• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Nemáte tušení k čemu by mi mohla být Handmaid's Ladle?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ne, je za covenant Rank , to jde dosahnout jen jednou.
    GLS ale bohate staci, Bonefire Asention 5 v Iron Keepu mi porad STACI ZAKLADNI Lightning Spear, kterych mam 52 :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: by me zajimalo, zda muzu mit vice Sunlight Spearu ? Mam je a zajimalo by me, zda je muzu ziskat v NG+ ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Prave jsem mel zajmavej fight s Nashandrou. Jak to slusne rict ...
    3 Sunbros + Kanonada Greater Lightning Spearu ... nedosla k nam.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jojo pozer :D presne tak, vyhrals pulku udeada. Slot dava sombrero. Dragonrider je na +5 nepatrne lepsi jak towershield na +10 a vazi stejne. Drakekeeper's greatshield je uz zbytecne tezkej a rebel's greatshield nemam, protoze nesnasim ty zmrdane jesterky :D (mloky, pardon).

Ta kladivolebka je nahodou brutal. Jedinou vadu na krase je durability 20. Kdyz ji udelas infuzi, tak ti to nesnizi fyzicky dmg tzn. mas na +10 zaklad 500 bodu z fyz. dmg a libovolny bonus z infuze. Je to v podstate takova kompenzace toho, ze s nicim neskaluje. Na wiki nejaky nimrod spekuluje nad tim, jestli to neni bug.

Jedina dalsi vec, kterou po great club a great grym hammer pouzivam velmi hojne je, drakekeeper's warpick, protoze ma krasny move set a este nadhernejsi dosah. Podle me, pro vylozne str build, jedna z nejlepsich zbrani do pvp, ne-li nejlepsi.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Hele 20 Atunement urcite nedava 5 Slotu, ze ty mas nejakej zakernej prsten na to. + s 57 STR nemuzes drzet ten Sutroklacekco drzis, ten pozaduje 60 Str. POZER !

Jinak proc Dragonrider Shield ? Jsou tam predse lepsi stity. A Ta kladivolebka taky takova , nif mof :F

Hmm ted koukam ze mas vlastne klobouk na slot, nic jsem nerekl.

VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jesusmankote v pohode mistre :))) ja to myslel v dobrym. Nerad vytvarim vedome nedorozumeni, tak radsi nahlasim vysvetleni predem, kdyby si toho nahodou nekodo vsimnul (coz je i mozny). Je tam minimalne jedna zasadni nesrovnalost. Kdo ji vychyta, vyhrava pulku undead bludistaka.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: O mrtvych jen dobre ! Proc me vsichni pomlouvaji ): Kdyz se snazim pomoc, jsem zbytecne iinformativni, tady se kazdej boji si i prdnout kvuli me ? :))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    (pro detajlisty, jako treba pro kondika, staty ze spodniho skrynu uplne neodpovidaji equipu z horniho :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Tady je moje babovka (daval sem prtsc pred, dam i prtsc "po"). At vite, ze az na ni nahodou narazite v arene, ze vas ceka lehky fajt :D Ng++ a krome gati me zatim uz ani vcelku nenapada, co vychytavat.
    Zbrane a veci, ktery sem chtel pro tenle build mam temer vsechny na +10 +5, prsteny co dou na +2 a dal uz hraju jenom proto, ze me docela bavi pvp a pomahat. Do Ng+++ vychytam leda nejaky blbustky jako dark pyromancy a jedna staffka mi nedropla, coz me trochu taha za nerv :) no, inu uvidime co dal.

KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak realne zbran s velice velkym outputem a malou spotrebou stamini je Defender Sword s 50+ Faith buildem. Ten mec totiz umi triggernout Sunlight Blade Miracle effekt za Durabilitu a ta vec je Faith Based Dmg, tzn ze to je schopno na +5 mit cca 560 Rating s movesetem Maleho mrstneho Greatswordu a smesnou spotrebou staminy.

Trosku jsem si prekopal build a mam Bleskovrhace s Faithem cca 50 Silou cca 50 a jakakoliv Lightning zbran odeme dela desne rany. Backstabuju moby za 1900 dmg ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BELIEVER: large club
    NJORL
    NJORL --- ---
    BELIEVER: mam uplne stejnej problem. Bastard fire +10 naklada. Mam sice i mastodonta +10 lightning, ale stridam to tak plus minus podle nalady .... Mastodont ma sice drobne vetsi dmg a vetsi dosah, ale o to vic zere staminu ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER: Vsichni bossove az na Mirror Knighta maji weaknes na Lightning , takze Lightning :) A Vendricka, tomu je fukt cim do nej busis.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Nemůžu se rozhodnout, kterou vzít superzbraň, zatím mi příjde, že nic nemá na můj fire bastard sword +10. Třeba Lost Sinner's Sword je vyloženě mizernej... Co vlastně používáte právě teď na své main postavě za zbraně?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Dragon Covenant Set
    JOPS
    JOPS --- ---
    dotaz, vcera jsem v DARK SOULS II videl "PREDATORA" typek v helme a obleku neskutecne pripominajiciho predatora. Prislo mi, ze byl do modre barvy, z helmy trcely "vlasy, dredy" stejne jako predatorovi a predni cast masky vypadala jak helma predatora... Netusite co to mohlo byt za brneni ? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: diky moc
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: V No-Mans Wharf jsou prez Bell Covenant PVP zonu Gargoylove, za nima je rudy fantom a hromada psu, strezi klic od Bastily. Temi otevres mrize a pak mrize primo k sinnerce kde si rozsvitis a pak mas na ni full lock on zone a je pomalejsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam