• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Dragon Covenant Set
    JOPS
    JOPS --- ---
    dotaz, vcera jsem v DARK SOULS II videl "PREDATORA" typek v helme a obleku neskutecne pripominajiciho predatora. Prislo mi, ze byl do modre barvy, z helmy trcely "vlasy, dredy" stejne jako predatorovi a predni cast masky vypadala jak helma predatora... Netusite co to mohlo byt za brneni ? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: diky moc
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: V No-Mans Wharf jsou prez Bell Covenant PVP zonu Gargoylove, za nima je rudy fantom a hromada psu, strezi klic od Bastily. Temi otevres mrize a pak mrize primo k sinnerce kde si rozsvitis a pak mas na ni full lock on zone a je pomalejsi.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NJORL: klice fakt nevim z hlavy sry.
    NJORL
    NJORL --- ---
    VESNACH: ok :) diky moc! jeste jeden dotaz. kde najdu klic kterym otevru ty mrize za kterejma u sinerky rozsvitim? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Ne, cerveny fantomove nepribejvaj mam ten pocit. Jejich vyznam pochopis casem, az narazis na bratra Lucatiel nebo Faraama - ne vsichni jenom umele zvysujou obtiznost :) nektery zapadaji do pribehu a nektery davaj novy itemy.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: netuším, já jsem je zatím zažil pouze tady, dal jsem ještě nebyl, já včera farmil v Forrest of Giants a to se duše sypou jedna radost.

Ale co mě překvapilo byl invader na hradbách, to je slusnej řízek :-) toho než jsem sám vykuchal, tak chvíli trvalo, rychlá svine
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: no a kolik jich tam behem toho faktu vleze? a v NG++ jsou 4? Fakt se mi ten koncept prestava libit
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: sam bych to jit nechtel :)) a kdyz jsme tam nabihali, tak pred vchodem byli videt, ze stoji venku, ale zda sli umlatit uz tam fakt nevim....
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera jsem se dostal az k sinnerce a to co melo bejt lehkej fajt me nakonec velmi prekvapilo. Jak tam naskakali Ti dva pyromani cerveni a sundali me. Vubec jsem s nima nepocital ... Da se tech cervenejch zmetku nejak zbavit nebo je to proste feature NG+ a za kazdy plus jich bude proste vic?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EZEE: Boze jak me to pripomina tuhle kartu z MTG , pouze slecne z karticky chybi bambitka.

EZEE
    EZEE --- ---
    tak uvidime co z toho vyleze :)
    SOULS NEWS: Demon's Souls 2 Leak - "Project Beast"
    https://www.youtube.com/watch?v=1M2Y-R18Mo0
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Gwynn je docela simple, jen jej nesmis targetovat. Uhybej mu a mlat jej do rukou. Vsechny pohyby ma docela telegrafovane a vyhybej se pouze plazmove ruce , ta instantuje. Ja ho 4ma Greater Lightningama sundal na 30 % nez ke poradne dosel.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NJORL: Schovavej se za rohem ty budovy, a nabehni vzdycky kdyz placne do zeme....s trochu trpelivost se to dá
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: pohyblivou plechovku. zatez mam presne 70 procent.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK:

JOPS:

Super. Tak ten stit to vyresil. Solo s prstem v nose. Zato ten dablik v lave za nim mi dava pekne zabrat ... jeste jsem si do nej nerizl a uz trikrat mrtvej. je to tezky, kdyz je char na blizko a on mi slehne trikrat ohen na dalku :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: dobry, dik:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: a co hrajes ? nepohyblivou plechovku ? Mne na nej funguje klasickej figl "hraju si s nim na schovku, a porad se mu snazim drzet za zady a tam te fakt moc nepotrapi" ale pokud lezes jak posranej, tak to jde blbe no....

Ale kdyztak pyromankyne ma neco na fire def, plus prsten na fire def a tusim, ze muzes pouzit i na pyromanskou rukavici co te ochrani proti ohni
    JOPS
    JOPS --- ---
    toz jsem si musel udelat pozadi na mobil :) je to prevzato z obrazku, akorat jsem oriznul na 1080x1920 a lehce upravil barvy, na mobilu to nemam rad moc kriklave

k dispozici zde http://podvlci.com/DSII_WP.jpg

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam