• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: prave to jsem tady psal driv... pokud umiras a stracis duse.. tak mas vysokej soul memory a nizkej lvl a v pvp dostavas silnejsi lidi... demence, ale asi nej system omezit troling lidi co by to probehli bez lvl a pak meli itemy a nizkej lvl.. nebo tak.

no ja jsem vzal socerera a nepouzil jsem zadny kouzla, hral jsem jak za dex build a az u konce v pvp jsem zacal kastit... :) jinak silu mam jen 14 na jeden stit jinak to nepotrebuju, az budu doma tak udela screen
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Muzes to uploadnout na NYX Dropbox mi nepremava.
    Ano se SL nema smysl si udelat postavu lvl 70 a invadovat jako o zivot protoze z toho stejne vylezes jako 130ka :))
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: dík! já nejdřív jel pure sorcerera, pak jsem to trošku překopal, ale už mě to moc nebaví a chtěl bych zkusit nějaký hexy... https://www.dropbox.com/s/hx0lmpu6nyz81mr/2014-05-12_00001.jpg teď jsem na tom asi takhle (je to hrozný, rozhazování statů mi vůbec nejde)..u mě je největší problém, že kolikrát preferuju vzhled před efektivností :D

systém soul memory mi přijde dost prapodivnej, jestli SM roste i když se ty duše nepoužijou, tak stagnovat na nějakym SL fakt nemá moc smysl...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: jako stve me to... ale co se da delat...
    no tuhle postavu jsem chtel ciste dex/socery build ... ale jelikoz jsem nevedel co.. tak sem zacal hex ..
    mam 40 faith a 50 int.. 40 dex
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: ok! :) super, díky za vysvětlení! můžu se zeptat, kolik máš int/faith?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: kdyz ono se zaseknout neda... kdyz delas pvp tak dostavas duse, takze ti roste memory at se levelujes nebo ne...

ja jsem si dosel pro prstynky +2 co jsem chtel... plus chaos blade a crystal soul spear
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Jsem lvl 200 , NG , zadne + a v Iron Keepu na moste mam cca 10 summon isgnu , jak cervenych tak draku. Nenudim se :)

XLEEF: Sezrat Giant Souly , udelat vsechny questiky, prosmejdit hru , kazdej kout protoze na tak vysokem LVLu nemas sanci umrit na nic jine nez enviroment. Ja ted probiham lokace co nemam rad kdyz tam vbehnu v level appropriate levelu a hledam skryse , skosy, mista atd.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Drží se někdo z vás na SL 150 z pvp důvodů? Nevím, jestli to zaseknout na 150, nebo jet dál.

XLEEF: Já si přes Ascetic došel akorát pro Moonlight Greatsword, hned jak budu moct, tak skočím do NG+.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jeste mate nejake rady co udelat pred newgame + ...abych na neco nezapomel. Pro vsechny itemy a prsteny jsem si dosel pres Bonfire Ascetic... ale uz sem lvl 190 :) tak bych mohl zacit s +
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tady pak killu :)
    Dark Souls 2 Bell Keepers ASSASSINATION
    https://www.youtube.com/watch?v=cC8-vQID6tU&feature=youtu.be
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: on ten gif je zrychlenej... casting speed mam asi 270, ale on kdyz bafuje zbran tak se nemuze hejbat :) hlavne musim rychle zabit toho prvniho, protoze jinak hned prijde druhej... :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: musim rict, ze me to fakt pobavilo :)))) A prekvapuje me, jak rychle vystrelis ty Great Revonant Soul, to je strasnej fofr :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    takle se musi na ty bellkeepers :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jeden instant kill ze vcera :) btw. uz mam mad warrior armor set ... ( zabil jsem ho asi 30x) +2 prsten, cepice a torso od prisonera...a 20 coins sem pouzil ...(des)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: to vim :) ale to neni new game ++ :D a na takovej chalenge nemam nervy :)

btw na tohle mam kouzlo :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Clovece ja Vubec, protoze ja to hraju v tmave mistnosti se sviticim LCD takze vidim vse, 5.1 aparaturou docela nahlas tak slysim vse a jeste chodim permanetne se stitem pred sebou, takze minimum smrti enviromentu.

VESNACH: Ano nemuzes se portovoat, nesmis si k nim sednout proste , otazka je , jestli kdyz chcipnes a jsi k tomu co jsi si zapalil portnut , pocita se to.

XLEEF: Jsou dva prsteny ktere ti hiduji zbrane, takze nikdo nevi co mas v ruce. Jeden je za dohrani hry bez smrti a druhy bez pouziti bonefiru.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    VESNACH: jaky prsteny jsou v ng++ ? ... jen par +2 jich je v ng+ ... ale ne ng++
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Jak tak ctu, tak ty dva finalni prsteny budou asi vzacnost coz :D v ng++ sem prvne chcipnul cca v pulce hry, uz sem mel dve velky duse. Jenom moc nechapu, jak je to s tim restovanim u taboraku? To se logicky nesmis ani telepotovat predpokladam?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jsem rad, ze nejsem jedinej dement, kterej se leci poison mossem a nebo misto leceni nepoklada znacku..... :)

KONDIK: ja umiral na enviroment kurevsky prvnim pruchodem. Ted uz vim, kde co na me vylitne, takze pohoda :) Akorat me sere, ze jsem zase chcipnul hned v tutorialu... chjo....

a dotaz k zacatku hry. Je k necemu dobra ta rakev (SPOIL, SPOIL, SPOIL) ktera zmeni pohlavi ? :) je to k necemu jinemu uzitecne ? :) (END SPOIL, END SPOIL)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: V DS2 se musim priznat ze umiram na enviroment daleko min nez v jednicce. I na bosse , i na potvory, v NG, na NG+ zase vic protoze DS1 nic jako dalsi potvory na NG+ Nemelo, tech Red fantomu co je v DS2 na NG+ je vic nez plisne v lednici Pavoucice Freji.

Lezu z toho bonefire u Havrani Kovarny kracim smerem ke katedrale pod kterou Freja je , vim ze je tam NPC, fantom, vlezu tam na NG+ ? A jsou tam dva. Pustili se hned do me, machnu mecem, vedle ... machnu znovu a sesypu se na ty bodce tam, bezim ven , natahnu ty dva srace na parapete a v hotbaru jsem mel misto healing lahve Poison Moss ... takze jsem urcite nebyl otravenej ale mrtvej, pak uz jen hru vypnes ovladac odlozis a jdes potichu brecet jinam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam