• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Umeni :

Ummm :

TARKUS : !

Naborovy Letak :

Well Fuck :
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no to mi povidej... nebo kdyz vidim video, jak se dva typci perou a rikam si, proc kurva neudela kotrmelec.... :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Udajne ! Ale ted davali vic clues kdo je kdo , prave diky tem dusim v NG+ , Nad frejou se houpe jeden povedomy drak, Iron King vypada ze spolkl neco stareho povedomeho, ze Lost Sinnerka je nase stara kamaradka atd atd.

Narozdil od DS1 kde se vetsina veci musela fabrikovat DS2 na to jde velice velice dobre.
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: SPOILER: Tak on to snad dle lore je Lord Aldia, ale znáte ty povídačky a teorie v souls hrách..:D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    presne takle https://www.youtube.com/watch?v=grqG-WwGqM0

jen jsem teda sekal... do te nohy, jak prestane plivat tak jit pred nej.. kdyz roztahne kridla tak utikat do prava, kdyz plive tak zas k nemu... a dycky me ten ohen minul a nedelal zadne otocky.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Hm ja to vzdy fantomoval, me jej prisla skoda. Stejne je fake. Vid Iluze Draka po pouziti Draciho Sutru na Hromadku u Freji , te cesta do minulosti jasne naznacuje co se to tam povaluje v Dragon Aerie za hajzlika.

S Flame Sweathe + Grym Greathsieldem to neni zas tak tezke, pouze me stve, eze jsem jej obehl a on se instatne otocil a flaknul me az jsem stestim zemrel, necekam jsem ze se 1000 tunovy drak muze otocit za 0.1 Sec a Dat mi facku proste
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: ja jsem na nej sel dycky sam... jak sel nekdo semnou, tak se to posralo... prvni game play sem mu behal za ocasem a mlatil do nohy a ocasu, ale nekdy se zvednul a otocil a konec..... a ted jsem to vzal ze predu a mnohem lepsi.. udelal jsem to hned.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Ja zjistil ze Ancient Dragon je tak trosku cock. Protoze sem i nekolikrat pri Gold Phantomovani stalo, ze drak se otocil o 270 stupnu za pikovterinu, globallne je ten tracing v DS2 dost na ho v neprospech hrace, obehnu potvoru ktera natahuje tezkej utok a ona udela 180k,u otocku a prasti me kdyz se ji chystam backstabnout.

Ancient Dragon tomu nasadil korunku.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: to se boj :D ... jo tu pipku sem taky sejmul
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: já asi nebudu zabíjet ancient dragona a npc (SPOILER: kromě tý pipky, jak otevírá dveře do huntsman copse, která mě asi dvakrát invadnula :D)...já se těch abyssal dungeonů hrozně bojim :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: jj to jsem prave cetl... ale prej par smrti a mel bys bejt cistej.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Na tohle bacha , SIN se prenasi do NG+
    Pak nebudes mit od Blue Invaderu klid :))
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: ja mam vsechny zabity... vendrika..a. dragona ..Darklurkera, premyslim jesli mam zabit vsechny NPC jinak jsem asi ready :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Myslím, že je to oddělený...:) Aspoň mi to tvrdil jeden streamer..

Mě do NG+ zbývá Vendrick a pak půjdu na ty poslední joudy. Ještě jsem teda neprozkoumal belfry v iron keep, který mě neuvěřitelně stresuje, stojí to tam za to? Je tam něco zajímavýho? :D A ještě jsem neudělal ty abyssal dungeony, který bych chtěl projít, abych zabil aspoň toho bosse..

Ale jsem 100% rozhodnutej, že NG+ projdu celý v coopu, chci si dodělat hlavně quest liny, který jsem minul, nebo podělal.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    taky musim dat pauzicku... hlavne mi nak zacinaj ubejvat summon sign v iron keep.. a kdyz jsem udelal ja cervenej napis tak trvalo asi 5 min nez me nekdo invajtnul.. driv to bylo hned a znamena to ze je cas na new game+ ? je to nejak rozdelene, ze lide v ng+ nevidi napisy od lidi v ng i kdyz maj stejnou soul memory ? jinak sem asi 199 lvl a mam 1M dusi v poolu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Dnesnim dnem prestavam sahat na Dark Souls 2 aspon na tyden.
    Kracel jsem rano na autobus a po zazvoneni zvonu na kostele jsem se zastavil a cekal az na me neco vyskoci ze zdi a pomyslel jsi kterej curak na to zase zvoni ...
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: jj hlavne pri klasickym invadovanim pravidla neexistujou :D se na me vzdy vrhnou tri jak slepice po flusu.. :D Ale zas jsem mel vetsi radost kdyz jsem jim natrhnul opasky!
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    no to jo, me uz prestalo bavit bejt slusnej.. dycky kdyz me napadli tak sli oba... plus pvp furt vsichni chlastaj a jeste nez se objevim tak uz na me utocej, takze jsem skoncil se zdravenim apod. kaslu na pravidla :)
    ESY
    ESY --- ---
    XLEEF: zalezi jestli ty jsi v bell covenenatu nebo ne :)))

ja kdyz jsem byl tak jsem vzdy utocil 1vs1 kdyz se objevil 2hej bell covenant bud me nechal dobojovat nebo jsem si stoupnul kolem.

v pripade ze jsi bell covenant a nekdo tam jde s kamaradem muze to bejt 2 vs ty :) tam neudelas uz nic:D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ESY: no pokud mas ten prsten... a hodi te to k nemu, tak do 30s se tam objevi druhej.. jak to mam vtom videu.. kdyz jsem na ne cekal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam