• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ESY
    ESY --- ---
    SUMI: seknul jsem to na 160 :) 200+- uz je hrot a ty chary prdej vsechno mozny..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: kdyz ono se zaseknout neda... kdyz delas pvp tak dostavas duse, takze ti roste memory at se levelujes nebo ne...

ja jsem si dosel pro prstynky +2 co jsem chtel... plus chaos blade a crystal soul spear
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Jsem lvl 200 , NG , zadne + a v Iron Keepu na moste mam cca 10 summon isgnu , jak cervenych tak draku. Nenudim se :)

XLEEF: Sezrat Giant Souly , udelat vsechny questiky, prosmejdit hru , kazdej kout protoze na tak vysokem LVLu nemas sanci umrit na nic jine nez enviroment. Ja ted probiham lokace co nemam rad kdyz tam vbehnu v level appropriate levelu a hledam skryse , skosy, mista atd.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Drží se někdo z vás na SL 150 z pvp důvodů? Nevím, jestli to zaseknout na 150, nebo jet dál.

XLEEF: Já si přes Ascetic došel akorát pro Moonlight Greatsword, hned jak budu moct, tak skočím do NG+.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jeste mate nejake rady co udelat pred newgame + ...abych na neco nezapomel. Pro vsechny itemy a prsteny jsem si dosel pres Bonfire Ascetic... ale uz sem lvl 190 :) tak bych mohl zacit s +
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tady pak killu :)
    Dark Souls 2 Bell Keepers ASSASSINATION
    https://www.youtube.com/watch?v=cC8-vQID6tU&feature=youtu.be
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: on ten gif je zrychlenej... casting speed mam asi 270, ale on kdyz bafuje zbran tak se nemuze hejbat :) hlavne musim rychle zabit toho prvniho, protoze jinak hned prijde druhej... :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: musim rict, ze me to fakt pobavilo :)))) A prekvapuje me, jak rychle vystrelis ty Great Revonant Soul, to je strasnej fofr :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    takle se musi na ty bellkeepers :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jeden instant kill ze vcera :) btw. uz mam mad warrior armor set ... ( zabil jsem ho asi 30x) +2 prsten, cepice a torso od prisonera...a 20 coins sem pouzil ...(des)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: to vim :) ale to neni new game ++ :D a na takovej chalenge nemam nervy :)

btw na tohle mam kouzlo :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Clovece ja Vubec, protoze ja to hraju v tmave mistnosti se sviticim LCD takze vidim vse, 5.1 aparaturou docela nahlas tak slysim vse a jeste chodim permanetne se stitem pred sebou, takze minimum smrti enviromentu.

VESNACH: Ano nemuzes se portovoat, nesmis si k nim sednout proste , otazka je , jestli kdyz chcipnes a jsi k tomu co jsi si zapalil portnut , pocita se to.

XLEEF: Jsou dva prsteny ktere ti hiduji zbrane, takze nikdo nevi co mas v ruce. Jeden je za dohrani hry bez smrti a druhy bez pouziti bonefiru.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    VESNACH: jaky prsteny jsou v ng++ ? ... jen par +2 jich je v ng+ ... ale ne ng++
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Jak tak ctu, tak ty dva finalni prsteny budou asi vzacnost coz :D v ng++ sem prvne chcipnul cca v pulce hry, uz sem mel dve velky duse. Jenom moc nechapu, jak je to s tim restovanim u taboraku? To se logicky nesmis ani telepotovat predpokladam?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jsem rad, ze nejsem jedinej dement, kterej se leci poison mossem a nebo misto leceni nepoklada znacku..... :)

KONDIK: ja umiral na enviroment kurevsky prvnim pruchodem. Ted uz vim, kde co na me vylitne, takze pohoda :) Akorat me sere, ze jsem zase chcipnul hned v tutorialu... chjo....

a dotaz k zacatku hry. Je k necemu dobra ta rakev (SPOIL, SPOIL, SPOIL) ktera zmeni pohlavi ? :) je to k necemu jinemu uzitecne ? :) (END SPOIL, END SPOIL)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: V DS2 se musim priznat ze umiram na enviroment daleko min nez v jednicce. I na bosse , i na potvory, v NG, na NG+ zase vic protoze DS1 nic jako dalsi potvory na NG+ Nemelo, tech Red fantomu co je v DS2 na NG+ je vic nez plisne v lednici Pavoucice Freji.

Lezu z toho bonefire u Havrani Kovarny kracim smerem ke katedrale pod kterou Freja je , vim ze je tam NPC, fantom, vlezu tam na NG+ ? A jsou tam dva. Pustili se hned do me, machnu mecem, vedle ... machnu znovu a sesypu se na ty bodce tam, bezim ven , natahnu ty dva srace na parapete a v hotbaru jsem mel misto healing lahve Poison Moss ... takze jsem urcite nebyl otravenej ale mrtvej, pak uz jen hru vypnes ovladac odlozis a jdes potichu brecet jinam.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jezis, ty jsi LAMA :))))

bud v klidu... to se mi stava furt. Nejtrapneji je mi, kdyz si nekoho zavolam, jdeme cestou na bosse a ja spadnu... to bych si nafackoval...

Nebo jsme sli s kolegou k tomu bossovi co je v hradu. Jak furt jezdej ty kone dokolecka dokola. No a pred tou branou, kdyz se preleze most, tak tam na prave strane lezi duse. My se tam dobelhame, kolega rika, pockej, skocim si pro ty duse. Skok tam se mu povedl, sebral dusi a skakal zpet. Prask, spadnul dolu. Sli jsme podruhe a samozrejme si chtel vyzvednout svoje duse... pri skoku tam, prask... potreti uz tam nastesti nesel.

A tam je typek a vubec se se mnou nechtel bavit... nevim co jsem mu provedl....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja vcera padnul v Iron Keepu z mostu a mel jsem u sebe 334K :f Protejsek byl docela happy ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tady
    The math behind souls rewarded in PvP (or- how to tell the level of the player you defeated). : DarkSouls2
    http://www.reddit.com/r/DarkSouls2/comments/20uiop/the_math_behind_souls_rewarded_in_pvp_or_how_to/
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: ja myslim na 99procent, ze tak to neni ... ze by se rozdvojili duse :D
    nekde jsem cetl, ze to je 10 procent z toho co stoji dalsi lvl toho co jsem zabil... ale 200k by nedavalo smysl :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: yep, presne tak si myslim, ze to je :) vetsinou, kdyz jdu na PVP, tak jim seberu kolem 10k dusi, nikdy nikdo nema u sebe vic :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: no na lvl treba 150 by neslo aby mel nekdo hax a zaroven tezke brneni a velkej mec.. proste ty staty by nesli udelat... ale pak i ten nejsilnejsi warrior muze mit magii.. kdyz by lvl pro pvp koncil na 150 tak by to byla vedsi zabava imho

a ty duse to neni pravda podle me, ja hraju pvp a mam treba u sebe 400k dusi... a kdyz umru tak si je zas seberu.. tak nerikej, ze on taky dostane 400k a ja si zas seberu 400k :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: no, kdyz ma nekdo u sebe 200k dusi, tak dostanes 200k dusi, to je celkem logicke :)

a co si predstavujes pod tim jednim buildem ? ver mi, ze kazdemu vyhovuje neco jineho. Nekdo preferuje magii, nekdo obourucak a treti ti bude behat nahatej s kudlickou. Ano, statistiky budou mit hodne podobne a myslim, ze vyhrat se da s kazdou blbinou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam