• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    NELLI: aha :) dik
    NELLI
    NELLI --- ---
    NJORL: steam, resp. steamworks nejsou všespásný, a hlavně nenabízej svoje featury by default. Ty featury musí do svý hry zakomponovat sami vývojáři (achievements, trading cards, cloud save storage, co-op via steam servers...). Pokud to neudělali, tak s tim nic neuděláš.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vratil jsem se k DS2, po kratsi pauze, a stale premyslim, proc me ta hra tak nechata, jako DS. Sel jsem v NG plus nahoru ke dverim Drangelic Castle a najednou na me vybafl cervenej smejd s obourucnim kladivem. A byl s nim tak rychlej, jako normalni dex postava s dikou ... pribehl ke me, lup lup odkryt drzeni stitu, dve rany, smrt ... jsem lvl 200 plechovka, utojim draka, a jeden nakoksovanej kladivar me sunda za 2 vteriny... koukal jsem pak na net, co s nim lidi delaj ... no co by ... ustrilej jej z dalky jedovatejma sipama ... tomu rikam invence ... no nevim no ... ted mam jit k tem dvema dragon riderum a rikam si, ze veskera slozitost bude plynout z toho, ze jsou proste dva. v celem DS byl jen jeden boss, kde byly 2 cile. byl nejtezsi samo. tady je to skoro vsude ... jsem divnej ja? nebo ta hra ...

a jeste bych mel jeden technickej dotaz. hraju naromalne pres Stym a musel jsem reinstalovat pocitac s novym diskem. nainstaloval jsem stym a DS2, ale nenahralo mi to ze stymu ty sejvy. Mohl jsem dat jen New Game. Tak jsem musel ze zalohy stareho disku prehodit ten save soubor a uz to slo. to je takhle by design? hlavni duvod, proc jsem si na Stymu DS2 koupil je, abych tam mel savy nadosmrti. nebo jsem neco udelal spatne?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    XLEEF: dmg ma myslim stejnej, akorat dmg resistance se snizuje podle toho kolik mas giant souls

"Each Giant Soul halves his defense; without any souls, he has 32 times his base defense, and takes almost negligible damage per hit." - souls wiki
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: nekdy udela to, ze popolitne do strany :) to me mate... ale jinak se to da... hlavnej nebejt chamtivej a sekat vic nez je doporuceno :) to se nevyplaci
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: jinak diky za video s drackem a popis jak na nej. Ted uz si ho davam k svacine :) on je fakt easy, akorat se nesmi udelat chyba. Sice me obcas prekvapi, ze udela pro me necekany pohyb, kdyz se blizim k nemu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    DANCHEZ: ee, pokazdy mam vsechny :) ale asi to je tim, ze jsem v NG++. A zatim jsem neprisel na to, zda se NG+ nejak lisila od NG++, vsechno mi prislo stejne (mozna pred pavoukem byl jeden dark invader navic, jinak asi nic).

ten rozdil mezi NG a NG+ byl trochu prekvapujici :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    DANCHEZ: ja myslel ze dmg ma porad stejnej jen zdravi mu to ubere .. ne ?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    JOPS: nemel jsi v tech predchozich hrach vic giant souls?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: ja mu vsechno proskocil blok jsem ani nezkousel...radeji
    JOPS
    JOPS --- ---
    jako vcera me prekvapil Vendrick, kdyz do me 3x machnul mecem :)

V predchozich hrach machnul maximalne 2x, ted se mnou zamaval slusne. Prvni machnuti mi sezralo veskerou staminu, druhe machnuti mi sezralo 98% zivota a posledni machnuti me dodelalo.

Da se to nejak vubec vykryt ? Mel jsem Tower Defense +10 a celkem to nepomaha :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Well prave jsem se posral smichy

Dark Souls: in Summary
    https://www.youtube.com/watch?v=M9x_koRZ2bA
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja vcera zase poradne rozjel demons souls (ktere sem prvne trochu odbyl) a po ds2 musim rict... jistym zpusobem me ta hra bavi daleko vic.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja vim presne co ti chybi , nejake kouzlo :) !
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: asi jo :) takze jsem zase o strasne moc chytrejsi, jsem rad, ze jsem vcera dostal trofej Pyromancy master a Miracle master :) ted jeste nekde sehnat vsechna kouzla... porad mi neco chybi a nevim co to je...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Myslis pod Seathem , nebo to co po nem zbylo po usukani k smrti ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak zabite jsem mel vsechno jenom jsem v mistnosti, kde byl pavoucek nesebral dusi, co je pod visicim se drakem...
    JOPS
    JOPS --- ---
    i kdyz je mozne, ze jsem treba trem typkum pomohl a pak jsem to zapomnel dojet za sebe :)))
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: okej, dneska se na to pred fotbalem podivam a pak tu budu bud nadavat, a nebo radsi nic nenapisu :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Kdybys mel mrtve vsechny 4 tak te to pusti do hradu dale , takze nemams zabite vsechny 4 Great Souly , tim to bude. Nesnaz se vinit hru ze ti neco nedala co ti nalezi, DS2 je sice hra. ktera je prisna ale ferova. Kdyz nepocitame Wrath of the Gods PvP Spam a jeji Emit Force modifikace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam