• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Clovece ja Vubec, protoze ja to hraju v tmave mistnosti se sviticim LCD takze vidim vse, 5.1 aparaturou docela nahlas tak slysim vse a jeste chodim permanetne se stitem pred sebou, takze minimum smrti enviromentu.

VESNACH: Ano nemuzes se portovoat, nesmis si k nim sednout proste , otazka je , jestli kdyz chcipnes a jsi k tomu co jsi si zapalil portnut , pocita se to.

XLEEF: Jsou dva prsteny ktere ti hiduji zbrane, takze nikdo nevi co mas v ruce. Jeden je za dohrani hry bez smrti a druhy bez pouziti bonefiru.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jsem rad, ze nejsem jedinej dement, kterej se leci poison mossem a nebo misto leceni nepoklada znacku..... :)

KONDIK: ja umiral na enviroment kurevsky prvnim pruchodem. Ted uz vim, kde co na me vylitne, takze pohoda :) Akorat me sere, ze jsem zase chcipnul hned v tutorialu... chjo....

a dotaz k zacatku hry. Je k necemu dobra ta rakev (SPOIL, SPOIL, SPOIL) ktera zmeni pohlavi ? :) je to k necemu jinemu uzitecne ? :) (END SPOIL, END SPOIL)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: V DS2 se musim priznat ze umiram na enviroment daleko min nez v jednicce. I na bosse , i na potvory, v NG, na NG+ zase vic protoze DS1 nic jako dalsi potvory na NG+ Nemelo, tech Red fantomu co je v DS2 na NG+ je vic nez plisne v lednici Pavoucice Freji.

Lezu z toho bonefire u Havrani Kovarny kracim smerem ke katedrale pod kterou Freja je , vim ze je tam NPC, fantom, vlezu tam na NG+ ? A jsou tam dva. Pustili se hned do me, machnu mecem, vedle ... machnu znovu a sesypu se na ty bodce tam, bezim ven , natahnu ty dva srace na parapete a v hotbaru jsem mel misto healing lahve Poison Moss ... takze jsem urcite nebyl otravenej ale mrtvej, pak uz jen hru vypnes ovladac odlozis a jdes potichu brecet jinam.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jezis, ty jsi LAMA :))))

bud v klidu... to se mi stava furt. Nejtrapneji je mi, kdyz si nekoho zavolam, jdeme cestou na bosse a ja spadnu... to bych si nafackoval...

Nebo jsme sli s kolegou k tomu bossovi co je v hradu. Jak furt jezdej ty kone dokolecka dokola. No a pred tou branou, kdyz se preleze most, tak tam na prave strane lezi duse. My se tam dobelhame, kolega rika, pockej, skocim si pro ty duse. Skok tam se mu povedl, sebral dusi a skakal zpet. Prask, spadnul dolu. Sli jsme podruhe a samozrejme si chtel vyzvednout svoje duse... pri skoku tam, prask... potreti uz tam nastesti nesel.

A tam je typek a vubec se se mnou nechtel bavit... nevim co jsem mu provedl....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja vcera padnul v Iron Keepu z mostu a mel jsem u sebe 334K :f Protejsek byl docela happy ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tady
    The math behind souls rewarded in PvP (or- how to tell the level of the player you defeated). : DarkSouls2
    http://www.reddit.com/r/DarkSouls2/comments/20uiop/the_math_behind_souls_rewarded_in_pvp_or_how_to/
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: ja myslim na 99procent, ze tak to neni ... ze by se rozdvojili duse :D
    nekde jsem cetl, ze to je 10 procent z toho co stoji dalsi lvl toho co jsem zabil... ale 200k by nedavalo smysl :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: yep, presne tak si myslim, ze to je :) vetsinou, kdyz jdu na PVP, tak jim seberu kolem 10k dusi, nikdy nikdo nema u sebe vic :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: no na lvl treba 150 by neslo aby mel nekdo hax a zaroven tezke brneni a velkej mec.. proste ty staty by nesli udelat... ale pak i ten nejsilnejsi warrior muze mit magii.. kdyz by lvl pro pvp koncil na 150 tak by to byla vedsi zabava imho

a ty duse to neni pravda podle me, ja hraju pvp a mam treba u sebe 400k dusi... a kdyz umru tak si je zas seberu.. tak nerikej, ze on taky dostane 400k a ja si zas seberu 400k :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: no, kdyz ma nekdo u sebe 200k dusi, tak dostanes 200k dusi, to je celkem logicke :)

a co si predstavujes pod tim jednim buildem ? ver mi, ze kazdemu vyhovuje neco jineho. Nekdo preferuje magii, nekdo obourucak a treti ti bude behat nahatej s kudlickou. Ano, statistiky budou mit hodne podobne a myslim, ze vyhrat se da s kazdou blbinou :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: no ja se nebojim, jen ta hra smeruje tam, ze kazdej ma vsechno... coz prave se mi nelibi.. uz bude pak jen jeden build... co bude mit kazdej

KONDIK: no chvilku pvp... a mam 200k dusi.. me spis prijde, ze nevim co mam stema dusema mam delat... a to mam plnej inventar tech souls of pround warrior .. skoro zadnou sem nepouzil ;D

taky nechapu, zabiju nekoho v pvp a dostanu treba 5k dusi.. pak zabiju nekoho a dostanu 200k :D wtf
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ja to takhle neresim. Sem v ng++ a bonfire aesthetics sem zatim nezpalil ani jeden. Ale chapu, ze to de hrotit touhle cestou.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Na Fire Intensity 6 mam z Jednoho Sprintu od druheho bonefire u Iron Keepu az po rychle vycisteni mistnosti s "Zelvim Gulaskem" cca 10K dusi + za kazdou intesnity, cili momentalne 70K ( Zaklad 10K a + 1=K za kazdej intesnity counter cili 70 K ) Na intensite 15 pocitam ze to bude davat cca 150 - 170K . Pouzivam jen prsten a Rukavice na duse, jeste existuje par dalsich itemu, myslim si ze je to realne. ! Point za jeden run co jako bleskovrhac delam cca 3 min mi prijde fair.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    no, ono na lvlu 240 nebo kolik ted mam te jeden lvl vyjde na 150k cca, takze uz to moc nejde a nejak si nedovedu predstavit, ze bych treba vytah faith z 6 na 30.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Lidi s vic jak 10% Soul Poolem se nemuzou potkat :) Nemuzou te invadnout a ty jim nemuzes pomoct jako fantom. Tohle omezeni se deaktivuje pri soul poolu 30.000.000 dusi , a clovek se soul poolem je unlocked invazim od cloveka co ma 700.000.000 dusi, do 30.000.000 jsi safe nemusis se bat.

Havel je situacni brneni neni nejlepsi :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    btw. jak je to maximalnima lvl? konec bude az budou vsechny staty 99 ? .. mam asi ted 180lvl ...ale to pak nakej build uz straci smysl ne? Ja uz ted nevim co si mam davat.. takze ve finale kazdej skonci u haxu a tezke zbrane .. kdyz by byl max lvl 150 tak by to pvp aspon bylo nejak zajimave.. ale pak tam kazdej bude pobihat s kladivem a havel armorem a do toho kouzlit
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pursuer mlady muzi, ve Forrest of Giants jsou dva bossove, ja chapu ze oxytocit a dopamin zpusobuji ze mas velkou radost ale pak stezujes praci nam archeologum , kteri najdou za 2000 let u tebe doma kostru s rukou pred panvi ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem si rozjel teda jako dalsi postavu. 3x jsem nekomu pomohl s bossem ve Forrest of Giants a pokazdy za to bylo cca 15 000 dusi. Neskutecnej hukot (pokud ho porazite na tom nadvori, jak se leze po zebriku, da to 15k dusi, kdyz normalne na konci lokace, tak dostanete tak 5k :) ) Dneska si dam Heiders tower.

Chodim v trenkach a vypadam jak dabel :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Abych se priznal, kdyz jedes Str Faith build tak je ti fuk jestli je mec C C nebo B E nebo A C ... v konecnem dusledku zalezi jen na lightning elementu na dane zbrani, chime ktera je namaxovana naplusovana a taky prekovana na lightning a sunbro ring ... jestli mas pak nejakych 40 dmg navic uz skutecne nehraje roli.

1900 Dmg Backstaby , 900 dmg Lightning Speary a tak ...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VESNACH: nj.. ale to je blby s faith 5:) dneska uz na to seru, priste projdu pit/gulch, shaded woods atd.. je toho dost co se da udelat pred iron keepem.. ale prekvapilo me to protoze jinak jsem iron keep prosel uplne hrave
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DANCHEZ: proste si porid lepsi stit nebo neco kvalitniho na dalku. Krom pyromancye pochopitelne, ta na nej asi moc nefunguje :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam