• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak zaplaceno, stazeno Demons Souls.... ale vubec, ale vubec se mi do toho nechce :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Demon Souly jdou bez problemu zasolovat ! A kdzy jsem to skousel pred rokem kdy jsem si daval Demon SOuls Dark Souls maraton tak mi p[rislo ze tam bylo vic hracu nez v Demon Soulech. Ale malo summonu, jen hodne fantomu. Jak rikam, nejsou nutne summony na bosse, kazdej boss ma nejakej gimmick kterym jde zabit lehce.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: a funguje tam jeste MP ? protoze uz ted vidim tu zoufalost :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Demon Souls byly teprve kurvy na enviroment killy a trolling NPC ... BUDES BRECET !
    Ale bude to stat za to, boss fight s Tower Knightem, Penetratorem a kralem Alantem zpusobi ze budes vlhnout i v naprostem suchu ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, vy me odrazujete :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: No v Dark Souls 1 jsem nasel podobnej tady tomu. Dokonce vlastne dva kdyz pocitame ten v Tomb of Giants , ale Stormlurer byla proste prasarna, kdyz to vyslo tak jsem 1 machnutim sundal 8 Mant ... krasne casy !

Ale jak pise dole podemnou VESNACH , ty pruhledni kluci z princezny Mononoke s ocnim fazerem, to bylo zradlo ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: To sou... Taky je to jedina hra kde mam platno... V zivote uz takovy grind nezaziju...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: No Ale pak Farmis Manty Stormrulerem dokola az celou hru prefarmis !
    Demon SOuls byla vytecna hra na svoji dobu, ale ty farmspoty co tam byly , jsou extremni :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ve shrine of storm dobehnout dolu k old herovi a tam se nechat zabit a pak tu celou cestu opakovat, pres ty nekromanty co summonej magicky anime kriply jak z cesty do fantazie a rejnoky napichovace... to je ocistec a ciry zoufalstvi takovyho razu, ze to ani snad nejde vyjadrit slovama.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Musis , tam ti taky nemam problem poradit az budes v nesnazich. Ale ze zacatku se proste Tower of Latrina vyhybej nebo se tam zeseres :) A radsi i Ti tek kutululu Skeletonum ... a vlastne vis co , pohybuj se jen po tom prvnim hrade :) !
    JOPS
    JOPS --- ---
    koukam na PS Store a Demon Souls za 136 Kc.... kurva.... jeste jsem to nehral, tak si to teda asi koupim no...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: tak me to psalo, ze se loguje k des serveru... nevim, ale je fakt, ze fleky a zpravy muzou bejt ulozeny s tim, ze to proste nedela mp sesny, coz by i odpovidalo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: ja mel pocit, ze jsem pred cca rokem cetl, ze zarizli pro DeS servery, takze asi nikoho moc nepotkas
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DES sou docela mrtvy uz :( clovek potkava fleky a zpravy, ale na hrace sem teda zatim nenarazil ani jednou.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: Já to většinou dělal tak, že jsem před bosem nechal značku, aby si mě někdo summonnul, abych se na bosse podíval a pak ho zkusil sám. Až když to nešlo, tak jsem po nějakým čase sám summonoval.
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: netusim, ale verim, ze lidi v DS1 potkas :) hlavne pred big bossama. I kdyz na Nera budes asi muset jit sam, protoze tam jsem na nekoho malokdy narazil....
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    _KOFILA_: Už jsem vybral DS1. Ale DeS neuteče, taky se na něj podívám :)
    Mimochodem, jak je to s multiplayer prvky u těhle starších dílů? U DS2 jsem občas musel chvíli čekat, když jsem chtěl, aby mě někdo summonnul, párkrát jsem to i vzdal po nějaké době.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ne DOST UZ DOST OLD MONK ....
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Za sebe doporučuji rozhodně DeS! A čím dříve tím lépe. Je to panenská čistota. Ta hra měla obrovský úspěch v Asii a tak se stavělo dál. Dark Soul je důstojná hra, opravdu – ale Hidetaka Miyazaki prostě už nedokázal takovou atmosféru jako v DeS. Co bylo překvapujícím momentem tak propojenost celého světa. To bylo po Nexusu (v DeS) dechberoucí a jak tu zmínil Jobs to každému hráči plesalo srdíčko. Ovšem takové kousky leveldesignu a vůbec přemýšlení nad tíživou situací hráče třeba před Monkem žádná jiná hra než DeS nemá. DS2 vůbec nepočítám a hrajte si jej, bavte se u něj, ale to už jednak nedělal Miyazaki a dvak je to jasná peněženka na pc hráče. Jestli to ale přivede hráče zpět ke kořenům tak fajn. Tam ale jednoznačně doporučuji tu papenskou čistotu čili DeS, protože kromě krásné propojené mapy nemá DaS co nabídnout (to není rozhání).

Pár (slovy dva) hajlajtů z DeS:
    – nápad že podle toho jak umíráš budeš ovlivnovat level byl ještě tíživější než samotná skutečnost že jste souls...
    – boj proti živému hráči jako bossovi až po tom co jste se sami objevili jako boss byl na slzu!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a když jsme u těch DeS, vzpomněl jsem si na tuto tíživou klapku z piana... brrrr...

Demon's Souls OST- 13 Fool's Idol.wmv
    http://www.youtube.com/watch?v=yqCM86oxmtc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam