• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: jj hlavne pri klasickym invadovanim pravidla neexistujou :D se na me vzdy vrhnou tri jak slepice po flusu.. :D Ale zas jsem mel vetsi radost kdyz jsem jim natrhnul opasky!
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    no to jo, me uz prestalo bavit bejt slusnej.. dycky kdyz me napadli tak sli oba... plus pvp furt vsichni chlastaj a jeste nez se objevim tak uz na me utocej, takze jsem skoncil se zdravenim apod. kaslu na pravidla :)
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: zalezi jestli ty jsi v bell covenenatu nebo ne :)))

ja kdyz jsem byl tak jsem vzdy utocil 1vs1 kdyz se objevil 2hej bell covenant bud me nechal dobojovat nebo jsem si stoupnul kolem.

v pripade ze jsi bell covenant a nekdo tam jde s kamaradem muze to bejt 2 vs ty :) tam neudelas uz nic:D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ESY: no pokud mas ten prsten... a hodi te to k nemu, tak do 30s se tam objevi druhej.. jak to mam vtom videu.. kdyz jsem na ne cekal.
    ESY
    ESY --- ---
    pokud tam teda nelezli s sunbros a kamaradama.. :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: no to prrrr, ja byl mrtvej mnohem rychleji, nez se ten druhej vubec objevil :))))
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: ja vzdy daval jen 1vs1 :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: no kdyz ses u nich tak napadate ve 2... takze to je skoro vzdy vyhra a jeste dostanes titane chunk ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: ja bych tam nic nenafarmil, protoze me porad zabiji :-D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: otazka jestli to tak chteji nebo ne. Do doby co bude fungovat soulmemory to nebudu hrat :))

jsem takhle za par dni u bell covenantu nafarmil 1M dusi to se pak neda zustat pozadu :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale zase bych se nebal, ze tohle jeden patch nezpravi :) to si myslim nebude takovy problem
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: jj prave driv byla takova teze ze ng+ je designovany pro pvp a ze tam soulmemory se nebere. Jenze vsechno byla zas dobre rozsirenej klam! A tim padem se postupem casu pvp stava takovy dost divny. A casem potkavas ferdy mravence co maji naskillovany vsechno. To je to co me tezce odradilo od toho pvp. byl jsem rad ze clovek potkava rozmanity buildy a nakonec se diky tomuhle vse slejva v podivny botvy superdrdinu s vsim.. :(
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    no ale prave, ze dostavas souly z pvp a roste ti soul memory takze ve finale hrajes pvp klidne proti lvl 200 :) protoze podle soul memory by si byl uz vyssi lvl .. takze tento sek pro tebe je jen to ze si nizkej lvl a hre je jedno jestli se levelis nebo ne... proste dostanes silnejsi soupere

jj jak rikas... je to cele napalici, taky me to stve ..
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: driv se rikalo ze v ng se jako jedinym runu nebere soul memory v potaz.. Coz jak se casem ukazalo taky nebyla pravda. Vesmes diky tomu nemam moc potrebu to zapinat.
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: jakoze dal nelevlim vesmes hraju jen pvp :D Ale uz hjsem neakej ten tejden nehral..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ESY: jak si to seknul ?
    ESY
    ESY --- ---
    SUMI: seknul jsem to na 160 :) 200+- uz je hrot a ty chary prdej vsechno mozny..
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ta levacka by me zfoukla jednou trefou :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    takle to mam momentalne
    ImageBam
    http://www.imagebam.com/image/b4c62b326170252
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    kdyz sem ji sejmul prvne.. tak jeste vystrelila nakej fireball.. kterej tam lital a ja ho nevidel a kdyz jsem se radoval, ze je dead.. tak zezadu bum .. a byl sem taky dead... a samozdrejme se mi to nezapocitalo a byla zas ziva...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Malej Porod ?

Muj nazor na Darklurkerku :

Train and tunnel
    http://www.youtube.com/watch?v=igJY6uFZK9M
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam