ty vodni svine , kterych je tam halda :) Cejtim pribuzenstvi ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    VESNACH: ne tu jak tam zpiva... kdyz ji zabijes tak je ticho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam