• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jestli hrajes online tak se odpoj od netu ... jinak te tam furt budou napadat lidi z Bell Keepers

... jinak jak jsem potreboval ty titane chunkm, tak pokud jste clenem Bell Keepers a zabijete nekoho v pvp tak dostanete jeden chunk :) takze jich je nekonecne :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: jo aha ty ho nemas :D ja myslel, ze uz to mas

no on se objevuje furt.. ale tak 1/10 pokusu... zabehni dolu k bonfajru a zas nahoru a dolu a nahoru a on tam zas nekdy bude... ma se objevovat dokavad nenafarmis celej set ( jen kdyz ho zabijes a neco vypadne a ty to neseberes tak ta vec se uz neobjevi) plus teda musis bejt Bell Keepers covenants
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: asi scitaji, protoze jsem videl spoustu lidi mit tohle vsechno na sobe

zkusim to nafarmit, ale nechapu jednu vec, jak to je udelany, protoze ja kdyz zabiju invadera (to NPC), tak podruhe ho tam uz proste nemam....
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jak si farmil ten mad warrior set ?
    nikde jsem se nedocetl jak je to stim item discovery... scitaj se veci na hledani ? jakoze cepice, prsten a rusted coins ? nebo se pocita to nejsilnejsi... kdyz mam prsten na hledani +2 a jeste cepici pocita se ta cepice ?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: taky se na to chystam.. ale nechce se mi... je to na dlouho
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: kruta ta maska!
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    vcera na vecer jsem zacal dalsi postavu... jakoze na pvp, ted jsem pred poslednim bosem lvl 130 (trosku jsem se na tom zapek)
    zkousel jsem PvP iron keep abych mel ten draci armor a mec... 30 vyher zasebou :D

mam takovej pocit, ze me to matchuje s hrozne slabejma lidma... par lidi melo jeste zavrene ty dvere v iron keep kdyz sem se tam objevil... asi soulmemory mam malou.. protoze jsem umrel parkrat za celou hru a zadny duse jsem nestratil... tak nevim jestli mam mit radost, takle te build moc neotestuju, kdyz kazdyho sejmu na 1..2 rany ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: dekuju!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Vyska Poison DMG na zbrani ukazuje jak rychle se dostane prez nejakou hodnotu Poison resistu a kolik dmg / sec zpusobi. 100 poison dmg zpusobi prez 400 poison def rekneme poison za 12 machnuti a bude delat 2 dmg / sec . 200 poison dmg 6 machnuti a bude tikat za 4 dmg sec . Na 0 Defenzi inflictne poison okamzite a bude delat 20 dmg / sec . Pro priklad

poison na zbrani neukazuje kolik dmg navic to dela na ranu ale kolik dmg bude delat az ten efekt zacne existovat na targetu, stejne bleed. neni to FLAT dmg jako Infuse elementem, to je FLAT dmg k fyzickemu dmg. V pripade BLEED a POISON dela zbran JEN jeji fyzicky dmg a po inflicnuti BLEED nebo POISON statusu ( kdyz se naplni pomyslne bary oponenta ) a az POTOM zacne fungovat Bleed nebo Poison, v pripade Bleedu je to JEDNORAZOVY dmg a pak plnis bleed bar znovu a ZNOVU nastoupi bleed dmg , v pripade Poisonu je to dmg co vznikne na targetu po dobu TRVANI efektu.

Dalsi mlaceni do targetu kdyz je poisonet nezveda bar a target jde poisnout znovu az kdyz puvodni poison vyprsi, poison se tedy nestackuje.

FIONOR: Ne, poiuziva se na trolling speed run. Jinak je to ciste programatorska fraska.
    NJORL
    NJORL --- ---
    dotaz. kdyz injectnu zbran na poison dmg, muze taky trignout dmg over time?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    KONDIK: spíš jestli její vlastnictví někde nepomůže při komunikaci s nějakým NPC
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FIONOR: Gulasek :) Mecem si jej nenaberes, Macou taky ne, Poison Daggerem byc hto uz tuplem nezkousel.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Nemáte tušení k čemu by mi mohla být Handmaid's Ladle?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ne, je za covenant Rank , to jde dosahnout jen jednou.
    GLS ale bohate staci, Bonefire Asention 5 v Iron Keepu mi porad STACI ZAKLADNI Lightning Spear, kterych mam 52 :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: by me zajimalo, zda muzu mit vice Sunlight Spearu ? Mam je a zajimalo by me, zda je muzu ziskat v NG+ ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Prave jsem mel zajmavej fight s Nashandrou. Jak to slusne rict ...
    3 Sunbros + Kanonada Greater Lightning Spearu ... nedosla k nam.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jojo pozer :D presne tak, vyhrals pulku udeada. Slot dava sombrero. Dragonrider je na +5 nepatrne lepsi jak towershield na +10 a vazi stejne. Drakekeeper's greatshield je uz zbytecne tezkej a rebel's greatshield nemam, protoze nesnasim ty zmrdane jesterky :D (mloky, pardon).

Ta kladivolebka je nahodou brutal. Jedinou vadu na krase je durability 20. Kdyz ji udelas infuzi, tak ti to nesnizi fyzicky dmg tzn. mas na +10 zaklad 500 bodu z fyz. dmg a libovolny bonus z infuze. Je to v podstate takova kompenzace toho, ze s nicim neskaluje. Na wiki nejaky nimrod spekuluje nad tim, jestli to neni bug.

Jedina dalsi vec, kterou po great club a great grym hammer pouzivam velmi hojne je, drakekeeper's warpick, protoze ma krasny move set a este nadhernejsi dosah. Podle me, pro vylozne str build, jedna z nejlepsich zbrani do pvp, ne-li nejlepsi.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Hele 20 Atunement urcite nedava 5 Slotu, ze ty mas nejakej zakernej prsten na to. + s 57 STR nemuzes drzet ten Sutroklacekco drzis, ten pozaduje 60 Str. POZER !

Jinak proc Dragonrider Shield ? Jsou tam predse lepsi stity. A Ta kladivolebka taky takova , nif mof :F

Hmm ted koukam ze mas vlastne klobouk na slot, nic jsem nerekl.

VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jesusmankote v pohode mistre :))) ja to myslel v dobrym. Nerad vytvarim vedome nedorozumeni, tak radsi nahlasim vysvetleni predem, kdyby si toho nahodou nekodo vsimnul (coz je i mozny). Je tam minimalne jedna zasadni nesrovnalost. Kdo ji vychyta, vyhrava pulku undead bludistaka.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: O mrtvych jen dobre ! Proc me vsichni pomlouvaji ): Kdyz se snazim pomoc, jsem zbytecne iinformativni, tady se kazdej boji si i prdnout kvuli me ? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam