• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VESNACH: nj.. ale to je blby s faith 5:) dneska uz na to seru, priste projdu pit/gulch, shaded woods atd.. je toho dost co se da udelat pred iron keepem.. ale prekvapilo me to protoze jinak jsem iron keep prosel uplne hrave
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DANCHEZ: proste si porid lepsi stit nebo neco kvalitniho na dalku. Krom pyromancye pochopitelne, ta na nej asi moc nefunguje :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DANCHEZ: prave, bastard ti dava C C str, dex takze to chce 40 /40 build a to uz sou tam pak lepsi kusy. Mastodon ti pro str build dava B E stejne jako old knight. Pro spis dex build zas flamberge (ten se mi libi moc, ma super move set, jedu ho na druhem dex charu) nebo mirrah, ten sice nemam, ale asi neni spatnej.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KONDIK: ruce na Soul Drop? .. no nejaky stit s fire resistem budu muset asi poridit.. dokonce myslim ze tam jsou nejaky consumables na fire resist ne?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Hmm ja sel Heide / Fire -> Drangleic -> Mastodont -> Greatsword

DANCHEZ: Hm Hmm, problem v tom ze by jsi byl underleveled nevidim, lidi bezne zacinaji NG+ na lvlech 100 - XXX , takze to proste bude chtit asi upravit taktiku, nebo zkouset, a kdyz mas 30 STR mozna bych zvazil koupit si u NPC hned na zacatku Iron Keepu ruce na Soul Drop a diky uvolnene vaze si poridit Drangleic Shield nebo pak Tower, ten vyzaduje 30 STR
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    navic jsem si nechecknul ze scaluje mnohem lip s dex a ja jedu spis str
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VESNACH: udelal jsem si Arced Sword (Flexile Sentry Soul).. myslel jsem ze bude dobrej.. ale na me je hrozne pomalej..
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VESNACH: protoze je dobrej:)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    tyvole, proc kazdej na zacatku pouziva bastarda. Ja s nim taky dohral prvni run :D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KONDIK: bastard sword +7 , eagle kite shield +1, falconer set s par upgradama
    soul level 84
    VGR 22
    END 22
    VIT 15
    ATN 5
    STR 34
    DEX 18
    ADP 6
    INT 7
    FTH 5
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    jinak z heide's tower of flame a cathedral of blue se pomalu stava dalsi pvp lokace, coz je velmi dobre- daleko lepsi jak na tom debilnim moste. Jenom skoda, ze tech znacek tam je zatim pomalu.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ten navlaanuv quest je vtipnej :) dvakrat sem u nej byl a 2x to nepochopil, az napotreti.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DANCHEZ: Wait wait, muzu se zeptat co drzis v ruce a kolik mas cca zivota ? TO zni jako by jsi tam dobehl na lvl cca 50 a drzel v ruce nejakej 85% Fyzicky stit jeste s mrnavym fire resistem.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KONDIK: no tim to asi bude, me ubral kazdou ranou tretinu zivota i pres stit.. bez stitu me da na jednu ranu
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Díky, vypadá fakt skvěle. :3
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DANCHEZ: Z Iron Keep vylov Ember a klidne to misto opusti, moje oblibene farm misto ale jestli Vam dela problem Smelter, tak jeste skutecne asi neni cas. S Grymm Greatshieldem jsem se mu posmival, protoze 100% Fire Resist je 100% Fire resist.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jinak jak koukam na wiki.. asi bych mel radsi nejdriv do pitu.. a ani jsem jeste nebyl v shaded woods
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ale asi uz jsem dneska unaveny, dneska padl charriot, meduza (nebo jak se jmenuje), skeleton lords, a "jabba" ...pet bossu v jednom dni je na me asi moc:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KONDIK: lucatiel je k nicemu vzdycky.. pet pokusu s 2ma realnyma hracema, vzdycky nas dal.. .. nejhorsi takove to pichnuti ktery ma dosah pres celou tu arenu a ten debilni aoe attack ktery ma hrozne kratky tell
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DANCHEZ: Ktera cast, ta kdy dva krat machne a pak udela overhead smash jako 99% meele bossu v Dark Souls 2 ? Nebo ten fakt ze Lucatiel Summon na tom fightu je neuveritelne legracne k nicemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam