• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Kdybys mel mrtve vsechny 4 tak te to pusti do hradu dale , takze nemams zabite vsechny 4 Great Souly , tim to bude. Nesnaz se vinit hru ze ti neco nedala co ti nalezi, DS2 je sice hra. ktera je prisna ale ferova. Kdyz nepocitame Wrath of the Gods PvP Spam a jeji Emit Force modifikace.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: doprcic, tak fakt mam vsechno pozabijeny... Jediny u ceho si ted nejsem moc jisty je Sinnerka, ale zase kdybych ji nezabil, tak nemam Fragrant of yore a nedostal bych se dal... kurva drat

Pavouka jsem umlatil, ted si nejsem jistej, jestli v te mistnosti co je pavouk, jsem sebral to cervene.... kurva drat nevim, nevim....

prochazim to s prstem v nose a takovejhle zasek jsem necekal :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Spravne Jopsi, Old King je hned po te mape plne hlenu a poisonu, kde najdes Gilligana a tu pani, co by si mela skocit ke kadernikovi nez se bude snazit sbalit nejakyho chlapa.
    JOPS
    JOPS --- ---
    to jsem jelen... vsechno mam zabity... nebo si to aspon myslim...

jedine, ze bych na nekoho zapomnel....

a jestli potrebuju na NG++ mit 32 mega dusi, tak se okotim... protoze jsem na to kouknul znova a ted jsem na 12 milionech... :)

JOPS: stary kral je v Iron Keep ze ? :) ja uz z toho blbnu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jak se dostanu ke starému králi? Zbytek je kaput
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na NG++ potrebujes 32M
    Normalne bez zabit 4 Velky , Rottena Dole, Sinnerku, Freju a Stareho Krale
    JOPS
    JOPS --- ---
    Mam zasek :)

Jedu NG++ a nevim jak dal :)

Zabil jsem sinnerku, tu obludu v tom zelenym prostredi, jak se tam leze v Majule ze studny, pak jsem probehl iron keep a jsem v prdeli... Ve shaded woods me to nechce pustit do lokace, jak je drangleic castle... Mam asi 16 000 000 dusi. Kurva kudy dal ? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    hral nekdo neco ze serie Kings Field? Prej neco jako duchovni zaklad pro Deamons Souls...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: YOU DIED ? :-D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    měli by mezi ty všechny žánry her přidat pojem Souls. Jak by asi zněl jeho popisek ? :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: No hlavně si teď dám něco hezkýho, abych se tak nějak narovnal, třeba AC Black Flag - Karibik, slunečný pláže, rum a štětky (teda s mezistupněm toho Wolfensteina). Ale jo no, asi se na to taky budu muset podívat :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: urcite si dej Dark Souls 1, ta hra ma proste koule a ver mi, ze je tezsi, ale ferova.

Ja jeste nehral Demon Souls, takze to musim taky nekdy napravit :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    OTAKAR: Jo, to máme stejný. :D Taky se pak dle wiki vracím a sbírám věci co vůbec nepotřebuju.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    SUMI: Ok. Je fakt, že v závěru už to odsejpalo trochu rychlejš, že jsem už ani neměl lokace vyčištěný od spawnu mobů. Taky je pravda, že by mi to šlo rychleji, kdybych nebyl obsedantní a nemusel si pro projití lokace přečíst walktrough a dojít si vyzobat, co jsem přehlídl :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    OTAKAR: demons souls je asi nejkratší, dá se to zvládnout celkem rychle (hlavně když si už souls hry hrál), dark souls je imho o něco delší než ds 2, ale asi ne o moc..pro mě to bylo dlouhý, protože to byla moje první souls hra..:D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    SUMI: A je oboje taky tak dlouhý?
    SUMI
    SUMI --- ---
    OTAKAR: má to cenu :) mě osobně přijde dark souls 1 lepší, neříkám, že je 2 špatná, dost mě bavila..demons souls má super atmosféru a taky za to rozhodně stojí. :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KONDIK: No já jsem začal právě s DS2, ostatní jsem nehrál. Má to cenu, vracet se k nim? Nebo si počkám, co přijde dál? Ono úplně hned bych se do toho stejně nehrnul, v závěru už jsem se těšil, až to dohraju a budu mít klid, na NG se třeba ani v nejmenším nechystám :) (Přesto bych rozhodně řekl, že to byl jeden z nej herních zážitků vůbec.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam