• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: yep, to pozoruju taky, ze kdyz jsem u nekoho privolanej, tak davam podstatne mensi dmg, nez kdyz ho klatim sam :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: no je to hc.... :D zkousel jsem asi 3x sam, ale nak jsem se nechtel trapit.. tak jsem si zavolal 2 lidi online ..oni pak enemaci maj vic zivota nebo vic def ted nevim, kdyz mas pomoc... ty blbci mi umreli kdyz prvni perseur mel 2/3 pryc ... tak jem toho jednoho uz doklepal sam... a jeden byl ok... jen jsem mu daval hrozne malej dmg.. normalne sem mu dalval treba 300 ale jak jsem mel privolanou pomoc a ta umrela tak jsem mu daval asi 50-80 ... takze to bylo na dlouho...
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: muzes si nekoho zavolat, ci je musim umlatit sam ?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jj sou tam 2 persuove... ja jsem pouzil Bonfire Ascetic protoze znich padne ring of blades +2 ..a nechtelo se mi cekat nez to cele probehnu znova :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: mucinky muck :)

NELLI: to zni jako challenge :) doufam, ze si tam nebudu muset nikoho volat :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    JOPS: prej je tam na NG+ fight s dvěma Pursuerama, ale jak a kdy a za jakejch podmínek se aktivuje, a proč ty siluety vidíš i v NG, to netuším. Taky by mě to zajímalo.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Abstinuju a pravdepodobne budu permanetne ... rozejdete se ja odchazim!
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi dotaz,

v Drangleic Castle je sal a tam jsou dva truny (naproti tomu neviditelnymu typkovi)

a na zemi spousta krvavych skvrn :) KURVA, TAM NEKDY NECO BYLO ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak jsem se k tomu zase na pár hodin dostal:
    jsem v Undead Crypt... ta cesta z Drangleic Castle přes King's Passage a Shrine of Amana byla fajn...
    to zase jo...
    konec hlášení .)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: jj bez kouzel se to neda... nebo aspon avelin kus, ale pak kdyz narazis na nekoho kdo umi skakat tak vsechno kouzla proskoci... ale i tak vedsina lidi to nedava :) proto jsem presel z str/dex build na dex/hex
    JOPS
    JOPS --- ---
    trochu jsem si poladil postavu. Seru na boj z blizka, spoustu bodu jsem narval do Faith a Inteligence, par slotu na Attunements, napral jsem tam Soul Speary, Crystal Homing Soul a par dark strel.

Prvni bitka, nastoupil HAVEL, poslal jsem mu tam 2x dark, Soul Spear a co mu zbylo, tak jsem ho jebnul Sunlight Spearem a nazdar. To se mi moc libilo :)

A zbyvajici byli hodne podobne, takze jsem z 5 matchu 4 vyhral. Uz se citim lip :)

KONDIK
    KONDIK --- ---
    Umeni :

Ummm :

TARKUS : !

Naborovy Letak :

Well Fuck :
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no to mi povidej... nebo kdyz vidim video, jak se dva typci perou a rikam si, proc kurva neudela kotrmelec.... :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Udajne ! Ale ted davali vic clues kdo je kdo , prave diky tem dusim v NG+ , Nad frejou se houpe jeden povedomy drak, Iron King vypada ze spolkl neco stareho povedomeho, ze Lost Sinnerka je nase stara kamaradka atd atd.

Narozdil od DS1 kde se vetsina veci musela fabrikovat DS2 na to jde velice velice dobre.
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: SPOILER: Tak on to snad dle lore je Lord Aldia, ale znáte ty povídačky a teorie v souls hrách..:D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    presne takle https://www.youtube.com/watch?v=grqG-WwGqM0

jen jsem teda sekal... do te nohy, jak prestane plivat tak jit pred nej.. kdyz roztahne kridla tak utikat do prava, kdyz plive tak zas k nemu... a dycky me ten ohen minul a nedelal zadne otocky.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Hm ja to vzdy fantomoval, me jej prisla skoda. Stejne je fake. Vid Iluze Draka po pouziti Draciho Sutru na Hromadku u Freji , te cesta do minulosti jasne naznacuje co se to tam povaluje v Dragon Aerie za hajzlika.

S Flame Sweathe + Grym Greathsieldem to neni zas tak tezke, pouze me stve, eze jsem jej obehl a on se instatne otocil a flaknul me az jsem stestim zemrel, necekam jsem ze se 1000 tunovy drak muze otocit za 0.1 Sec a Dat mi facku proste
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: ja jsem na nej sel dycky sam... jak sel nekdo semnou, tak se to posralo... prvni game play sem mu behal za ocasem a mlatil do nohy a ocasu, ale nekdy se zvednul a otocil a konec..... a ted jsem to vzal ze predu a mnohem lepsi.. udelal jsem to hned.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Ja zjistil ze Ancient Dragon je tak trosku cock. Protoze sem i nekolikrat pri Gold Phantomovani stalo, ze drak se otocil o 270 stupnu za pikovterinu, globallne je ten tracing v DS2 dost na ho v neprospech hrace, obehnu potvoru ktera natahuje tezkej utok a ona udela 180k,u otocku a prasti me kdyz se ji chystam backstabnout.

Ancient Dragon tomu nasadil korunku.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: to se boj :D ... jo tu pipku sem taky sejmul
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam