• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: ja bych tam nic nenafarmil, protoze me porad zabiji :-D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: otazka jestli to tak chteji nebo ne. Do doby co bude fungovat soulmemory to nebudu hrat :))

jsem takhle za par dni u bell covenantu nafarmil 1M dusi to se pak neda zustat pozadu :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale zase bych se nebal, ze tohle jeden patch nezpravi :) to si myslim nebude takovy problem
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: jj prave driv byla takova teze ze ng+ je designovany pro pvp a ze tam soulmemory se nebere. Jenze vsechno byla zas dobre rozsirenej klam! A tim padem se postupem casu pvp stava takovy dost divny. A casem potkavas ferdy mravence co maji naskillovany vsechno. To je to co me tezce odradilo od toho pvp. byl jsem rad ze clovek potkava rozmanity buildy a nakonec se diky tomuhle vse slejva v podivny botvy superdrdinu s vsim.. :(
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    no ale prave, ze dostavas souly z pvp a roste ti soul memory takze ve finale hrajes pvp klidne proti lvl 200 :) protoze podle soul memory by si byl uz vyssi lvl .. takze tento sek pro tebe je jen to ze si nizkej lvl a hre je jedno jestli se levelis nebo ne... proste dostanes silnejsi soupere

jj jak rikas... je to cele napalici, taky me to stve ..
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: driv se rikalo ze v ng se jako jedinym runu nebere soul memory v potaz.. Coz jak se casem ukazalo taky nebyla pravda. Vesmes diky tomu nemam moc potrebu to zapinat.
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: jakoze dal nelevlim vesmes hraju jen pvp :D Ale uz hjsem neakej ten tejden nehral..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ESY: jak si to seknul ?
    ESY
    ESY --- ---
    SUMI: seknul jsem to na 160 :) 200+- uz je hrot a ty chary prdej vsechno mozny..
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ta levacka by me zfoukla jednou trefou :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    takle to mam momentalne
    ImageBam
    http://www.imagebam.com/image/b4c62b326170252
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    kdyz sem ji sejmul prvne.. tak jeste vystrelila nakej fireball.. kterej tam lital a ja ho nevidel a kdyz jsem se radoval, ze je dead.. tak zezadu bum .. a byl sem taky dead... a samozdrejme se mi to nezapocitalo a byla zas ziva...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Malej Porod ?

Muj nazor na Darklurkerku :

Train and tunnel
    http://www.youtube.com/watch?v=igJY6uFZK9M
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    btw. jak vam sel Darklurker .... to byl malej porod :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    btw. pokud chces vyzkouset nejakej build/zbran +10 a nechces to posrat ... tak si zabekapuj savy, udelej co chces a kdyz to bude na pi.. tak tam nahraj starej save a ses tam kde si byl ;)
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: s movesetem jsem spokojenej, s dmg zatím docela taky..na PVE, coop používám bracing knuckle ring a občas repair spell..před tímhle gs jsem používal claymore, kterej mi přijde taky dost super
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Jakej je ten Plasma Cutter co mas v ruce, ja na nej nemam staty, mam Tzv. Froty Twoo Gang Build. 42 VIT , 42 END , 42 STR , 42 DEX a 42 FAITH tzn na int nezbylo misto.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: ja to rikam furt, uber 15 bodu na tom zdravi, 1800 HP si myslim je strasne moc. Jedu NG+ a mam asi 21 :) A to jeste k tomu na sobe mam hadriky, zadne brneni :)

K cemu ti je hodne zdravi, kdyz nejsi schopen tomu dotycnemu nijak ublizit... Pokud mas Soul Vessel, zajdi za starenkama a prekopej to :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: prave to jsem tady psal driv... pokud umiras a stracis duse.. tak mas vysokej soul memory a nizkej lvl a v pvp dostavas silnejsi lidi... demence, ale asi nej system omezit troling lidi co by to probehli bez lvl a pak meli itemy a nizkej lvl.. nebo tak.

no ja jsem vzal socerera a nepouzil jsem zadny kouzla, hral jsem jak za dex build a az u konce v pvp jsem zacal kastit... :) jinak silu mam jen 14 na jeden stit jinak to nepotrebuju, az budu doma tak udela screen
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Muzes to uploadnout na NYX Dropbox mi nepremava.
    Ano se SL nema smysl si udelat postavu lvl 70 a invadovat jako o zivot protoze z toho stejne vylezes jako 130ka :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam